Değişen Dünyaya Ayak Uydur: 26. İTÜ EMÖS

Paylaşmayı unutmayın.

Dünya değişiyor. Bu değişen dünyaya ayak uyduramayanlar ise ne yazık ki ayakta kalamıyor. Dijital dönüşümün anlatıldığı ve çözüm arandığı etkinliklere çok kez rastlıyor olabilirsiniz; fakat uzun soluklu ve detaylı bir anlatım arıyorsanız 26. İTÜ EMÖS sempozyumu tam size göre!

İTÜ EMÖS’un bu seneki teması: Yapay Seçilim

Türkiye’nin en uzun soluklu öğrenci etkinliği olarak anılan ve her yıl kendine kattıklarıyla adını duyurmayı başaran İTÜ EMÖS’un bu seneki konusu ”Yapay Seçilim”. 29 Ocak-2 Şubat 2019 tarihleri arasında bu tema çerçevesinde Internet of Things, Marketing 4.0, AI and Robotics, Industrialized Analytics, Blockchain, Design Thinking alt başlıkları incelenecek.

Şehir dışından gelen katılımcılar için konaklama seçeneği de bulunan ve 5 gün sürecek olan etkinlik kapsamında, dinleyiciler alanında uzman üst düzey yöneticilerin katılacağı oturumlar ile hem güncel iş trendleri hakkında bilgi sahibi olacak hem de iş dünyasının önde gelen isimleri ile birebir iletişim kurma fırsatı yakalayacaklar.

Etkinlik detaylarında neler var?

Arzu Kaprol, Yetkin Dikinciler ve IBM Nao robot gibi birçok konuk konuşmacıyı ağırlayacak 26 İTÜ EMÖS’ta oturumlara paralel olarak gerçekleşecek olan İTÜ EMÖS Kariyer Atölyeleri ile dev şirketler ile vaka analizi, iş simülasyonu ya da eğitim gibi platformlarda bir araya gelme şansı yakalayacak olan katılımcılar, diğer yandan da kültür, sanat, kişisel gelişim vb. gibi ilgileri olan alanlar üzerine gerçekleşecek interaktif workshoplarla hem eğlenecek hem de kişisel gelişimlerine katkıda bulunabilecekler.

Birçok güçlü marka, konuşmacı ve atölye ile uzun soluklu bir anlatıma ulaşmayı hedefleyen etkinliğin gün ve katılımcı detaylarını içeren etkinlik detaylarına internet siteleri üzerinden ulaşabilirsiniz. 26. İTÜ EMÖS

Etkinliğe katılım ücretsiz olup farklı seçenekler ile kayıt yaptırmak da mümkün. Seminer kaydı ile hızlı bir şekilde kayıt oluşturabilirsiniz. Eğer eğlence paketinden yararlanmak istiyorsanız sizin için bir de ayrı seçenek var. ”Şehir dışında ikamet ediyorum” diyorsanız da Konaklamalı Katılım hakkında internet sitesi üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Birbirinden değerli konuşmacıların yer aldığı etkinlik ile kültür, sanat, kişisel gelişim vb. alanlar üzerine gerçekleşecek workshoplarla kendinizi yeniden keşfetmek istiyorsanız; 84 üniversite ve 96 farklı bölümden 2000’in üzerinde katılımcı ile gerçekleşen İTÜ EMÖS’te siz de yerini alın!

Değişen dünyayı hep birlikte inceleyelim, biz değiştirelim!

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar