Güvenilir Kripto Para Borsaları

Paylaşmayı unutmayın.

Kripto para borsalarının adlarını her geçen gün daha fazla duyuyor gibiyiz. Kimi zaman dolandırılma hikayeleri kimi zaman yatırım kazançları ile. Her geçen gün, bu hikayeler, haberler ve TV reklamları aracılığıyla birçok insanda kripto para furyasına katılmak istiyor. Ancak neyi, nasıl yapacaklarını bilmiyor ve güvenilir borsalar bulmak konusunda sorunlar yaşıyor. Güvenilir kripto para borsaları adlı yazımızla sizlere bir yol sunmak istedik.

Kripto para borsasına girmek isteyen bu taze yatırımcıların en çok merak ettikleri sorulara bu yazıda cevap vermeye çalışacağız. Çünkü yatırımcı olmanın ilk adımı hatta en önemli adımı güven duyulan bir araca sahip olmak. Kalitesini kanıtlamış, ara yüzü hızlı ve yatırımcısını yüz üstü bırakmayacak bir araç bulmak. Türkiye’de daha önce yaşanan Todex olayına benzer bir durum yaşanmaması için Türkiye ve Dünyada en çok kullanılan, daha nitelikli ve Güvenilir Kripto Para Borsaları hangileri dersiniz. Kaynaklardan elde ettiğimiz verilerle hazırlanan listeyi inceleyelim!

Güvenilir Kripto Para Borsaları

Binance

guvenilir-kripto-para-borsalari
@binance

Elbette listemizin ilk sırasında Binance var. Binance güçlü bir arkaplana, sürekli kendini güncelleyen ve yenilikler ekleyen bir araca sahip. Başlıca özellikleri; Milyonlarca Kripto Para Yatırımcısı, Yüksek Hacim, Yüzden Fazla Kripto Para Birimi, Birçok Ülke Para Birimini Destekliyor, Kaldıraçlı İşlemler, Yeni Çıkan Kripto Paralara Diğer Borsalardan Önce Erişim bunlar ve bunlara benzer özellikleri ile en çok kullanılan borsa olarak karşımıza çıkıyor.

Kampanyalar, etkinlikler, stack özelliği Binance’in tercih edilmesini destekleyen başka özellikler arasında. Ayrınca Binance’in kendi kripto parası BNB ile alım satım işlemleri yaparak %25 komisyon karı elde edebilirsiniz. Yeni başlıyorsanız BinanceTR borsasını kullanıp sonrasında Binance’in kendi borsasına geçebilirsiniz.

Binance TR

guvenilir-kripto-para-borsalari
@BinanceTr

Biraz da küçük kardeş BinanceTR’den bahseceğiz. Binance’den ayrı bir yapı olmamak ile birlikte, Türkiye için hazır edilmiş bir düzenek gibi düşünülebilir. Yeni başlayanların kolaylıkla alım-satım yapabileceği ve sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına özel bir platformdur. Binance’e yükselmeden ilk önce burada rahatlıkla ve TL ile alım satım yapabilirsiniz.

FTX

@FTX

Güvenilir Kripto Para Borsaları listemizde ikinci sırada yer alan FTX, ayrıca benzer yatırım araçlarını FTX üyelerine açık hala getiriyor. Gelişmiş teknolojisi sayesinde CoinMarketCap’e göre türev borsalar sırasında Binance ilk sırada yer alıyor. FTX ise üçüncü sırada. FTX borsasında spot ve kaldıraçlı işlem hacimleri 24 saatte trilyon dolarlara çıkmış durumda. Eğer yeni başlamışsanız ve temiz bir arayüz arıyorsanız FTX’i de tercih edebilirsiniz.

Coinbase

@coinbase

Listemizin bir diğer üyesi ise Coinbase. Diğerlerinin aksine biraz daha seçici, biraz daha eleyici ve seçkin bir borsadır. ABD’nin ve dünyanın en ünlü borsası Nasdaq’da listelenen Coinbase, bir çok kuruluş tarafından en iyi, en güvenilir kripto para borsası olarak da isimlendiriliyor. Eğer bir yerden tüyo alıp kripto borsasına girecekseniz Coinbase sizin için doğru bir seçim olmayabilir. Zira seçiciliği her para biriminin listelenmesine engel oluyor. Arayüzü biraz daha profesyonel, işin bilenlere hitap ediyor da diyebiliriz.

Huobi

guvenilir-kripto-para-borsalari
@huobi.global

Kripto Para Borsaları listemizin sonunda Huobi var. Firmamız Huobi, en eski borsalardan biri. Coinbase kadar seçici olmadığından yine en çok kripto para listeleyen borsalar arasında yer alıyor. Buna ek olarak Binance gibi açık ve net bir arayüze sahip olduğu için her seviyeden yatırımcı için kolay ve erişilebilen bir borsa platformu olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca Huobi’nin bu listede diğerlerinden ayrılan bir diğer özelliği ise 2013 senesinde saldırıya uğrayan borsalar arasından zararsız çıkan tek borsadır. Son olarak o günden bu yana batmadan, yükselerek ve değerine değer katarak devam ediyor.

Umarız bu yolculukta size faydalı olacak bilgiler edinirsiniz. Güven kısmını hallettiğimize göre şansınız açık olsun.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar