Google Çizim Uygulaması Monster Mansh – Artık Çizimlerinizi 3D Olarak Canlandırabilirsiniz

Paylaşmayı unutmayın.

Google Çizim Uygulaması Monster Mansh – Artık Çizimlerinizi 3D Olarak Canlandırabilirsiniz. 3D canlandırma bugün hayatımızda son derece önemli bir yer teşkil ediyor. 3 boyutlu canlandırma buna paralel olarak çok ciddi bir emek ve zaman isteyen bir konu. Ayrıca uzman hale gelinmesi ve istenilen sonuçların alınabilmesi içinde yıllarca sürecek bir çalışma gerekiyor. Kısacası emek, tecrübe ve zaman isteyen bir disiplindir diyebiliriz. 

Google Çizim Uygulaması Monster Mansh

Genel kitlelere hitap eden anlayışı ile ön plana çıkan Google, 3 boyutlu canlandırma konusunda da oldukça çarpıcı bir girişime imza attı. Google, uygulamayı geniş bir kitleye yaymayı hedefliyor. Hem profesyonellere hem de amatörlere hitap eden 3d animasyon aracı hakkında duyuru yaptı. İlgi çekici bir yapıya sahip olmasıyla gözleri üzerine çekmesinin yanı sıra, zaman tasarrufu ve hız konusunda da hayli iddialı olduğunu söylemekte fayda var. Google yapay zeka ekibi tarafından yapılan duyuruda Monster Mansh ismi verilen uygulama satışta. Ayrıca açık kaynaklı olarak animasyon aracı tanıtıldı. 

@google

Google’ın Animasyon Aracı: Monster Mansh

Google, Monster Mansh ile birlikte kullanıcılara basit ve anında modellenebilir 3D model oluşturma fırsatı sunuyor. 3D tasarım dünyası, uygulamanın kısa süre içerisinde büyük bir popülarite yakalayacağı yönünde fikir birliği içerisinde. Uygulama, temelde kullanıcıların çizdiği düz hatları alıyor, ardından bölgeleri birleştirerek 3 boyutlu bir model ortaya çıkarıyor. Yani, kullanım açısından normal animasyon araçlarına göre çok daha basit bir yapıya sahip olduğu söylenebilir.

@google

Artık Çizimlerinizi 3D Olarak Canlandırabilirsiniz

Google, bu proje ile 3 boyutlu tasarım ile ilgilenen kişilere çok daha özgür bir hareket alanı sağlamayı hedefliyor. Bu sayede sektörün gelişeceği ve daha iyi çalışmaların ortaya koyulabileceği düşünülüyor. 

@google

Google’ın geliştirmiş olduğu bu animasyon aracına ilk bakıldığında giriş seviyesi kullanıcılar için uygundur. Hobi, eğlence şeklinde de kullanılacaktır. Kendini geliştirme isteyen, 3D tasarım alanında tecrübe kazanma isteyen kişiler için oldukça etkili araç olacaktır. Bu doğru bir yargı, fakat doğru olduğu kadar eksik. Ayrıca uygulamanın tek amacı giriş seviyesi kullanıcıların 3D modelleme yapmalarını sağlamak değil.

@google

Monster Mansh, profesyonel kullanıcılar için de oldukça etkili bir araç olacaktır. Ek olarak acil bir şekilde hazırlanması gereken işlerde oldukça etkili bir araç. Son olarak modelleme sürecini ciddi anlamda kısalttığı için profesyonel 3D tasarımcılar içinde hayli kullanışlı bir uygulama olacaktır. 

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar