Evde Kolayca Enstrüman Çalmayı Öğreten En İyi 5 Uygulama

evde-kolayca-enstruman-calmayi-ogreten-en-iyi-5-uygulama

Paylaşmayı unutmayın.

Evde Kolayca Enstrüman Çalmayı Öğreten En İyi 5 Uygulama – Evde kaldığımız bugünlerde kendimizi geliştirmenin yollarından bir tanesi de enstrüman çalmayı öğrenmektir. Enstrüman çalmak her ne kadar zor bir iş gibi gözükse de aslında pratik yaparak kolaylaştırabilirsiniz. Bazı enstrümanlara fiziksel olarak sahip olmadan öğrenmek zordur. Fakat bu, enstrümanınız olmadan enstrüman çalmayı öğrenemeyeceğiniz anlamına gelmez.

Bizde, size Evde Kolayca Enstrüman Çalmayı Öğreten En İyi 5 Uygulama listesini derledik. Ücretsiz olarak erişebileceğiniz bu uygulamalar, çalmak istediğiniz enstrümanı, amatör olarak çalmanıza büyük katkı sağlayacaktır. Ancak, çaldığınız enstrümanda profesyonel olmak isterseniz bunun için fiziksel olarak pratik yapmanız gerekecektir.

Evde Kolayca Enstrüman Çalmayı Öğreten En İyi 5 Uygulama

1) Real Drum

evde-kolayca-enstruman-calmayi-ogreten-en-iyi-5-uygulama
@kolbapps

Günümüzde çoğumuz evlerimizde davul gibi çok ses çıkarabilen enstrümanları bulunduramıyoruz. Bu durum karşısında Real Drum uygulaması bizim yardımımıza koşuyor. Uygulama, içerisinde birçok müzik türlerini barındırıyor. İçindeki birçok şarkının yanında eğer isterseniz kendiniz de istediğiniz şarkıyı ekleyip çalabilirsiniz. Ayrıca uygulamada sizin çalma hızınızı geliştirecek seviyeler bulunmakta.

Android indirme linki

IOS indirme linki

2) Piano

evde-kolayca-enstruman-calmayi-ogreten-en-iyi-5-uygulama
@Gismart

Eğer piyano çalmak istiyorsanız Piano uygulaması size yardımcı olacaktır. Uygulama, size içerisinde barındırdığı birçok şarkıyı nasıl çalınacağını öğretiyor. Ayrıca piyano akorlarını da gösteriyor. El pratiği yapmanızı sağlayan bu uygulama ile piyano çalmayı öğrenmekte büyük yol katedeceksiniz.

Android

IOS

3) YouSician

evde-kolayca-enstruman-calmayi-ogreten-en-iyi-5-uygulama
@Yousician

Öncelikle bu uygulama enstrümanınız olmadan kullanmakta zorluk çekebileceğiniz bir uygulama. Yousician içerisinde gitar, bas gitar, piyano ve ukulele dersleri bulunuyor. Ayrıca popüler birçok şarkıyı bünyesinde barındırıyor.

Android

IOS

4) Walk Band

@RevontuletSoft

Walk Band uygulaması içerisinde piyano, gitar, davul ve bas gitar bulundurmasının yanında size demo oluşturup kendi müziğinizi yapmanıza fırsat tanıyor. Müzik konusunda zengin olan bu uygulama gitar ve piyano akorlarının çoğunu içerisinde bulunduruyor. Ne yazık ki, uygulamanın IOS versiyonu bulunmamakta.

Android

5) Basic Guitar Chords 3D

@PolygoniumMusic

Basic Guitar Chords 3D, diğer uygulamalardan farklı olarak gitar akorlarını 3D olarak gösteriyor. Uygulamanın içerisinde gitardaki bütün akorlar bulunuyor.

Android

IOS

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar