En Fazla Takipçiye Sahip Türk Instagram Hesapları

en-fazla-takipciye-sahip-turk-instagram-hesaplari

Paylaşmayı unutmayın.

En Fazla Takipçiye Sahip Türk Instagram Hesapları – Daha önce en fazla aboneye sahip Türk Youtube kanallarını listelemiştik, bu kez de Instagram’da en fazla takipçiye sahip Türkleri listelemek istedik. 2015 itibariyle gerçek anlamda hayatımızın bir parçası haline gelen Instagram, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de gitgide kullanıcı sayısını arttırıyor. Ülkemizde yaklaşık 40 milyon insanın kullandığı Instagram’da, birçok kişi aynı hesapları takip ediyor ve dolayısı ile de bu hesaplar ülkemizin en çok takip edilen hesapları haline geliyor. Listede oldukça dikkat çekici isimler bulunuyor, özellikle de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da listede olması sizi bir hayli şaşırtacaktır. Geçelim listemize… İşte en fazla takipçiye sahip Türk Instagram hesapları

en-fazla-takipciye-sahip-turk-instagram-hesaplari
Görsel: Pinterest

En Fazla Takipçiye Sahip Türk Instagram Hesapları

10 • Fahriye Evcen Özçivit (11,3 Milyon Takipçi)

Ülkemizin en çok takip edilen Instagram hesaplarından biri, oyuncu Fahriye Evcen’in hesabıdır. Ülkemizin en güzel kadınlarından biri olarak görülen Fahriye Evcen’in Instagram hesabını 11,3 milyon kişi takip etmektedir. Fahriye Evcen bu hesabından kendisi ve ailesi ile ilgili kareler paylaşmaktadır. Fahriye Evcen’in @evcenf kullanıcı adlı bu Instagram hesabında bir gönderisi ortalama 600 bin beğeni almaktadır.

en fazla takipçiye sahip Türk Instagram hesapları - fahriye evcen
Görsel: BeyazPerde

9 • Sağlık Bakanı Fahrettin Koca (11,4 Milyon Takipçi)

En fazla takipçiye sahip Türk Instagram hesapları arasında dokuzunca sırada pandemi krizindeki rolü sebebiyle bir hayli takipçi sayısı artan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca var. Sayın Fahrettin Koca’nın Instagram’da 11,4 milyon takipçisi vardır ve her gönderisine ortalama 200 bin beğeni gelmektedir. Sayın Koca’nın sağlık ile ilgili bilgilendirmeleri paylaştığı Instagram hesabının kullanıcı adı ise @drfahrettinkoca’dır.

fahrettin koca
Görsel: Ohsad

8 • Demet Özdemir (11,7 Milyon Takipçi)

Oyuncu Demet Özdemir’in resmi Instagram hesabı olan @1demetozdemir, 11,7 milyon takipçi sayısı ile ülkemizde en çok takip edilen hesaplar arasından sekizinci sırada. Bu hesaptan bol bol Demet Özdemir içerikli gönderilere ulaşabilirsiniz.

demet özdemir
Görsel: Twitter

7 • Hadise (12,3 Milyon Takipçi)

Belçika doğumlu ünlü şarkıcı Hadise’nin Instagram hesabı, 12,3 milyon takipçi sayısı ile en fazla takipçiye sahip Türk Instagram hesapları arasında yedinci sırada. Hadise’nin kişisel paylaşımlarına yer verdiği @hadise kullanıcı adlı hesapta Hadise, kimseyi takip etmiyor.

hadise
Görsel: Twitter

6 • Acun Ilıcalı (13,2 Milyon Takipçi)

Türkiye’nin medya patronu, en fazla izlenen tv kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Instagram’da da bir hayli ilgi görüyor ve biz bu yazıyı hazırladığımız sırada 13,2 milyon takipçiye sahip. Acun Ilıcalı, Instagram’da da @acunilicali kullanıcı adını kullanıyor. Acun Ilıcalı Instagram’da sıkça gündeme gelen bir isim. En son Survivor yarışmacıları ile yaptığı canlı yayın milyonlarca izleyiciye ulaşmış ve bu alanda dünya rekoru kırılmıştı.

en fazla takipçiye sahip Türk Instagram hesapları - acun ılıcalı
Görsel: Tgjzm

5 • Çağrı Taner (15,7 Milyon Takipçi)

Sosyal medya fenomeni Çağrı Taner’in Instagram hesabı da en fazla takipçiye sahip Türk Instagram hesaplarından biridir. 15,7 milyon takipçi sayısı ile bu alanda beşinci sırada bulunan Çağrı Taner, Instagram hesabından daha çok komik, ilgi çekici ve gündelik hayatımızı meşgul eden konular ile ilgili paylaşımlar yapmaktadır. @CagriTaner kullanıcı adı ile Instagram’da yer alan Çağrı Taner, sosyal medyanın getirdiği bu şöhretle daha sonra iki adet de kitap çıkarmıştır.

Çağrı Taner
Görsel: SH

4 • Burak Özçivit (16,3 Milyon Takipçi)

Oyuncu Burak Özçivit’e ait Instagram hesabı @burakozcivit, 16,3 milyon takipçi sayısı ile en fazla takipçiye sahip Türk Instagram hesapları arasında dördüncü sıradadır. Daha çok Burak Özçivit’in fotoğraf ve set çekimlerinin paylaşıldığı hesapta bir gönderi ortalama 500 bin beğeni almaktadır.

Burak Özçivit
Görsel: GQ

3 • Hande Erçel (17,4 Milyon Takipçi)

Listedeki bir diğer ünlü dizi ve film oyuncusu da Hande Erçel’dir. Instagram’da 17,4 milyon takipçiye sahip Hande Erçel’in her bir gönderisi milyonlarca beğeni almaktadır. Daha çok Hande Erçel’e ait şahsi karelerin paylaşıldığı @handemiyy kullanıcı adlı hesapta zaman zaman Hande Erçel’in yer aldığı dizi ve film setlerinin görüntüleri de paylaşılmaktadır.

Hande Erçel - en fazla takipçiye sahip Türk Instagram hesapları
Görsel: Twitter

2 • Burak Özdemir (17,6 Milyon Takipçi)

Son zamanlarda popülerleşen ve bir fenomen haline gelen iki aşçıdan biri olan Burak Özdemir ya da bilinen adı ile CZN Burak, Instagram’da 17,6 milyon takipçiye sahip. Hatay Medeniyetler Sofrası adlı restoranın sahibi olan Burak Özdemir, Instagram hesabından da daha çok restoranından görüntüleri paylaşmaktadır. Instagram’daki kullanıcı adı ile @cznburak, en fazla takipçiye sahip Türk Instagram hesapları listesinde ikinci sıradadır.

en fazla takipçiye sahip Türk Instagram hesapları - czn burak
Görsel: Akşam

1 • Nusret Gökçe (31,4 Milyon Takipçi)

Ülkemizin en çok tanınan aşçısı ve insanlarından biri olan, dünyanın birçok ünlüsünü restoranında ağırlamış olan şef Nusret Gökçe’nin Instagram hesabı olan @nusr_et, 31,4 milyon takipçi sayısı ile ülkemizin en çok takip edilen Instagram hesabıdır. Her bir gönderisi ortalama 700 bin beğeni alsa da milyonlarca beğeni ve görüntülenme almış gönderileri de bulunmaktadır. Nusret Gökçe bu hesabından şahsi fotoğraflarının yanı sıra, ünlülerle restoranında çekindiği karelere de yer vermektedir. 

Nusret, nusr-et, nusret gökçe
Görsel: Parabull

👉 Dünyanın En Zenginleri – Dünya Ekonomisini Elinde Bulunduranlar

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar