İnstagram İpuçları ile Hikayelerinizi Milyonlara Ulaştırmak

instagram-ipuçlari

Paylaşmayı unutmayın.

İnstagram İpuçları ile Hikayelerinizi Milyonlara Ulaştırmak – Sosyal medya(Facebook, Twitter, İnstagram) , yıllar içinde inanılmaz bir etkileşim göstermiş ve değişime mecbur kalmıştır. İlk olarak Facebook yaygın şekilde kullanılmaya başlamıştır milyonlarca kişi tarafından. Twitter belli başlı sözlerin paylaşımı ve duyguların dizeler dökümü şeklinde anlaşılmış ve bir nevi sözel platform olarak kullanılmıştır. Fakat İnstagram, Facebook ve Twitter’ın özelliklerini bütünleştiren bir özelliğe sahiptir. Yapılan araştırmalar ve anketler neticesinde en başarılı ve en çok beğeni alan hikayelerin ya da storylerin paylaşım yapıldığı alan İnstagram olmuştur. Günlük tam olarak bilinmese de ortalama yarım milyar insan tarafından Instagram’ın kullanıldığı tahmin edilmektedir.

Hikayelerin Ortaya Çıkışı

@shopier.com

Hikaye paylaşımı, insanların bir şeyleri paylaşarak bütünleşmeleri ve duygularını beslemek amacıyla Snapchat tarafından ortaya çıkartılmış, animasyon eklemeleri, çıkarmalar ve videoların birleşimiyle sunulduğu bir uygulama olarak çıksa da zamanla etkisi kaybolmuştur. 2016 yılında Facebook tarafından piyasaya sürülen Instagram Stories ile insanlar hikayelerini öykü şeklinde çeşitli yaratıcılıklar ekleyerek paylaşması sonucu en popüler sosyal medyalardan biri haline gelmiştir.

Hikayeleri Neden Geliştirmeliyiz?

Her geçen gün kullanıcı sayısının milyonlarca artması, hikayelerinizin çok daha fazla kişiye ulaşacağı anlamına gelmektedir. Pazarlama ise sosyal medyada çok önemli bir noktada durmaktadır. En ufak bir duygu ve düşünce anında milyonlarca kişiye ulaştığı için hikayelerin gelişimi ine önem verilmeli. Her hikaye sonrası insanların beklentisi bir adım öteye gidecektir.

İnstagram İpuçları – Hikayeler İçin

İnstagram, kullanıcıların işlerini daha da kolaylaştırmak için bir dizi düzenleyici eklentiler sunmuştur. Çeşitli görsel efektlerle yaratıcı eklentilerin kolayca sunulacağı story fırsatı sunmaktadır Instagram. Sosyal pazarlama ile markaların hikayelere olan önemini ve zamanı belirten pek çok açıdan ipuçlarını sunmaktadır.

@yagla.ru

Paylaşım yapılacak hikaye belirlendikten sonra gerisini instagramın eline bırakmak lazım. Bu aşamadan sonra instagram, düşüncelerin gelişimi için yol göstermekte, metinle ilgili görsel düzenleyicileri devreye sokmaktadır. Özellikle etkileşimli hikayelerin oluşumu ve Gıf paylaşımı hikayelerinize ayrı bir hava katacak,basit ipuçları, renk geçişleri ve canlı efektiflerle daha geniş bir kitleye ulabilirsiniz. Her gün artan izleyici kitle sayesinde daha fazla kullanışa sahip hikaye alanına ulaşmanız için her şey instagram içindedir.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar