İş Hayatınızı Kolaylaştıracak Uygulamalar

Paylaşmayı unutmayın.

İş Hayatınızı Kolaylaştıracak Uygulamalar – Kişisel hayatınızı dengelerken bir şirketi verimli bir şekilde yönetmek kolay olmaktan çok uzaktır. Neyse ki teknoloji bu konuda size oldukça yardımcı olabilir. Biraz daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa, iş araçlarına yönelik en iyi uygulamalardan bazılarını sizin için derledik.

İş Hayatınızı Kolaylaştıracak Uygulamalar

1) Mali Durumunuzu Takip Etmek

is-hayatinizi-kolaylastiracak-uygulamalar

İşletmenizin parasını yönetmek yeterince zordur; iFinancer ile kişisel finansınızı önemli ölçüde kolaylaştırın. Bu kişisel bütçe planlayıcı, tüm harcamalarınızı tek bir yerden izlemenize yardımcı olarak, ne kadar harcadığınız konusunda sizi bilgilendirir. İster gelecek ay için, ister on yıl için bütçe ayırıyor olun, iFinancer size yardımcı olabilir.

2) E-Ticaret İşinizi Büyütmek mi İstiyorsunuz?

WooCommerce, işletmeler için en iyi e-ticaret platformlarından biridir, ancak eklentilerle bundan çok daha fazlasını elde edebilirsiniz. Bu kapsamlı koleksiyon, çevrimiçi işinizi her zamankinden daha verimli bir şekilde yürütmenize yardımcı olacaktır. Tek sayfalık ödeme ve ödemelerden Google Analytics ve e-posta pazarlama eklentilerine kadar, bu bütçe dostu koleksiyon, operasyonlarınızı elden geçirecek.

3) İş Hayatınızı Kolaylaştıracak UygulamalarMockup Oluşturma

is-hayatinizi-kolaylastiracak-uygulamalar

Mockuups ile projelerinizi yapmadan önce görselleştirin. İster bir müşteriye ürünlerinin mağazanızda nasıl görünebileceğini göstermeye çalışıyor olun, ister bir satış için satış konuşması sunmaya çalışıyor olun, Mockuups, kapsamlı bir mockup araştırması gerektirmeyen basitleştirilmiş bir model oluşturucudur. Bunun yerine tasarımınıza odaklanın.

4) E-posta Pazarlamasını Optimize Etme

Bir e-posta listesi oluşturmak, herhangi bir işletme için önemli bir görevdir. Ancak bu listeyi ne sıklıkla denetliyorsunuz? Truemail, listenizi kopyaları, bozuk veya eski e-posta adreslerini belirlemek ve listenizi rahatsız eden kötü e-postaların sıralarını temizlemenize yardımcı olmak için denetleyen gerçek zamanlı bir e-posta doğrulayıcıdır.

5) İlgi Çekici Sunumlar Tasarlamak

is-hayatinizi-kolaylastiracak-uygulamalar

Yatırımcılara veya potansiyel müşterilere sunum veya satış konuşması yapıyorsanız, Kroma’ya ihtiyacınız vardır. Bu dahice sunum aracı, dakikalar içinde yüksek kaliteli sunumlar oluşturmak için bütçe dostu, sorunsuz bir yol sunduğu için Samsung, Deloitte, Nike, IBM ve daha birçok önde gelen şirket tarafından kullanılmaktadır. Bir infografik koleksiyonuna, veri görselleştirmesine, B2B sunumlarına ve profesyonelce tasarlanmış şablonlara ömür boyu erişim ile Kroma, size saatlerce planlama ve tasarım süresi kazandırabilir.

6) İş Hayatınızı Kolaylaştıracak UygulamalarPazarlama Metni Yazma

Metin yazarlığı, herhangi bir pazarlama stratejisinin önemli bir unsurudur. Ancak, en iyi yazar değilseniz ve dış kaynak kullanacak paranız yoksa, Copysmith en iyi seçeneğinizdir. Bu yapay zeka destekli araç, tamamen orijinal reklamlar, ürün açıklamaları ve sloganlar için kelime kelime kopyalar yazar.

7) Sosyal Medya Kanallarınızı Otomatikleştirmek

is-hayatinizi-kolaylastiracak-uygulamalar

Bir sosyal medya uzmanını işe almak için bütçeniz yok mu? Bunun yerine SocialBot’un profesyoneliniz olmasına izin verin. SocialBot, Facebook Messenger aracılığıyla müşterilerle iletişim kurmak ve otomatik yorum yapmaktan yemek siparişlerini işleme, SMS ve e-posta pazarlama patlamaları göndermeye kadar sosyal pazarlama ile ilgili tüm görevlerinizi otomatikleştirir.

8) Tercüme Çok Önemli

is-hayatinizi-kolaylastiracak-uygulamalar

İş dünyası düz olmak zorunda değil. İster uluslararası müşterilerle çalışıyor olun, ister işinizi denizaşırı ülkelerde büyütmek istiyorsanız, Google Translate’in çok ötesine geçen bir çevirmene sahip olmak değerlidir. Bu, tüm belgeler, web sayfaları, sunumlar ve daha fazlası üzerinde çalışan kusursuz bir uygulama olan LingvaNex Translator‘dır.

9) Toplantı Planlama

is-hayatinizi-kolaylastiracak-uygulamalar
@grabltd

Herkes uzaktan çalışırken ekibinizi uyumlu tutmak zordur. TimeSync bu yüzden yapıldı. Uzaktaki ekipler için özel olarak tasarlanmış tek çevrimiçi toplantı planlayıcı, herkesin otomatik olarak planlanmış toplantı ve aramalarda sekmeleri tutmasına yardımcı olur ve kişileri, programları ve sonuçları sorunsuz bir şekilde senkronize eder. Bu yüzden Ürün Avında Günün 3 Numaralı Ürünü oldu.

10) İş Hayatınızı Kolaylaştıracak UygulamalarTüm Kişilerinizi Organize Etme

is-hayatinizi-kolaylastiracak-uygulamalar

L-Card Pro, geleceğin kartvizitidir. Ödüllü OCR kart taraması, seçkin bir kartvizit tasarım paketi, akıllı e-posta imzası ve daha fazlasıyla L-Card Pro, nihai mobil Rolodex’tir. Bu nedenle, Global Mobile App Summit & Awards’da en iyi 3 Yükselen İşletme Mobil Uygulamasından biri olarak kabul edildi.

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar