İlham Veren Haberler: Yehuuu

yehuuu

Paylaşmayı unutmayın.

İlham perileriniz düzenli olarak uğruyor mu size? Peki, iyi haberler duymak ruh halinizi değiştirir mi? Mesela sabah okuduğunuz herhangi bir gazetenin ikinci sayfa haberi ile güne başladığınızı düşünün. Şimdi onu unutun. Yeni bir hayal kuruyoruz. Sabah iş yerinizdeki masanıza oturdunuz ve ilk iş maillerinizi açtınız. İşte orada, mutluluk saçan, güzel haberler barındıran bir mail var. Peki ya şimdi? Artık gününüz daha güneşli mi?

Güzel şeyler baktığınız her yerde olmayabilir, asıl amaç güzel şeylere bakabilmektir. Her gün mail kutunuza güzel bir haber bırakmayı amaçlayan Yehuuu 10 Ocak itibariyle yayına başladı.

Bu platform, medyada sürekli maruz kaldığımız kötü ve karanlık haberlerin yerine alternatif olarak her gün mail kutunuza güzel ve ilham verici haberler göndermeyi amaçlamaktadır. İsminizi, soy isminizi ve mail adresinizi bırakarak siz de, güne güzel bir haberle başlayabilirsiniz.

Ayrıca sitelerinde sizlerden gelecek olan ilham verici haberlere açık olduklarına dair bir bölüm bulunmakta. Sizler de aklınızdaki  ilham verici olduğunu düşündüğünüz haberleri onlara iletebilirsiniz. Her gün bir düşünürün sözüyle gönderilen haberlerden birini örnek vermek gerekirse;

ilham veren haberler

Güne güzel başlamak için faydalı olabilecek bu platformu sizler de deneyebilirsiniz.

Yehuuu ‘ya kayıt olmak için;

http://www.yehuuu.com/ adresini takip edebilirsiniz.

Herkesin güzel haberlere ihtiyacı vardı. Güzel haberler; sıcak bir çay, hoş sohbet, bir fincan kahve, güneşli ama ılık bir gün kadar güzeldir.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar