Karantina Döneminde Boş Vakti Verimli Geçir!

karantina-doneminde-bos-vakti-verimli-gecir!

Paylaşmayı unutmayın.

Karantina Döneminde Boş Vakti Verimli Geçir! – Sabahtan akşama kadar oturmak, televizyon seyretmek, günlük rutin hayatın dışına çıkmamak, beynimizi doldurmamak çok can sıkıcı bir hale bürünebiliyor. Özellikle de karantina günlerinde bu can sıkıcılık ekstra noktaya çıkıyor. Boş vaktinizi değerlendirmenin yollarında neden iyi bir eğitim olmasın? Hele ki online kurslarla CV’ nize de koyabileceğiniz sertifikalara da sahip olma şansınız varken! İş hayatında en verim alabileceğiniz sertifikalardan bahsedelim.

Stres ve Stresle Başa Çıkma

Stres, maalesef ki günlük yaşamın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Ancak onu kontrol altına almak sizin elinizde. Bedensel ve ruhsal anlamda yaşam kalitemizi düşüren stresle başa çıkma teknikleri standartlarınızı çok daha iyiye çekecek. Stres ve Stresle Başa Çıkma Eğitimi ile stresi kontrol etmeyi öğreneceksiniz. Stresle başa çıkma eğitimi ile hem iş hayatınızda hem de sosyal çevrenizde daha mutlu ve sağlıklı düşünmenize katkı sağlayacaksınız.

@amadag

Bilgi Teknolojileri(BT) Programları

Günümüzde iş alanlarında artık bilgisayar kullanılması bir zorunluluk halinde geldi. Eskiden bilgisayar sektörünün tekelinde olan bu alanda çalışan insanlar ve kurumların kullandıkları bilgi teknolojileri ve bir çok uygulama bu gün diğer sektörlerinde kullandıkları araçlar oldu. Böylece farklı sektörlere hizmet eden büyük, küçük tüm firmalar bünyelerinde bilgi sistemlerini kullanmaya başladılar ve bu sistemleri kuracak, yönetecek insanlara ihtiyaç duyuyorlar. Sertifika programları da bu yetkinliğin, yeterliliğin bir ölçüsü olarak ortaya çıkıyor.

ISACA Sertifikaları

Bilgi Teknolojileri (BT) güvenliği ve yönetimine adanmış profesyonel bir kuruluş olan ISACA, aşağıdakiler dahil olmak üzere beş küresel sertifika programını yönetir:

Boş Vakti Verimli Geçir!

Bilgi Sistemleri Denetleyici

ISACA’ya göre, CISA köşe taşı sertifikasıdır. Adından da anlaşılacağı gibi, bu sınav bir şirketin BT veya iş sistemlerini izleyen, kontrol eden ve değerlendiren bilgi sistemleri (IS) profesyonellerine yöneliktir. Bu sertifika, sahada beş yıllık mesleki deneyim gerektirir.

Bilgi Güvenliği Yöneticisi

 Bilgi güvenliği yöneticileri için önde gelen kimlik bilgileri olan CISM, bilgi güvenliği programları tasarlayan, oluşturan ve yöneten kişiler için tasarlanmıştır. Kalifiye olmak için en az beş yıllık IS deneyimine ve güvenlik yöneticisi olarak üç yıla sahip olmanız gerekir.

Risk ve Bilgi Sistemleri Kontrolü

CRISC (belirgin SEE riski), bilgi güvenliğinden ve proje üzerindeki genel etkisinden sorumlu profesyonelleri ve proje yöneticilerini akredite eder. Risk tanımlama, risk değerlendirmesi, risk yanıtı ve hafifletme ile risk kontrolü izleme ve raporlamayı kapsar.

Kurumsal BT Yönetimi

CGEIT, kurumsal BT yönetişim ilkeleri ve uygulamaları hakkındaki anlayışınızı gösterir. En yüksek maaşların bir kısmını yöneterek BT’de en çok aranan sertifikalardan biridir.

Siber Güvenlik Bağıntısı (CSX)

Siber güvenlik tehditlerinin sürekli geliştiği bir dönemde, CSX sertifikası, en güncel güvenlik standartları ve riskleri konusunda güncel olduğunuzu gösterir.

Hafıza Teknikleri Eğitimi

@universiaargentina

CV’ nizde yaptığınız iş ile ilgili sertifikalar kadar kişisel gelişim sertifikaları da göz önünde bulundurulur. Süper bir hafızanız yoksa, birçok kişi gibi sizde bazı anları hatırlamakta güçlük çekiyorsanız bu kurs tam size göre. Harika hafıza teknikleri kullanarak bunu geliştirmeniz mümkün. Bu programda katılımcılar; insan hafızasının sahip olduğu gücün farkına varıyor, bu beceriyi daha etkili nasıl kullanabileceklerini öğreniyor ve kendi çalışma alanlarına bu gelişimi nasıl yansıtabilecekleriyle ilgili etkinlikleri gerçekleştiriyorlar. Anlayacağınız bu kurs hafıza anlamında hayatımızın her alanında işe yarayacak teknikleri öğrenip uygulamamızı sağlar.

 Google Sertifikasyonları

google.com

Google, muazzam bir ürün ve hizmet yelpazesine ve neredeyse birçok sertifikaya sahiptir. Dijital pazarlama, veri bilimi veya yazılım mühendisliğinde olun, muhtemelen yararlanabileceğiniz bir Google sertifikanız vardır. Üstelik bazılarından ücretsiz yararlanabilirsiniz. Bu kurslar, öğrencilerin raporları analiz etme, hedefler belirleme, kampanya izlemeyi veri toplama, işleme ve yapılandırma ve daha karmaşık analiz ve pazarlama araçlarından nasıl öğrenecekleri konusunda Google Analytics hakkında her şeyi öğrenmelerini sağlıyor.

Proje Yönetimi

@secretary

Bildiğiniz gibi bu hayatta yönetilmesi en güç olan şey insan yönetmek. Kursun adı “Proje Yönetimi” de olsa insanların yönetimini de kapsıyor. Proje Yönetimi kursu size daha iyi yönetmek, gerçekleştirmek, motive etmek ve nihayetinde başarılı bir lider olmak için temel bilgileri, ipuçları ve becerileri sağlar. Yönetimin neden önemli olduğunu ve başarılı liderlerin yüksek performanslı ekipleri nasıl kurduklarını, her ekip üyesi için nasıl zaman ayıracağınızı ve onların refahına nasıl yatırım yapacağınızı öğreneceksiniz. Böylelikle projeniz için maksimum verimi sağlayabileceksiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar