BuBi’Sanat ile Tanışmadınız mı?

Paylaşmayı unutmayın.

BuBi’Sanat ile Tanışmadınız mı? – Yerli malı yurdum malı herkes onu kullanmalı desek yerinde bi’ tabir mi olur? Ufkunuzu çekip çevreleyecek yepyeni dinamik bir platform sanat severler ile buluşmaya devam ediyor. 2020 yılının Nisan ayında başlayan bu yolculuk , yolu birlikte yürümek  isteyen sanatçılara yer vermektedir. “Kapımız açık değil, kapımız yok” mottosu ile bizden, sizden içimizden biri gibi öyle değil mi? Samimi ve içtenlikle sanata sanatçıya kucak açmakla birlikte platform üzerinde değer görülesi bir çok sanat dalı ile seslenişe geçmektedir. Edebiyat, sinema, müzik, resim, illüstrasyon, plastik sanat gibi temel başlıklardan ziyada genel kültür ve çocuk olarak ayrılmış farklı başlıklarla da dikkatleri üzerine topluyor.

Geniş yelpazesi ile sanatı ve sanatçıyı projesine dahil ederek son zamanlarda gölge düşürülmeye çalışılan sanat için sırt sırta farkındalık yaratan BuBi’Sanat ekibini yürekten kutluyoruz. Sizlerin de daha yakından tanımanız için BuBi’Sanat ekibi Genel yönetmeni Bektaş Şenel’e  bir kaç soru yönelttik, hadi!  Gelin hep beraber yolculuğun kapısını aralayalım.

BuBi’Sanat ile Tanışmadınız mı?

bubisanat.com

Yazar Aylin Daş ; BuBi’Sanat kimdir? 

BubBi’Sanat Genel Yayın Yönetmeni Bektaş Şenel ; BuBi’ Sanat: Okuyan, yazan, çizen, düşünen ve bu doğrultuda üreten herkes için bir soluklanma alanı! Bir başka yaklaşımla özgün, yeni, dijital bir sanat platformu yada sanatsal, kavgasız gürültüsüz Twitter diyebiliriz. Heykelden resme, şiirden romana, illüstrasyondan öyküye kadar, platformumuzda üyelik oluşturan herkes sanatsal üretimlerini paylaşabilir. Ayrıca paylaşılmış olanların seyircisi, yorumlayıcısı olabilir. 

Yazar Aylin Daş ; Bu işin mutfağın da kimler bulunmakta? 

BuBi’Sanat Genel Yayın Yönetmeni Bektaş Şenel ; Şu anlık 9 kişilik metin editörü; 25 kişilik içerik editörü ve 18 kişilik mutfak ekibimiz mevcut. 

Yazar Aylin Daş; Peki kaç kullanıcınız var? Platform ne derece ilgi görüyor?

Bektaş Şenel Genel Yayın Yönetmeni; An itibarıyla 10.000 kullanıcı sayısına ulaştık. Yediden yetmişe (7 yaşında çizerlerimiz, 60 yaşın üstünde yazarlarımız var) her yaştan ve kafa yapısından kullanıcımız mevcut. Günlük ortalama  20.000 ile 30.000 arası sayfa görüntülenmesi alıyoruz. Ek olarak editör ekibimiz her gün 100-150 arası içerik değerlendiriyor ve uygun bulunanlar paylaşılıyor. Kullanıcılarımızın yoğun talebine binaen mobil uygulamamızı da pek yakında kullanıma sunacağız.

Yazar Aylin Daş; Sizi şimdi, şuan merak edenler için neler söylemek istersiniz? 

BuBi’Sanat Genel Yayın Yönetmeni Bektaş Şenel ; Sanatla ilgilenen, sanata kıymet veren; okumaya, düşünmeye, sorgulamaya elverişli tüm dimağlara kapımız açık. Aklınızı, fikrinizi, üretimlerinizi de yanınıza alıp aramıza katılabilirsiniz.

BuBi’Sanat , ilham perilerinin sahiplerine aralanan bu  kapılar bubisanat.com internet sitesinden sizlerde takip edebilirsiniz. Hatta üyelik oluşturabilirsiniz. Son yıllarda sanata ve sanatçıya vurulan gem aslında Ülkemizin kanayan yarası halini alarak sanatseverleri de bir hayli üzmektedir. Diğer yandan hayal kurmak, ufkumuzu genişletmek ve daha nice sanatsal içeriğini, gelecek nesillere de taşıyarak “Bakın biz buradaydık..” diyebilmek için emek veren , mücadele eden ve tabi ki de asla bunlardan vazgeçmeyen bir çok sanatçı için dokunmakta fayda olduğunu düşündüğümüz sanatsal oluşumlara yer vermeliyiz. Ancak sanata ve sanatçıya dair tüm renkleri içimizde barındırmak, onların sesi olmak ve onları yeşertmek içinizde bulunan ilhamın keşfini sakınmamaktan geçmektedir. Son olarak BuBi’Sanat ekibine ve çok kıymetli ailesine yolculuklarının daim olmasını dileriz. Adgager ailesi olarak 1.yaşını dolduran ve içerisinde sanatın her alanında bizlere baharı yaşan bu platformun öncülerini ve sanatçılarını yürekten kutluyor başarılı sanatın ve sanatçının yolunda umut olmasını diliyoruz. Ek olarak doğum günün kutlu olsun BuBi’Sanat …

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar