En İyi Kulak Üstü Kulaklıklar 2021

Paylaşmayı unutmayın.

En İyi Kulak Üstü Kulaklıklar 2021 – Kulak üstü adı, yastıklarının kulaklarınızın üstüne oturması gerçeğinden yola çıkarak isimlendirilmiştir. Bu, daha kompakt oldukları ve çantanızda çok fazla yer kaplamadan sizinle seyahat edebilecekleri anlamına gelir. Ama aynı zamanda daha büyüktürler.

En İyi Kulak Üstü Kulaklıklar 2021

Çoğu insan kulak içi kulaklıklara göre uzun süre takmanın daha rahat olduğunu düşünür. Bu tarz kulaklıkları diğer ikisine tercih etmenizin nedeni, çok seyahat ediyorsanız, işe gidip gelirken müzik ve podcast dinlemeyi seviyorsanız veya sadece biraz gürültü iptali gerektiren bir ev dinleyicisiyseniz tercih edebileceğiniz türdür.

Bu amaçla ve harika bir kulak üstü kulaklık seçmenize yardımcı olmak ve bir satın alma işlemi yapabilmeniz için en yüksek puan alan kulak üstü kulaklık incelemelerinin bir listesini hazırladık. 2021’de satın alabileceğiniz en iyi kulak üstü kulaklıkların bir listesini mi arıyorsunuz? Listemize bir göz atmadan kulaklık satın almayın.

@unsplash

En İyi Kulak Üstü Kulaklıklar 2021 – Beyerdynamic Aventho Wireless

Beyerdynamic Aventho Wireless, aptX HD’yi destekler ve pahalıdır, ancak tek başına bakıldığında verdiğiniz parayı hayli hayli çıkarır. Bu kulaklıklar metal takviyeli kafa bandı ve mat kaplamasıyla birinci sınıf ve dayanıklıdır. Alternatiflerin aksine, sıkma kuvveti baş ağrısına neden olmaz ve meta aksamarının fırlamasına neden olacak kadar gevşek değildir.

Dahili mikrofon ve uzaktan kumanda çıkarılabilir, yani aynı zamanda değiştirilebilir. Ek olarak, ses kalitesi, şirketin DT 1990 Pro gibi bazı üst düzey modelleriyle rekabet etmese de, çoğu için fazlasıyla yeterli ve işe gidip gelenler için gayet keyiflidir. Bas ve erkek vokaller gibi daha düşük frekanslarda biraz işitsel maskeleme vardır, ancak kadın vokaller mükemmel ses çıkarır.

Bluetooth codec bileşenleri, kablosuz kulak üstü kulaklıklar satın alırsanız önemlidir ve AAC gerçekten yalnızca iPhone kullanıcıları için iyidir. Şu anda, Android’in AAC codec bileşenini nasıl kodladığı ve çözdüğü konusunda standart bir süreç yok. Mevcut en fazla güce aç kablosuz codec bileşenlerinden biri olduğu için bu, hangi Android akıllı telefonun kullanıldığına bağlı olarak performansta belirgin farklılıklara yol açar. Bununla birlikte, bir Android kullanıcısıysanız aptX veya aptX HD’ye dikkat edin ve LDAC’nin yüksek çözünürlüklü olmadığını unutmayın.

Amazon

Gürültü Engelleme Nasıl Çalışır?

Eşit genlikteki ses dalgaları, 1/2 dalga boyunda ofset, 0 amplitüdlü sıkıştırma dalgaları ile sonuçlanır – sesi iptal eder. ANC kulaklıklardaki mikrofonlar, gürültüyü esasen iptal eden tersine çevrilmiş bir sinyal yayar. Dünyanızı tamamen susturamasa da, bir uçağın motorunun veya çevredeki konuşmanın sesini azaltacaktır.

en-iyi-kulakustu-kulakliklar-2021

En İyi Ses Kalitesini İstiyorsanız İzolasyon Oldukça Önemlidir

Kulak üstü kulaklıkların en büyük dezavantajı, tüm kulağı kapatamamalarıdır. Bu izolasyon eksikliği daha taşınabilir bir tasarım sağlar, ancak ses kalitesine zarar verebilir. Kulaklıklarınızdan en iyi şekilde yararlanmanızı sağlamak için yatırım yapıyorsanız, stüdyo kulaklıklarına bakmanız gerekebilir.

Çok fazla küpe kullanıyorsanız veya gözlük takıyorsanız dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta da kulak üstü kulakların size zarar verebileceğidir. Ek olarak, hacimli kulak dekoru izolasyonu daha da sorunlu hale getirebilir.

Bose SoundLink Kulak Üstü Kablosuz

Doğru, bir çift rahat kulak üstü bir kulaklık arıyorsanız, Bose SoundLink Kulak Üstü Kablosuz’dan başkasına bakmayın.  Pil ömrü 15 saattir, bu da sizi yaklaşık iki haftalık toplu taşıma yolculuklarında güzel müziklerleseyahat etmeniz  için yeterlidir. Bunları şarj etmek, kablosuz kulaklıklar için eşit olan 2,5 saatten biraz fazla sürer. Bununla birlikte, bunların bu kadar rahat olmasının ana nedeni, hafif plastik yapılarıdır. Bose SoundLink Kulak Üstü Kablosuz kulaklıklar en rahat kulaklıklardır, yarışmaya gerek yoktur.

en-iyi-kulakustu-kulakliklar-2021

Amazon

AKG N60 NC Wireless ile Servet Harcamadan Ortam Gürültüsünden Uzaklaşın!

AKG N60 NC, piyasa akışına bağlı olarak bazen 100 – 150 TL bareminde ucuza bulunabilen bir çift bütçe aktif gürültü önleyici kulaklıktır. AKG N60 NC, MicroUSB şarjı ile biraz modası geçmiş olsa da, tek bir şarjla yaklaşık 30 saat dayanıyor. AAC ve aptX’i desteklerler ve isterseniz bir tel ile dinleyebilirsiniz.

AKG N60 NC’nin gürültü engelleme özelliği oldukça inanılmaz ve düşük frekansları zayıflatmak için harika bir iş çıkarıyor. Yine de bu kulaklıklarla ilgili tuhaf bir şey, ANC’yi devre dışı bırakamamanızdır. Dolayısıyla, pilden tasarruf etmek istiyorsanız veya sadece gürültüyü aktif olarak iptal etmek istemiyorsanız, başka bir yere bakmanız gerekir.

AKG N60 NC’nin ses imzası, hafif bir bas kuvvetlendirmesi ve tiz artışı ile tüketici dostudur, ancak müziğin kalitesini bozacak kadar aşırı bir şey değildir. ANC nedeniyle frekans spektrumunun alt ucunda küçük bir bozulma tespit edebilirsiniz. Mikrofon kalitesi de çok iyi değil, ancak yalnızca sağlam ve ucuz bir ANC kulaklık arıyorsanız, AKG sizi bu anlamda destekler.

Hepsiburada

en-iyi-kulakustu-kulakliklar-2021

En İyi Ses için Beyerdynamic DT 1350 PRO

Bu hafif kulaklıklar, mükemmel ses kalitesine ve pasif gürültü önleme özelliğine sahiptir. Bozulma olmadan çok yüksek ses seviyelerine dayanabilirler, ancak mümkünse kulak zarlarınıza dikkat etmeyi unutmamanızı öneriyoruz. Etkili izolasyonları nedeniyle izleme kulaklıkları olarak adlandırılırlar ve izolasyon da onları işe gidip gelenler için harika kılar. Bu kulaklıkların ana dezavantajı kalıcı kablodur. Yalnızca stüdyoda kullanmak için bir çift kulaklık arıyorsanız, kulak kapaklarının ortama açık olduğu bazı arkası açık seçeneklere göz atmanızı öneririz. Arka kulaklıkları açmanın en büyük yararı, açık bir atmosfer yaratma yetenekleridir.

en-iyi-kulakustu-kulakliklar-2021

Ürün

Jabra Elite 45h En Uzun Şarj Süresi ile Lider

Bu kulaklıklar, yolda taşımak için güzelce katlanabilen basit ve hafif bir yapıya sahiptir. Batarya ömürleri 54 saatlik bir sürenin üstüne çıkıyor ve hızlı şarjı da destekliyorlar. Sesin netliği en iyisi olmasa da, kulaklıklar nötr eğimli bir frekans tepkisine sahiptir ve mikrofonları çok iyidir.

en-iyi-kulakustu-kulakliklar-2021

Hepsiburada

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar