Marketing Hub ile Dijital Yeniliklerin Pazarlama Etkisi

Paylaşmayı unutmayın.

Sürekli büyüyen ve gelişen pazarlama sektörünün, dijitalleşme ile takip etmesi zorlaşan bir hal aldığını biliyoruz. Bu sebeple dijital pazarlamada en önemli noktalardan biri de dijital dünyada yer alan insanların ilgisini çekmek oluyor. Dijitalleşmeye gerek duyun ya da duymayın günümüzün internet ve sosyal ağlar ile iç içe geçmiş dünyasında dijital pazarlamaya mutlaka başvuracaksınız. Sadece dijital pazarlamaya başvurmak bile günümüz değişim ve gelişimi ile yeterli kalmayacak ve kendinizi sürekli sektörü/yenilikleri takip edeceğiniz bir noktada bulacaksınız. Bizler pazarlama alanındaki bilgileri tüketicilerimiz ve kullanıcılarımızla paylaşmaya devam ederken bugün bizim gibi düşünen ve zorlukları ortadan kaldırmayı hedefleyen bir etkinliğe yer vermek istedik.

Pazarlama ve tüketici arasındaki bu açığı verimli bir şekilde karşılamak isteyen Pazarlama Türkiye‘den bahsedeceğiz. Sürekli güncellenen haberler ve pazarlama alanında profesyonelleşen kişiler tarafından makaleler yayınlamaya devam eden Pazarlama Türkiye; pazarlama alanına entegre olan dijital teknolojileri, yeni trendleri sektör buluşmaları ile aktararak sektörde yaşadığımız zorlukları ortadan kaldırmayı hedefliyor. Marketing Hub adını verdiği bu buluşmanın Haziran etkinliğinde hepimizin merak ve heyecanla takip ettiği bir konuyu ele alıyor: Sanal Gerçeklik.

Bu büyük buluşmada; Sanal Gerçeklik, Artırılmış Gerçeklik ve Karma Gerçekliğin sektör bazlı pazarlama çözümlerinin anlatılacak. Yeni teknolojilerle içerik ve proje çözümleri üreten Modern Innova ve Digidea şirketleri konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte oturumlara ek olarak sanal gerçeklik alanı ile kullanıcılara farklı bir deneyim imkanı sunulacak.

5 Haziran Salı günü Şişli Kworks’de ücretsiz gerçekleşecek ‘’Yeni Teknolojilerle Pazarlama Yöntemleri’’ etkinliğinin detaylarından da bahsedelim!

18:30 19:00 Networking

19:00 – 19:30 Kerem Gençler:

AR, VR ve MR projeleri bir pazarlama içeriğine nasıl dönüşür?

VR ve AR içeriklerinin markalarla buluşma süreci

19:30 – 20:00 Yaman Terzioğlu:

Üretim süreçleri nasıl ilerliyor? Brief’e göre hangi teknolojileri kullanabiliriz?

20:00 – 20:10 Kahve Molası

20:10 – 20:30 Alper Gökçer:

Yeni teknoloji projelerinin bütçelenmesi nasıl olmalıdır? Hangi cihazlar hangi pazarlama amaçlarına uygundur?

20:30 – 20:45 Tuğçe Çotuk:

VR&AR&MR’ın pazarlama planlarında nereye oturuyor?

Sektör bazlı çözümler neler olabilir?

20:45 – 21:00 Engin Yıldız:

Markalardan başarı hikayeleri

Pazarlama çözümleri ve markalar hakkında dijitalleşme süreci ile ilgili merak ettiklerinizi deneyimleyip bu sorular hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız; ‘’Yeni Teknolojilerle Pazarlama Yöntemleri’’ etkinliğine kayıt olmayı unutmayın.

Etkinliğe ücretsiz kayıt için: Marketing Hub

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar