En Büyük İkramiye Sevdiklerinizdir

ikramiye

Paylaşmayı unutmayın.

İspanyol Geleneksel Noel Piyangosunun reklam filmi, alışılmamış bir piyango reklamı olmuş. Reklamın ana fikri ikramiye kazanınca yapılacaklar değil de asıl ikramiyenin o kazanma umudunu sevdiklerinizle paylaşmak ve yaşanılan mutluluk olduğunu söylüyor.

Reklam Filminin Detaylarına Bakalım

Reklam İspanya’daki Geleneksel Noel Piyangosunu konu ediyor. Bu piyangonun özelliği bilet numaralarını aynı anda birden fazla kişinin alabilmesi. Bu da toplu bir umut durumunu ortaya çıkarıyor. Hikayemizin başrolü emekli bir öğretmen Carmina. Carmina, çekilişin yapılacağı 22 Aralık gecesinin tanıtım filmini izlerken televizyondan,  geçen yıl çıkan bilet numarasını bu senenin sanıyor. Ve ikramiye çıktığı için seviniyor. Torunu ve oğlu hayal kırıklığı yaşamaması için insanlardan ricalarda bulunuyor. Ve sonuçta bu sevincine ailesi, tanıdıkları, komşuları derken tüm kasaba dahil oluyor. Birlikte zaman geçirdikleri esnada Carmina,ikramiyeyi oğlunu mutlu etmek için istediğini ve en büyük mutluluğun sevdiklerimizle bir ara olmak olduğunu anlatıyor oğluna.

ikramiye

Bir reklamdan çok kısa filmi andıran 21 de Diciembre (21 Aralık), umudu, coşkuyu barındırdığı gibi aileye ve dostluğa dair sıcak hislerle dolu bir reklam olmuş.

En büyük ikramiye sevdiklerinizdir. Onlar olmadan sahip olacaklarınız ve kazanacağınız para sadece hesap cüzdanınızdaki elektronik rakamlardan ibaret olacaktır. Gün bugün. Sevdiklerinize zaman ayırın.

Bu yazıyı okuyorsanız ve kendinizi yalnız hissediyorsanız; “Yalnızlara Sevgililer Günü Hediyemiz HATER!” başlıklı yazımız ile, aynı sevmediklerin noktasında ortaklıklar bulacağınız bir uygulama edinebilirsiniz.

Yine de kimse olmadığını hissettiğiniz anda, aileniz yanınızda olacaktır.

Bizden söylemesi…

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar