Ekonomi Sınıfı Yataklı Uçak İmkânı Artık Mümkün!

ekonomi-sinifi-yatakli-ucak-imkani-artik-mumkun!

Paylaşmayı unutmayın.

Ekonomi Sınıfı Yataklı Uçak İmkânı Artık Mümkün! – Genel olarak uzun seyahatlerde yolcuların en çok istediği imkan yataklı uçak olarak belirtilmektedir. Özellikle uzun yolculuklarda dik koltuklarda uyumanın çok zor olması yolcuları ekstra sıkıntıya sokuyor. Yolculuk esnasında dik koltukların uyuyamama, boyun ağrısı ve bel ağrısı gibi sıkıntılar doğurduğu için yataklı uçak fırsatları aranıyor. Fakat bu yataklı uçakların da sadece First Class biletlere özel olduğu bilindiğinden dolayı oldukça pahalı fiyatlarla karşılaşılabiliyor.

ekonomi-sinifi-yatakli-ucak-imkani-artik-mumkun!
@viajerospiratas.es

Ekonomi Sınıfı Yataklı Uçak İmkânı Artık Mümkün!

Ancak geçtiğimiz günlerde ekonomi sınıfı için yataklı yolcu uçağı fırsatı sunan projesiyle Zephyr Aerospace firması gündeme oturdu. Firma yolcuların uçak seyahatlerinde dik koltuklar nedeniyle çeşitli sağlık sorunlarıyla karşılaşabileceğini öne atıyor. Bu nedenle de yolcuların daha rahat bir şekilde yolculuklarını tamamlaması adına yataklı uçak fikrini geliştiriyor. Bu fikir ise tamamen ekonomi sınıfı yolcular için ortaya çıkıyor. Genel olarak zaten First Class yolcularının sahip olduğu bu imkânlar ekonomi sınıfına da sağlanabilmesi için projeye girişiliyor.

ekonomi-sinifi-yatakli-ucak-imkani-artik-mumkun!
@viajerospiratas.es

Araştırmalar Sonucu Yolcuların Tek Başına Uyuma İsteği Belli Oldu!

Yolculuklarda ekonomi sınıfını tercih eden yolculara yapılan bir araştırmada yolcuların büyük bir çoğunluğunun tek başına uyumak istediğinden bu sınıfı tercih ettiği ortaya çıktı. Yolcuların %70’lik kısmı uçak içerisinde sunulan yemek hizmetleri, hava yolu dinlenme salon hizmetleri ve diğer ekstra bagaj hizmetlerinden ziyade tek başına uyumak istiyor. Projeyi geliştiren Zephyr firması da bu nedenle ekonomi sınıfı yolculara yataklı uçak fırsatı sunmak adına projeye başlıyor diyebiliriz.

ekonomi-sinifi-yatakli-ucak-imkani-artik-mumkun!
@viajerospiratas.es

Yolcular Diledikleri Gibi Seyahat Edebilecekler!

Ekonomi sınıfı yolcuların hem uygun fiyata yolculuk yapmasını hem de daha sağlıklı ve rahat bir yolculuk deneyimi elde etmesini isteyen firma projeyi daha da kapsamlı yürütüyor. Bu noktada ise ekonomi sınıfındaki yataklı koltuklarda tamamen uzanarak ya da bacakları uzatarak dik şekilde yolculuk etmek mümkün oluyor. Bunun yanında OLED ekranlar sayesinde karartma sağlanarak gece atmosferi yaratılabiliyor. Böylelikle yolcular için daha rahat bir uyku ortamı oluşturulabiliyor.

@viajerospiratas.es

Zephyr Aerospace firması tarafından ekonomi sınıfı yataklı uçak projesi şu an için geliştirme aşamasındadır. Yakın bir zamanda ise diğer bütün yolcu uçaklarında projenin hayata geçeceği tahmin ediliyor.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar