Evde Çalışanlar İçin En İyi Kulak Üstü Kulaklıklar

en iyi kulak üstü kulaklıklar

Paylaşmayı unutmayın.

Evde Çalışanlar İçin En İyi Kulak Üstü Kulaklıklar – Pandemi sebebiyle birçok iş artık evden yapılmaya başladı. Özellikle teknoloji şirketleri çalışanlarını evden çalışmaya yönlendirdi. Başta çağrı merkezi çalışanları olmak üzere birçok sektör çalışanı da evden çalışırken iyi bir kulaklığa ihtiyaç duyar oldu. Kulak sağlığı ve işte en iyi performansı göstermek adına iyi bir kulaklığa sahip olmak önemli. Biz de bu sebeple bu konuda yol göstermek istedik. Kulak içi kulaklıklar ile çalışamayanlara en iyi kulak üstü kulaklıklar hakkında bir liste hazırladık. İşte evde çalışanlar için her bütçeye uygun, en iyi kulak üstü kulaklıklar ve özellikleri…

Evde Çalışanlar İçin En İyi Kulak Üstü Kulaklıklar

Bang-Olufsen-Beoplay-HX - Credit: Amazon
Görsel: Yahoo

Bose Noise Cancelling Headphones 700 (4.735 TL)

ABD merkezli, dünyanın en önemli kulaklık markalarından biri olan Bose’a ait Noise Cancelling Headphones 700 modeli, 11 seviyeli aktif gürültü giderme özelliğine sahip. Tüm detayların net olarak duyulabilmesini sağlayan bu kulaklık, müzik dinlemek için de ideal. Ayrıca, gürültülü ortamlara adapte olabilen mikrofonu ile kullanıcı sesinin karşı tarafa iyi gitmesini de sağlamaktadır. Tek şarj ile 20 saat çalışabilmektedir. Siyah, beyaz ve gümüş renkleri ile Amazon’da satışta olan kulaklığın siyah modelinin fiyatı Amazon’da 4.735 TL. Buraya tıklayarak ürünün Amazon sayfasına ulaşabilirsiniz. 

Bose Noise Cancelling Headphones
Görsel: Amazon

Sony WH-1000XM4 (2.618 TL) – En İyi Kulak Üstü Kulaklıklar

Bu kulaklık, oldukça sevilen Sony WH-1000XM3 modelinin biraz daha geliştirilmiş hali. XM3’ün gürültülü ortamda sesli arama konusundaki zaafını ortadan kaldırıyor Sony WH-1000XM4 modeli. Üstelik uçakta dahi sorunsuz bir şekilde müzik dinleyebilmenizi ve çalışmanızı sağlıyor. Diğer bluetooth kulaklıklara göre saniyede üç kat daha fazla veri aktarımı sağlayan bu kulaklık, bu sayede tamamen HD bir ses kalitesi vaad ediyor. Sony markasının güvenilirliği ile satışa sunulan bu kulaklık Amazon’da 2.618 TL’ye satışta. Buraya tıklayarak ürünün Amazon sayfasına ulaşabilir ve diğer özelliklerini görebilirsiniz.

Sony WH-1000XM4
Görsel: Amazon

Jabra Elite 45H (699 TL)

Jabra markasının sevilen kulaklıklarından biri olan Elite 45H, evden çalışanlar için oldukça ideal ve uygun fiyatlı bir kulaklık. Ayrıca mavi, siyah, bej ve titanyum olmak üzere dört farklı renk seçeneğine sahip olan bu kulaklık oldukça da şık bir tasarıma sahip. Bir buçuk saatte tam kapasiteyle şarj olabilmekte ve bu şarj ile 50 saat aralıksız çalışabilmektedir. Üstelik iki mikrofona sahip olan bu kulaklık, aramalarda karşı tarafa sesi oldukça iyi iletiyor. Hepsiburada’da 699 TL’ye satışta olan bu kulaklığı satın almak için tıklayınız

en iyi kulak üstü kulaklıklar
Görsel: Amazon

Sennheiser Epos Adapt 660BT (5.015 TL)

En iyi kulak üstü kulaklıklar listesinde Sennheiser markası olmazsa listenin doğruluğundan şüphe etmek gerekir. Kısacası listenin en pahalı kulaklığı, listenin en güvenilir kulaklık markasına ait. Sennheiser Epos Adapt 660BT kulaklığı her kullanım için ideal. Ultra seviyede gürültü engelleme, 30 saate kadar şarjı dayanabilen, suni deriden üretilen bu ürün tek renk seçeneği (siyah) ile Amazon’da 5.015 TL’ye satışta. Ürünün en önemli özelliği Sennheiser kalitesine sahip olması. Görüntüsü çok şık olmasa da sunduğu üstün performans, ürüne bu uçuk fiyatın biçilmesine sebep olmuştur. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

en iyi kulak üstü kulaklıklar
Görsel: Amazon

Logitech Zone Wireless 981-000914 (2.925 TL)

Merkezi İsviçre’de bulunan bir teknoloji markası olan Logitech’in rahat ve şık kulaklığı Zone Wireless 981-000914, 15 saatlik bir pil gücüne sahip. Ürünün aktif gürültü önleme sistemi, oldukça başarılı çalışıyor. Ürünün en çok dikkat çeken yanı ise tuşları. Tuşlar, kulaklığın kullanımını oldukça basitleştiriyor. Ayrıca mikrofon kolu çevrildiğinde sesi kapatma işlevi de görüyor. Oldukça kullanışlı olan Logitech Zone Wireless 981-000914, iş için ideal bir kulaklık. Son olarak bu kulaklığın Hepsiburada’daki fiyatı 2.925 TL. Ürünün Hepsiburada sayfasına bu linkten ulaşabilirsiniz. Bu ürün dahil tanıttığımız tüm ürünler için bizler güvenilir sitelerden satın alma linkleri verdik, ancak siz ufak bir araştırma ile daha ucuzuna da erişebilirsiniz.

Logitech Zone Wireless
Görsel: Rapteq

👉 Öğrenince Çok Hoşunuza Gidecek, Az Bilinen Wikipedia Özellikleri

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar