Geleceğin Trendini Şimdiden Yakalayın: Trendler Zirvesi

Paylaşmayı unutmayın.

Trendler Zirvesi her sene farklı bir konuyu ele alacak kadar dinamik bir yapıyı bulunduran bu sene üçüncüsü gerçekleşen genç bir Yatırım Kulübü organizasyonudur. 20-21 Aralık 2019 tarihlerinde İTÜ Ayazağa Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek zirvenin bu seneki konusu ise “Geleceğe Adaptasyon”.

Çağımızın trendi olarak adlandırılan konu her yerde söz edilen fakat üstünde durulmayan bir noktadan ortaya çıkmıştır: DEĞİŞİM. Dünyamızda her daim var olan fakat çağımızın getirdikleriyle beraber ivmelenerek artan değişime adapte olmamız artık çok daha zor bir hal alıyor. İTÜ Yatırım Kulübü bu doğrultuda gerçekleştirdikleri bu zirvede tüm sektörlerden yenilikçi ve ileri görüşlü insanları ağırlayarak katılımcıları geleceğe hazırlamayı hedefliyor.

Aynı zamanda renkli ve inovatif fuaye alanıyla da katılımcılarına geleceğin çok yakın olduğunu her daim hissettirmeye çalışacak gibi gözüküyor.

@trendlerzirvesi

Trendler Zirvesi 2019’un Konukları Kimlerdir?

  • Monster Notebook CEO İlhan Yılmaz,
  • Fütürist – İş Adamı Alphan Manas,
  • Petrol Ofisi CIO Handan Karakuş,
  • Strateji ve İnovasyon Danışmanı Mustafa İçil,
  • Coca-Cola İçecek CIO&CDO Leyla Deliç,
  • Milli Voleybolcu Bahar Toksoy
  • Possiblesoft Sporcu Kariyer Planlama Direktörü Pınar Bekbölet Paneli,
  • Şan Eğitmeni Emre Yücelen ve daha birçok alanında duayen ismi ağırlayacağımız zirvemiz ve konuşmacılarımız sizlerin katılımını bekliyor.
@TrendlerZirvesi

Trendler Zirvesinin Mottosu:

GENÇ – Her sene farklı konularla adeta yeniden doğuyor, baştan yaratılıyor.

DİNAMİK –  Trendler zirvesi sıradanlaşan etkinliklere meydan okuyarak her senenin sonunda o yılın trendlerini işliyor, değişimin gücüne inanıyor.

İNTERAKTİF –  Verimli olduğu kadar keyifli paneller, söyleşiler, fuaye alanındaki çeşitli etkinlikleri ile Türkiye’nin her bir yanından gelecek üniversite öğrencileriyle birebir etkileşim için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Gelecek herkesi, Trendler Zirvesi ise sizi çağırıyor!

@trendlerzirvesi

Medya sponsorluğunu üstlendiğimiz etkinliğe gündemi takip eden ve yenilikten keyif alan tüm Gagerlar’ı bekliyoruz. Monotonluktan uzaklaşıp hayata başka bir yerden bakmak isteyenler için dijital dünyada kendi rotanızı çizmeniz için harika bir fırsat.

Yer: İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi

Etkinlik Başlangıç Tarihi: 20 Aralık 2018 saat 10:30

Gelişmelerden haberdar olmak ve bu yenilikçi etkinliğe kayıt için: www.trendlerzirvesi.com

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar