Fantastic Beasts Serisi Çıkış Tarihi, Oyuncu Kadrosu, Konusu

Paylaşmayı unutmayın.

Fantastic Beasts Serisi Çıkış Tarihi, Oyuncu Kadrosu, Konusu – Fantastik Canavarlar 3’ün çıkış tarihinde bir değişiklik meydana geldi. Ancak bu sefer çıkış programı ilerlemekte ve bizim de resmi bir ilanımız var. Üçüncü filmin adı Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları ve Temmuz 2022 yerine Nisan 2022’de vizyona girecek. Film, Johnny Depp’in Grindelwald rolüyle çıkışından sonra yaz tarihine ertelenmişti. Ancak yerine yeni bir oyuncu bulmakta zaman kaybedilmedi. Depp, çekimler devam ettiği için hızla Mads Mikkelsen ile değiştirildi ve neyse ki o zamandan beri başka büyük dramalar olmadı. Bu yüzden Newt Scamander ve büyülü arkadaşları gelecek yıl geri dönüyor. The Crimes of Grindelwald’ın üzerinden dört yıl geçmişti. Ancak devamını bekleyen film hayranları için çok fazla gecikme sağlanmıştır. Bu gecikme, hayranlara hayal kırıklığı yaratarak devam filmini unutmalarına sebep olacaktır. 

İlk başta planlanan 5 Fantastik Canavar filmini izleyebileceğimizden pek fazla emin değiliz.  Ancak Fantastik Canavarlar 3 serisi kesinlikle izlenecekler arasında yer almaktadır. Bundan sonra planlanan gelecek filmler hakkında beklemede kalmalıyız.

fantastic-beasts-serisi-cikis-tarihi-oyuncu-kadrosu-konusu
@beyazperde

Fantastic Beasts Serisi Çıkış Tarihi, Oyuncu Kadrosu, Konusu

Fantastik Canavarlar 3, 4 ve 5 Oyuncu Kadrosu: Fantastik Canavarlar 3 İçin Kimler Geri Geliyor?

Yukarıda bahsedildiği gibi Johnny Depp, Warner Bros’un rolünden istifa etmesi istendikten sonra Grindelwald rolüne geri dönmeyecektir. Depp, üçüncü film için Grindelwald olarak bir sahne çekmişti. Ancak bunun sonunun gelip gelmeyeceğini bilinmemektedir.  Grindelwald rolünü artık Doctor Strange ve Hannibal yıldızı Mads Mikkelsen canlandıracaktır.

Filmde yeniden düzenlemenin nasıl ele alınacağı henüz bilinmemektedir. Ancak Harry Potter film dünyası göz önüne alındığında kolayca bir iksir, kaza veya sihirli kılık değiştirilebilir. Mikkelsen, Depp ile rol hakkında konuşmadığını ve kızının Harry Potter serisinin hayranı olduğu için üstlendiğini açıkladı. Yine de Mikkelsen’den bir Depp izlenimi beklenmemelidir. 

fantastic-beasts-serisi-cikis-tarihi-oyuncu-kadrosu-konusu
@beyazperde

Fantastik Canavarlar 3, 4 ve 5 Çıkış Tarihleri: Fantastik Canavarlar 3 Ne Zaman Çıkacak?

Başlangıçta, üç serisi içerisinde dizinin ilk iki filmi iki yıllık vizyon boşluğunu tekrar edeceği ve 20 Kasım 2020’de çıkacağı düşünülüyordu. Ancak bu tarih hiçbir zaman kesin olarak belirlenmeyip, film üretimi Warner Bros tarafından ertelendi. 2020’nin üç seri için olmayacağını söyledi. Daha sonra 12 Kasım 2021 olarak olarak belirlendi. Ancak, çekimlerin Mart 2020’de başlayacağı sırada pandemi yüzünden Eylül’e kadar bekledi. Ardından Depp’in vizyona çıkış tarihi geldi ve filmin Nisan 2022’ye ertelenmesine yol açtı.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar