İş Hayatında Feminen İstihdam Gücü

Paylaşmayı unutmayın.

Günümüzde hemen hemen her sektörün içerisinde muhakkak dinamik bir rol oynayan kadın çalışan ya da kadın patronların domine ettiği iş kabiliyeti mevcut. Teknoloji, bilişim pazarlama, sanat vb. birçok alanda içsel dokunuşlarıyla iş hayatına pozitif etkiler sunan tüm kadınları ve kadıların istihdam edilmesini destekliyoruz.

İş Hayatında Kadın İstihdamı

@ulc.org

Fizyolojik farklılıkların belini bükerek ataerkil toplum anlayışından kendini koparabilmiş; ekonomik anlamda özgürlüğü ve özgüveni kendine yol bilmiş kadınlarımızın iş gücü potansiyelinde sağladığı katkılar göğsümüzü kabartıyor.

@ nintex.com

Kadınların toplum tutumundan sıyrılarak; evde, işte, sanatta ve aklınıza gelebilecek her alanda başarı elde ediyor olmasını sizce neye borçluyuz? Kadın ruhundaki adamışlığın hayatımızdaki olumlu etkilerini yavaş yavaş hissediyor gibiyiz.

Toplumsal dayatmaları kabul etmeden , çalışma hayatında başarı elde etmiş ve kariyerine odaklanmış kadınların iş hayatına katkı sağlaması, iş dünyasını olumlu yönde geliştirmektedir.

Nedir Bu Cendır Beşlisi?

@ CoachesTrainingBlog.com

Feminizmi gerçek anlamı ile bilinçli şekilde savunarak iş ve sosyal yaşamın bünyesine katabilen, çalışma hayatında başarılı kadınların tutumu hepimizi etkiliyor. İş gücünü feminen bir kuvvet ile destekleyerek, cinsiyet ayrımı yapmaksızın kadın ruhu ve beyninin çalışma hayatına sunacağı katkı ile çalışma istihdamının geniş kitlelere ulaşması da bizlere yardımcı olacaktır.  

Son zamanlarda #CendırBeşlisi hashtagi ile sosyal medyada akım başlatarak ”erkeklerin bulunduğu alanların fotoğraflarını değiştirmek üzere yola çıktı” teması oldukça ilgi çekiyor. Kadınların da iş dünyasında birçok alanda bulunması gerektiğini savunarak, iş hayatında kadın egemen kimliğinin başarı elde edeceği gerçeğini tekrar hatırlatmak, kadınların iş dünyasında iş gücü adına vereceği tüm gayreti göz önünde bulundurarak güçlendirmek adına iş hayatında istihdam sağlaması için seferber olan birkaç projeden söz edeceğiz.

Opet sosyal sorumluluk projesi ile tüm kadınlara fırsat eşitliği sunduğu bu güzel çalışmaya göz atmak ister misiniz? ://www.opet.com.tr/Kadin-Gucu?gclid=CjwKCAjwgqbpBRAREiwAF046JSIwvW6XAGx0LHWJ4ahtRiVf2Uyz2GUu3AutMRFDe5JPsEln2lTVfxoC76oQAvD_BwE

Bir Tv  kanalının ‘’Hayran Olunacak Kadınlar’’ projesi izleyince sizleri de duygulandırmış, kim bilir belki de harekete geçmeniz için yüreklendirmiş olabilir. https://www.fox.com.tr/Hayran-Olunacak-Kadinlar/haber/2129/FOX-tan-Kadina-Yonelik-Sosyal-Sorumluluk-Kampanyasi

@ surdurulebilirlikakademisi.com

Ülke ekonomisini hep birlikte güçlendirmek için, iş dünyasındaki demografik yapıyı değiştirerek iş gücü potansiyelini arttırabiliriz. KAGİDER vakfının projeleri ve kadınların iş hayatında istihdam sağlaması gerektiği düşüncesiyle topluma seslenişi dikkatimizi çekiyor.

Kadınlarımızın yaşamın her alanında var olmaları için onların renklerine, dillerine, ruhlarına ve zihinlerine ihtiyacımız var.

Adgager ailesi olarak iş dünyasında sayısızca başarıya ulaşmış kadınlarımızı yürekten tebrik ediyor ve bu yolda başarılarının devamını diliyoruz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar