En İyi Kablosuz Kulak İçi Kulaklıklar

en iyi kablosuz kulak içi kulaklıklar

Paylaşmayı unutmayın.

En İyi Kablosuz Kulak İçi Kulaklıklar – Daha önce evde çalışanlar için en iyi kulak üstü kulaklıkları derlemiştik. Bir de sokakta yürürken, spor yaparken, ders çalışırken veya herhangi bir aktivite esnasında kullanılabilecek en iyi kablosuz kulak içi kulaklıklar hakkında liste hazırlayalım dedik. Her fiyat aralığında ve her markadan bir kulaklık paylaşacağımız listemiz, sizi bu sıcak havalarda telefonu kulağınıza dayalı şekilde konuşmaktan da kurtaracak. İşte hem müzik dinlemeye hem de telefon görüşmesi yapmaya en uygun kablosuz kulak içi kulaklıklar…

En İyi Kablosuz Kulak İçi Kulaklıklar

en iyi kablosuz kulak içi kulaklıklar
Görsel: SlashGear

Apple Airpods Pro (2,099 TL)

Apple’ın Airpods serisinin son ürünü olan Airpods Pro, aktif ve etkili gürültü engelleme özelliğine sahip. Kulaklık, dışarıdaki gürültüyü algılayıp karşı bir anti gürültü yaratarak o gürültüyü duymanızı tam anlamıyla engelliyor. Ayrıca suya ve tere oldukça dayanıklı. Kulaklık, kuvvet sensörüne dokunarak gürültü engelleyiciyi devre dışı bırakıp çevrenizdeki sesleri duymanıza da izin veriyor. Üç farklı boyda silikon uca sahip. Ayrıca Siri ile de tam uyumlu çalışıyor. Tüm bunların yanında tek şarjla 4,5 saate kadar, şarj kutusu ile 24 saate kadar şarj dayanıklılığına sahip olan Apple Airpods Pro hiç tartışmasız bu alanda en iyi kulaklık. Bluetooth 5,0 ile gelen kulaklığın Hepsiburada fiyatı 2,099 TL.

apple airpods pro
Görsel: adweek

Samsung Galaxy Buds Pro (1,599 TL)

Apple’dan sonra bir diğer önemli teknoloji markası da elbette Samsung. Güney Kore merkezli akıllı cihaz üreticisi Samsung’un Galaxy Buds Pro adlı kulak içi kulaklığı, uzmanlar tarafından önerilen bir diğer ürün. Öncelikle kulaklık ktif gürültü önleme özelliğine sahip. AKG ile stüdyo ortamı kalitesine yakın bir ses kalitesi vaad ediyor. Ayrıca 360 Audio özelliği ile bir konserdeymiş gibi hissettiriyor. Laboratuvar ortamında yapılan testlerde 1 metre derinlikte 30 dakikaya kadar suya daldırılan kulaklığın dayanabildiği gözlemlenmiştir. Konuştuğunuz an ortam gürültüsünü engelleme özelliği pasif duruma geçer ve böylece kendi sesinizi rahatlıkla duyarak, dışarıdaki biri ile konuşurken kulaklığı çıkarma gereksinimi duymazsınız. Samsung Shop’ta ürün 1,599 TL’ye satışta.

Samsung Galaxy Buds Pro
Görsel: HarveyNorman

Anker SoundCore Liberty 2 Pro (818 TL)

Anker’in en iyi kulaklıklarından biri olan SoundCore Liberty 2 Pro, HearID adlı bir özelliğe sahip. Bu özellik, kişilerin dinleme analizini yapıp kulaklıktan çıkan sesin tipini ona göre ayarlayan bir özelliktir. Kulaklık ayrıca önceden ayarlanmış 22 adet ekolayzer ayarına da sahiptir. Böylece kullanıcı bunlardan birini seçerek kendisi için en iyi ses deneyimine sahip olabilir. Kulaklık, derin bas, parlak tiz sesler ve daha derin ses özellikleri ile konser havası yaratabilmektedir. Tek şarjla 8 saat, şarj kutusu sayesinde ise 32 saat şarj dayanıklılığına sahiptir. 5.0 Bluetooth özelliği ile gelen kulaklık, Amazon’da 818 TL’ye satılmaktadır. 

en-iyi-kablosuz-kulak-ici-kulakliklar
Görsel: Amazon

Jabra Elite 75T (971 TL)   – En İyi Kablosuz Kulak İçi Kulaklıklar

Elite 75T, Jabra’nın diğer kulaklıklarına nazaran tasarıma daha fazla önem verilmiş bir ürün. Özel tasarımı ile kulaklığın kulaktan düşme ihtimali oldukça düşürülmüş. Yüksek bant genişliği ve ekolayzer seçenekleri sayesinde ses performansı da oldukça üst seviyede. Ayrıca kutu içerisinde üç adet farklı boyutlarda EarGel (kulaklık ucu) çıkmaktadır. Kulaklıklar 7.5 saat şarj kapasitesine, şarj kutusu ise 28 saatlik şarj kapasitesine sahip. Birden fazla renk seçeneği ile satışa sunulan ürünün her rengi farklı bir fiyata satılmakta. Jabra Elite 75T alanların en çok tercih ettiği renk olan siyahın Hepsiburada fiyatı 971 TL. 

en iyi kablosuz kulak içi kulaklıklar
Görsel: TeknoSA

JBL Tune T220 (654 TL)

Ses sistemleri ve aksesuarları alanının dev markası olan JBL’in bir ürününü eklemeden bu listeyi bitirmek doğru olmayacaktı. Fiyat ve performans oranı en iyi olan ürünleri bünyesinde bulunduran JBL’in Tune T220 modeli de bu ürünlere güzel bir örnektir. Bu üründe, JBL’in pure bass teknolojisi de mevcut, böylelikle baslar normalden çok daha iyi duyuluyor. Kulaklıkların üç saatlik, şarj kutusunun ise 16 saatlik şarj kapasitesi mevcut. Son olarak da şunu belirtelim; ürün, dinlediğiniz parçayı değiştirmek, duraklatmak, çalmak, sesli komut vermek ve çağrı yanıtlamak için sağ ve sol kulaklıkta kullanışlı kontroller de sunuyor. JBL Tune T220 Hepsiburada’da 654 TL’ye satışta.

en-iyi-kablosuz-kulak-ici-kulakliklar
Görsel: re-store

Not: Ürünlerin satış linkleri için öncelikle markanın web sitesini sonra Amazon, Hepsiburada ve teknoloji marketlerini öneriyoruz. Amazon ve Hepsiburada’yı önermemizin sebebi satış prosedürlerindeki orijinal olmayan ürün satışının kesinlikle yasak olmasıdır. Bu siteler, aldığınız ürünün sahte gelmesi durumunda, iade koşullarını ihlal etseniz de ürünün iadesini sağlamaktadırlar. İlk kriterimiz orijinal ürün satışı diğer kriterimiz ise fiyat olmuştur. En uygun fiyata satan mağazanın linkini eklemeye çalıştık.

👉 Evde Çalışanlar İçin En İyi Kulak Üstü Kulaklıklar

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar