Dride İle Artık Yolculuklar Daha Güvenli!

Paylaşmayı unutmayın.

Dride Nedir?

Günümüzde trafik kazalarının çok fazla olduğunu hepimiz biliyoruz. Tabii bu kazaları önlemek, en azından olabildiğince azaltabilmek için birçok proje oluşturuluyor. Dride ise yeni oluşturulmuş, yolculuklarımızın daha güvenli olmasını sağlayan bir projedir.

Bu cihazı üreten ekip, kullandığımız araçların gereksiz yere ilkel ve düpedüz tehlikeli olduğuna inanıyor. Buna bağlı olarak, sürüşünüzün her yönünü güçlendirmek, sizi tehlikelerden korumak ve güvenli sürüşü ilke edinmiş bir toplum oluşturmak için inşa edilmiş devrim niteliğinde bir üründür.

Dride İle Ne Yapabiliriz?

Dride, gerçek zamanlı bir emniyet uyarı sistemi, navigasyon ve sesli mesaj teknolojisine sahiptir. Böylece aracınızla seyir halindeyken video çekebilir ve videoları anlık olarak web sayfasında paylaşabilirsiniz. Sizce, hatalı araç kullananların sayısı bu şekilde azalır mı?

Dride

@dride

Dride, şerit takip sistemi ile şeritten çıktığınızda sizi otomatik olarak uyarıyor ve böylece daha kontrollü bir yolculuk yapmanızı sağlıyor. Bir de önünüzdeki araca hızlı bir şekilde yaklaşırsanız büyük kırmızı ışığı ile uyarıyor.

Bu cihaz, yolculuğumuzu daha güvenli hale getirmek için elinden geleni yapıyor. Örneğin; cihaz, telefonunuza bağlanarak mesaj okuyup mesaj gönderebiliyor. Ayrıca ses ile kontrol edilebilen uygulamaların kullanımına da destek oluyor. Böylece sürüş anında elleri direksiyondan ayırmak gerekmiyor.

Dride

@dride

İzlemenizi tavsiye ettiğimiz, ürünün tanıtım videosu aşağıdadır.

Trafikte güvenliğimizi arttıracak yeni projeler yapıldıkça yolların hepimiz için daha güvenli olacağını biliyoruz. Bunun gibi projelerin yapılmasını her zaman sabırsızlıkla bekliyoruz.

 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar