Filli Boya’dan 8 Mart İçin Hassas Davet

Paylaşmayı unutmayın.

Filli Boya, “Anca Beraber Kanca Beraber” diyor!

8 Mart’ın bütün dünyada kutlanmasındaki amaç, toplumda kadınların da önemli bir yere sahip olduğunun vurgulanmasıdır. “İnsanın cinsiyeti olmaz” derken, fiziksel bir olgudan değil, vicdan ve hak eşitliğine dikkat çekilmek istenir. Dünyada her ne kadar bölgeler arasında kadına yönelik şiddet oranı azalsa veya artsa da, kadın ve erkek eşitliği, günümüzde hala ve maalesef kayıtsız şartsız kabul edilen bir gerçek değildir.

Toplumsal bilinçlendirme ve olağan farkındalık oluşturmak için, artık kamu kurumları bile her türlü reklam unsuruna başvuruyor. Bazı konularda bir tek bir slogan ile altın vuruş yapılırken, bazı konularda daha hassas olup ince mesajlar veren hikayeler anlatılıyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ise yapılan tam da ince mesajlarla döşenmiş hayatın içinden hikayeler aktarmak. Bu hikayeler ile toplumda manevi değerlere dikkat çekerek farkındalık oluşturulmak isteniyor. Kadının da erkeğin de insan olmasından dolayı içinde taşıdığı vicdani değerler nasıl birbiri ile kıyaslanamazsa, hayatın gerçekleri karşısında maruz kalınan yükleri de her iki türün eşit omuzlaması gerektiği vurgulanıyor.

Filli Boya, 2017 yılının “Kadınlar Günü” için tam da bu fikri savunan, insanın yüreğine dokunan harika bir reklam filmi hazırlamış. Bu reklam filminin 7-8 Mart 2017’de saat 21.00’den itibaren televizyon ekranlarında yayınlanacağını, Youtube resmi kanalından, #AncaBeraber tabelası ile duyurdu. Reklam filminde, “Kendi Halimde” adıyla, Can Kazaz ve Nilipek ortak çalışması olan sıcacık bir şarkı kullanılmış.

İçimizdeki hassas duyguları harekete geçiren bu reklam filmi için, inceliğinden dolayı Filli Boya’ya teşekkür edelim ve 00:27 saniyelik videoya bir göz atalım.

Filli Boya, Kadınlarla Empati Kuruyor!!

Firmaların sosyal medyada paylaşmış olduğu videoların, ürünün satışını sağlamaktan öte tüketicilerinin yanında durduğunu göstermesi sebebiyle büyük önem taşımaktadır. Bu videolar, içinde barındırdıkları küçücük bir “biz sizi anlıyoruz” mesajı sayesinde markayla tüketici arasında hızlı ve kolay bir yolla sağlam bir bağ, bir köprü kurabilmektedir.

Filli Boya tek bir video ile de kalmadı. 3 Mart’ta yayınlanan videonun arkasından, 4 Mart’ta da 3 video daha yayınlaması firmanın, 8 Mart’a kadar #ancaberaber etiketi barındıran bir reklam serisinin yayınlanacağı hissini yaratıyor.

Hadi o #ancaberaber içerikli videolara da bir göz atalım:

Gördüğünüz bu videolar kadınlara, bugün güçlü duruyorlarsa tek başlarına olmayıp bir yerlerde onlar gibi güçlü duran başka kadınlar olduğunu gösterilmesi, erkek gözüyle kadın kavramının aslında sanıldığından daha anlamlı bir kelime olduğunun gösterilmesi ve markanın kadının değerini izleyiciye ulaştırabilmesi bakımından güçlü bir empati ile oluşturulmuş videolardır.

İnsanlar iki cins yaratılmışlardır ve bu iki cins birinin tamamlayıcısı ve yardımcısıdır. Öyleyse “Anca Beraber Kanca Beraber!!”.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar