Hodor İle Yepyeni Bir KFC Lezzeti

Game of Thrones'un Hodor'u ve KFC'nin yeni lezzeti "chicken with rice"

Paylaşmayı unutmayın.

KFC denince sizin de aklınıza büyük tavuk kovaları geliyor mu?

Her sezonunda bizi kendimizden geçiren, duygulardan duygulara sürükleyen ve en sevdiğimiz karakterleri gözünü bile kırpmadan öldüren Game of Thrones’u izlemeyenleriniz illa ki vardır. Bu yüzden izlemeyi düşünenleriniz vardır diye yazıyı spoiler vermeden tamamlayacağız.

Game of Thrones, 6 sezonu arkasında bırakırken her yeni sezonun başlaması aşamasında bizleri yerlerde süründürmeye devam ediyor. Biz 7.sezonun başlamasını beklerken, KFC yeni reklam filminde 6 sezon boyunca ağzından sadece “Hodor!” kelimesini duyduğumuz, fedakâr karakterimiz Hodor’u canlandıran Kristian Nairn ile karşımıza çıkıyor. Kristian Nairn bu sefer de KFC’nin kasasını acıkmış ve gergin müşterilere karşı koruyor.

Game of Thrones'un Hodor'u ve KFC 'nin yeni lezzeti "chicken with rice"

@thisisinsider

KFC’nin yeni reklam filmi, “Lunchtime is coming…” ismi ile Facebook’ta yayımlandı ve şimdiden 9 milyon izlenmeye ulaştı. KFC’de kasiyer olarak görev alan Nairn, gözü saatte gergin bir şekilde beklemekte ve saat tam 12.00’ye geldiğinde gerginliğinin sebebi kapıdan ona doğru yaklaşmaya başlamakta. Boş kasanın önü bir anda hepsi bir ağızdan “kızarmış tavuk ve patates” (chicken with friees) siparişi veren kızgın müşteriler ile dolmakta.

Bu size de küçük bir Akgezen ordusunun Hodor’un üstüne gelişi gibi gelmedi mi?

Gergin müşterilerin siparişlerine yetişmeye çalışan Nairn, daha fazla dayanamayarak müşterilere sırtını döner ve onlarla birlikte tekrarlamaya başlar.

“Chicken with fries! Chicken with fries! … Chicken with frice! …… Chicken with rice!!!”

“CHICKEN WITH RICE!”

Siparişini almak için öne atılan restorandaki tek güler yüzlü müşteri ve işte karşımızda KFC’nin yeni menüsü “pilavlı tavuk” karşınızda! –Tabii biz buna tavuklu pilav da diyebilirdik fakat gözünüzde Türk usulü müthiş bir sokak lezzeti canlandırmak istemeyiz.–

Game of Thrones izleyicilerinin büyük bir çoğunluğu Hodor’u çok sevdi. Fakat bu rol için dizide daha esprili bir karakter yok mu sizce de?

Game Of Thrones Chicken GIF - Find & Share on GIPHY

Tabii ki Rory McCann’in canlandırdığı Sandor “The Hound” Clegane! Kendinden geçerek yediği tavukları hangimiz unutabiliriz ki?

Kim bilir belki de KFC yeni reklam filminde McCann ile çalışmak istedi. Fakat kabul edelim bu baya kaba bir reklam olurdu.

 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar