Freedrum İle Ritmi Hissedeceksiniz!

Freedrum - Bateride Sanal Gerçeklik

Paylaşmayı unutmayın.

Hayatımızdaki kocaman aletleri küçücük hale getiren birçok icat var. Fakat bu seferki bizim gibi müzikseverler için bambaşka bir anlam ifade ediyor. Taşınabilirlikten uzak, devasa yer kaplayan baterimizi ortadan kaldırıp sadece bagetler ile bateri çalabilmemize olanak sağlayan bu aletin adı Freedrum.

Basitçe çalışma mekanizmasını anlatmak gerekirse; harekete duyarlı sensörler bagetlere takılır ve tutulan ritimler bluetooth aracılığıyla telefona aktarılır. İşte baterinizden uzaktayken tek yapmanız gereken bunlar.

freedrum ile sanal gerçeklik

@ask.audio

Cebinize sığan sanal bateri: Freedrum

Taşınabilir olmasının yanında yüksek kapasiteli hafif LiPo pil sayesinde 1 haftaya yakın kullanılabiliyor.

Hem iOS hem de Android için uygulaması bulunan ürün her 2 platform ile de teknik olarak uyumlu çalışabiliyor. Fakat Android cihazlardaki çeşitlilikten dolayı tüm Android cihazlarla tam uyumlu çalışabilmesi mümkün gözükmüyor. En stabil performans iPhone ve iPad’lerde alınabiliyor. Zaten resmi olarak iOS uygulaması olan Garageband’ı destekliyor.

En iyi bluetooth teknolojisini kullanarak tüm davul hareketlerini sıfıra yakın bir gecikmeyle aktarmayı başarabiliyor.

Freedrum’ın kasası darbelere dayanıklı, sağlam ve hafif ABS plastik kullanılarak yapılmış. Olabildiğince az ve kolay şekilde onarılabilecek şekilde tasarlanmış.

Tek bir düğme ile cihaz açıp kapanabiliyor ve eşleştirilebiliyor. Yine cihaz üzerindeki bir LED ile bağlantı ve pil seviyesi gözlemlenebiliyor.

Bagetlere takılmasının yanı sıra ayaklara da bir çift giyilerek standart bir davul setine dönüşüyor. Ayarlanabilir olduğu için herhangi boyuttaki bir bagete uyarlanarak kullanılabilir.

Freedrum - Bateride Sanal Gerçeklik

@kickstarter.com

Freedrum sayesinde herkes, ister amatör ister profesyonel olsun, gittiği yere davulunu götürecek ve heyecanlarından uzak kalmayacak.

Kickstarter’a 150.000$ hedef ile giriş yapan proje şu anda 600.000$ seviyesini geçerek hedefini fazlasıyla aşmış durumda ve tanesi 99$’dan ön siparişleri alıyor. 30 Haziran’a kadar yapılan ilk tur siparişlerini de Eylül ayında teslim edeceklerini belirtiyorlar.

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar