Fiyat Performans Telefonları – Hangi Telefonlar Önerilebilir?

Paylaşmayı unutmayın.

Fiyat Performans Telefonları – Hangi Telefonlar Önerilebilir? – Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle artık birçok meslek grubu telefon üzerinden çalışıyor ve bizlerde sizlerin ihtiyaç ve bütçelerine yönelik fiyat performans olarak telefon önerileri ile bir liste oluşturduk. Sizlerde kendinize ve bütçenize en uygun fiyat performans telefon arıyorsanız yazımız tam da size göre.

Fiyat Performans Telefonları – Hangi Telefonlar Önerilebilir?

Samsung Galaxy A51

@donanimhaber

6,5 inç ekranı ve uzun süre dayanan şarj seviyesi ile telefon listemizin başında yer alıyor. Samsung’ un A70 ve A50 modellerine ek olarak çıkarttığı A51 serisi müşterilere birçok avantaj sunuyor. Aynı zamanda hesaplı bir telefon olan Galaxy A51 2.900 TL başlangıç fiyatıyla sizlere sunuluyor.

Samsung Galaxy A71

@log.com.tr

6.7 inç ekranı ve 64 MP arka, 32 MP ön kamerası ile sizlere birçok avantaj sağlayan Galaxy A71 telefon önerileri arasından en kullanışlı telefonlardan birisi olarak yer alıyor.  A51 serisinden tekniksel donanım olarak bir tık yukarıda olan A71, 3.737 TL başlangıç fiyatı ile müşterilerine sunuluyor.

Huawei P40 Lite

@btgunlugu

Huawei’ in en son modellerinden olan telefon önerileri arasında olan P40 Lite, Kirin 810 işlemcisini kullanıyor ve kendi içerisindeki cihazlar arasında çok hızlı bir işletim sistemine sahip. Hem grafik hem de işlemcisinin hızıyla size uzun saatler kullanabileceğiniz fiyat performans telefon olarak en iyi hizmetleri sunuyor.

Xiaomi Mi Note 10 Lite

fiyat-performans-telefonlari-hangi-telefonlar-onerilebilir?
@xiaomist

Son yıllarda ülkemizde ve dünyada oldukça popüler olan Xiaomi markası birçok elektronik eşyası ile beğenileri topluyor. Bunların başında telefonları geliyor. Performans telefon açısından çok bütçeniz olmadan en iyi cihazı kullanmak istiyorsanız Note 10 Lite tam da size göre olacaktır. Kategorisindeki cihazlarla hem dış görünüşü hem de hızı olarak eş değer tutulacak seviyededir.

Redmi Note 9S

fiyat-performans-telefonlari-hangi-telefonlar-onerilebilir?
@dijitalx

Xiaomi markasının son dönemlerde oldukça tercih edilen telefonu Redmi Note 9S, kullandığı Snapdragon 720G işlemcisi ile son derece hızlı ve kullanıcılarına birçok avantaj sunuyor. Redmi, telefon önerileri arasında performans açısından sizleri tatmin edecek bir telefon.

Oppo A5s

fiyat-performans-telefonlari-hangi-telefonlar-onerilebilir?
@webtekno

Türkiye’ de yeni olan telefon firmalarından biri olan Oppo sektöre hızlı bir giriş yaptı ve kullanıcılara birbirinden farklı telefon önerileri sunmaya başladı. Hem fiyat hem performans açısından kendinize çok yüksek bir telefon aramıyorsanız fiyat performans telefon olarak, başlangıç olan 1200 TL fiyatı ile Oppo A5s tamda size göre olacaktır.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar