Beklenen Dijital Platform Üyelik Ücretleri Açıklandı – Exxen Ücretleri

Paylaşmayı unutmayın.

Beklenen Dijital Platform Üyelik Ücretleri Açıklandı – Exxen Ücretleri – Acun Ilıcalı, hepimizin yakından tanıdığı, başarılı televizyonculuğu ile adından sıkça söz ettiren bir isim. Muhabirlik ile başladığı hayatını, başarılı tv programlarıyla pekiştiren ve ardından TV8’i satın alarak TV patronluğuna soyunan Acun Ilıcalı, televizyonculuğundaki kanıtlanmış başarısını şimdi de dijital platforma taşıyarak girişimciliği konusunda da adından bahsettirmeye devam ediyor.

@exxen

Dijital platformların yaygınlaşmaya başladığı günümüzde Exxen adını verdiği dijital platform 1 Ocak itibariyle yayın hayatına başladı. Acun Ilıcalı Instagram hesabından duyurduğu Exxen’e birçok ünlü sanatçı projesiyle  katılıyor. Exxen’in hummalı bir çalışma dönemi geçirdiğini belirten Acun Ilıcalı, yeni dijital platformun aylık ücretlerini de başlangıç müjdesini verdiği Instagram’dan duyurdu.

Beklenen Dijital Platform Üyelik Ücretleri Açıklandı – Exxen Ücretleri

Exxen’de Sürpriz İsimler

Başta, Reynmen, Enes Batur gibi youtuberlar olmak üzere, Aleyna Tilki, Hasan Can Kaya, Cemal Can Seven gibi genç neslin sevdiği sanatçıları platformuna katan Acun Ilıcalı, TV 8’de de program yapan İbrahim Büyükak, Beyazıt Öztürk  gibi birçok isme de Exxen’de program yaptıracak.

beklenen-dijital-platform-uyelik-ucretleri-aciklandi---exxen-ucretleri
@exxen

Son transferi Tolga Çevik’in de program yapacağı bildirilen Exxen’in bugüne kadar nasıl bir sistemle yayın yapacağı ve abonelik bedelleri konusunda ise hiçbir bilgi paylaşılmamıştı. Acun Ilıcalı yine Instagram hesabından yaptığı açıklamayla Exxen’in üyelik bedelleri konusunda sevenlerine ve takipçilerine bilgi verdi. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada ilk 7 gün için ücretsiz deneme süresi verilecek. Exxen’in aylık ücreti ni 9.90 TL olarak açıkladı.

beklenen-dijital-platform-uyelik-ucretleri-aciklandi---exxen-ucretleri
@exxen

Çocuklar ve sadece Exxen için üretilen çizgi filmler, animasyonlar yine çocuklar için yapılacak olan MasterChef Junior yemek yarışması bu platformda yer alacak. Türkiye’de büyük ses getirmiş belgeseller ve biyografi tarzı yeni içerikleri de barındıracak.

beklenen-dijital-platform-uyelik-ucretleri-aciklandi---exxen-ucretleri
@exxen

Haluk Bilginer’in başrolünü oynadığı Şeref Bey isimli dizi, sevilen sanatçının sunuculuğunu yaptığı Zeynep Bastık ve konukları isimli talk show… Talk Show demişken Tolga Çevik’in Tolgshow’u Exxen’de yerini alacak. Dijital platformda yer alacak birçok yeni yapım da ilerleyen zamanlar içinde yayına girecek. Acun Ilıcalı’nın yeni dijital platformu Exxen bakalım yeni yıl ile birlikte TV’de yakaladığı başarıyı yakalayabilecek mi? Hatta biraz daha üst kademeye taşıyacak olursak Netflix gibi olabilecek mi?

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar