Adidas Efsanesi: Doggystyle!

Paylaşmayı unutmayın.

Adidas Yeni Reklam Filmiyle Bizimle…

Adidas Originals, reklamlarının başrolünü bu kez, kendine has tarzlarıyla bilinen iki müzisyen paylaşıyor; Snoop Dogg ve Frank Sinatra.

Adidas’ın bundan bir önceki reklam filmi, bir kısmında David Beckham’ı da görebildiğimiz ve birçok Çinli atletin kendilerini ifade etmek için klişelerden çıkıp kişisel stillerini kullandıkları bir çalışmaydı.

Ancak yeni “Original is Never Finished” kampanyası kendi çizgisinden asla çıkmayanları ele alıyor.

Reklam filminde Snoop Dogg’un yanı sıra Dev Hynes, Blood Orange, Stormyz ve Mabel gibi pop starlar bulunmakta. Bununla birlikte Los Angeles Lakers takımından Brandon Ingram, eski NBA yıldızı Kareem Abdul-Jabbar ve daha fazlası reklam filminde yer alanlar arasında.

Reklam filmini hemen aşağıda bulabilirsiniz.

Originals ve Core markalarının Küresel İletişim Başkan Yardımcısı Alegra O’Hare “Gerçek yaratıcılık hiçbir zaman bitmez. Adidas Originals için yaptığımız tüm çalışmalar da, gerçek yaratıcılık gibi her zaman canlı kalan bir süreçtir.” derken “Sürekli kendimize meydan okuyup hayal gücünün sınırlarını zorluyoruz.” diye devam etti.

Eski Adidas Originals projeleri; geçmiş, gelecek ve şu anı konu alıyordu. Geçen yıl marka Future isimli, 10 sanatçıdan geleceğin nasıl görüneceğini ifade eden projeler ortaya çıkarmalarını istedi. Ortaya “Distopi” olarak tanımlanan, etkileyici bir kampanya çıktı.

Johannes Leonardo’nun yaratıcı yönetmeni Wes Phelan, ajansın Originals ile olan üç yıllık ortaklığı süresinde “yaratıcılığa el koyan kelepçeleri” ortadan kaldırdıkları için markanın tarihine geçtiklerini söyledi. Snoop Dogg’un rolü için ise ‘Karakterine son derece bağlı kaldı. O, dokunduğu her yere kendinden bir şeyler kattı ki bu onun orijinalliğini kanıtlayan noktaydı.’dedi.

Snoop Dogg ise kendisi hakkında “Her zaman bildiğimi okudum -Doggystyle- . Çünkü bir şeyler yapmamın tek yolu kendi yolumdan sapmamaktı.” derken, 1969’da ilk kez piyasaya sürülen bir şarkının yeniden işlenmesine atıfta bulunarak  “Eski kayda bağlı kalmanız gerekiyor, ama aynı zamanda ona ikinci bir hayat vermek ve onu geliştirmek zorundasınız.” diye devam etti.

Adidas sponsorlu Snoop Dogg ‘My Way’ remix videosunu da bu satırların altında bulabilirsiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar