Girişimci Olmak İsteyenlere Filmler – Mutlaka İzlenmesi Gerekenler

Paylaşmayı unutmayın.

Girişimci Olmak İsteyenlere Filmler – Mutlaka İzlenmesi Gerekenler – Üretim unsurlarını en kazançlı koşullar altında birleştirerek bir araya getiren, mal ve hizmet üretimi yapmak isteyen kişiye girişimci denir. Yetenek, birikim ve cesaretin birleşmesiyle ortaya çıkan girişimcinin ihtiyaç duyması gereken bir diğer önemli şey ise ilham kaynağıdır. Girişimci kişiler bu konu hakkında yapılan filmleri izleyerek kendilerini çok iyi şekilde geliştirebilirler. Peki hangi girişimci filmleri idealdir? Girişimciler için harika film önerileri listesi hazırladık. Birçok kişinin girişimcilik hakkında verdiği film tavsiyelerini okumanız ve filmleri izlemeniz size çok şey katacaktır.

Girişimci Olmak İsteyenlere Filmler – Mutlaka İzlenmesi Gerekenler

Girişimciler İçin Film Önerileri

Girişimcilik ve iş kurma konusunda girişimcilerin çok cesur adımlar atması gerekmektedir. Bu cesur adımları atarken girişimciler ne kadar yaratıcı olursa o kadar güzel işler çıkaracaktır. Sizler için en mükemmel girişimci film tavsiyeleri listesini sunalım.

girisimci-olmak-isteyenler-filmler-mutlaka-izlenmesi-gerekenler
@btmagazin

1) Silikon Vadisi’nin Korsanları

IMDb: 7,3

1999 yapımı olan bu filmin ana konusu Bill Gates ve Steve Jobs’un gençliğidir. İnternet aleminde devrim yaratan insanların hayatlarını merak eden insanların ilgisini enç ok çeken filmlerden birisidir. Steve Jobs ve Bill Gates’in gençlik yıllarında karşılaşmaları ve şirketlerini kurarak yükselişe geçtikleri zamanları anlatan bir filmdir. Girişimci kişiler için film tavsiyelerinin en başında gelen bu filmi kesinlikle izlemelisiniz.

girisimci-olmak-isteyenler-filmler-mutlaka-izlenmesi-gerekenler

2) Kazanma Sanatı

IMDb; 7,6

Brad Pitt’in başrol olduğu bu film 2011 yapımı bir filmdir. Brad Pitt, Billy rolünde oynadığı bu filmde herkes tarafından deli olarak nitelendiriliyor. Fakat çöküş aşamasında olan bir beyzbol takımını çok küçük maliyetlerle yeniden ayağa kaldırıyor. Ardından çok güçlü beyzbol takımlarına karşına mücadele veren Bill’in bu filmi, girişimciler için müthiş bir filmdir.

girisimci-olmak-isteyenler-filmler-mutlaka-izlenmesi-gerekenler
@btmagazin

3) Sosyal Ağ

IMDb; 7,7

Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg ve arkadaşlarının hayat öyküsünü ele alan bu film tüm dünyada popüler bir hale bürünmüştür. 2010 yapımı bu film gerçekten film önerileri arayan kişiler için çok muazzam bir filmdir. Filmin konusu genel olarak şudur. Mark Zuckerberg bir gece Harvard Üniversitesi’nin sistemine sızarak elindeki gücün farkına varıyor. Ardından bir uygulama yazan Zuckerberg, en başta uygulamanın amacı çok farklıyken bazı problemlerden dolayı onu bir sosyal medya mecrasına dönüştürüyor. En baştan sonuna akdar Facebook ve Marck Zuckerberg’in yaşamı girişimciler için oldukça parlak fikirlere yol açabilir.

4) Borsa – Wall Street (1987)

girisimci-olmak-isteyenler-filmler-mutlaka-izlenmesi-gerekenler

IMDB (7,4)

İşin içine para girdiğinde işler olması gerekenden daha karmaşık hala gelebiliyor. Oldukça eski bir yapım olan bu film kesinlikle izlenmesi gerekenler arasında yer alıyor. Ekonomik kazanç ve aç gözlülük arasındaki ince çizginin ne tarafında olduğunuzu bu film sayesinde değerlendirebilirsiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar