Profesyonel Beceri Gelişimi – 2021’de Ustalaşmak için 21 Online Kurs

Paylaşmayı unutmayın.

Profesyonel Beceri Gelişimi – 2021’de Ustalaşmak için 21 Online Kurs. Programlamadan para yönetimine kadar becerilerinizi geliştirmek için mükemmel kursu bulun!

profesyonel-beceri-gelisimi-21-online-kurs
@unsplash – Bu alışılmadık günler profesyonel beceri gelişimi için bir fırsat olabilir.

Profesyonel Beceri Gelişimi – 2021’de Ustalaşmak için 21 Online Kurs

Bilinen bir motivasyon konuşmacısı olan Jim Rohn, dünyanın en başarılı insanlarının hayat boyu öğrenenler olduğunu söylüyor. İş dünyası sürekli gelişip adapte olurken, iyi girişimciler bununla birlikte gelişmeleri gerektiğini bilirler. 2020 alışılmadık bir yıldı ve 2021 de benzeri bir şekilde devam ediyor. Bu yüzden bu günleri karşınıza çıkan değişikliklere hazırlıklı olmak ve mesleki gelişiminize yatırım yapmak için bir fırsat olarak değerlendirebilirsiniz. Bu yazıda çevrimiçi olarak alabileceğiniz en iyi kurslardan bazılarını bulacaksınız.

Programlama

  1. Python
    Python, teknik olmayan kurucular için en popüler programlama dillerinden biri. Öğrenmesi nispeten daha kolay ve çok sayıda uygulamaya sahip. Bu önemli programlama dilini bu paketle öğrenebilirsiniz.
  2. JavaScript
    JavaScript icin internetin bel kemiği diyebiliriz. Bu kapsamlı paketle JavaScript ile nasıl kod yazılacağını öğrenecek ve kendi web sitenizi sıfırdan oluşturabileceksiniz.
  3. iOS geliştirme
    iOS 14 programlamayı modernize etmek ve geliştiriciler için hayatı kolaylaştırmak için SwiftUI çerçevesini kullanıyor. iOS geliştirme konusunda biraz deneyiminiz olsun ya da olmasın, bu 43 saatlik paket Apple’ın iOS’unun en yeni özelliklerini öğrenmede yardımcı olacak.
  4. Android geliştirme
    Android hâlâ açık ara dünyanın en popüler mobil işletim sistemi. Bu paket 46 saatlik eğitim ve platform için programlama uygulamaları hakkında e-kitaplar içeriyor.

Pazarlama

  1. Arama motoru optimizasyonu (SEO)
    Bu günlerde bütçeler kısıtlı. Yani arama motoru optimizasyonu (SEO) her zamankinden daha önemli. Web sitenizi organik trafik için optimize edebilirsiniz. Böylece reklamlara çok harcamadan ziyaretçi ve müşteri çekebilirsiniz. Buraya tıklayarak önerdiğimiz eğitim paketine ulaşın.
  2. TikTok’ta pazarlama
    TikTok dünyayı kasıp kavurdu. Ancak bu platform sadece dans eden gençlerden oluşmuyor. Bu kursta TikTok’tan nasıl para kazanacağınızı ve platform aracılığıyla ürününüze daha fazla müşteri çekeceğinizi öğreneceksiniz.
  3. Google Ads
    Bu paketle hem ücretli hem de organik pazarlama dünyalarında uzmanlaşın. Mümkün olduğunca çok sayıda ziyaretçiyi çekmek için Google Ads harcamalarınızı nasıl optimize edeceğinizi ve sitenizi SEO açısından nasıl elden geçireceğinizi öğreneceksiniz.

Veri bilimi

  1. Google Analytics
    Pazarlamanın en önemli yönlerinden biri, kampanyalarınızın sonuçlarını analiz etmektir. Öyle ki Google Analytics, web sitenizin analizini incelemek için en iyi ücretsiz araç. Bu paket bir GA uzmanı olmanıza yardımcı olacak.
  2. SQL
    SQL, Microsoft’un veritabanı yönetim dilidir. Yani verileri düzenlemek, erişmek ve analiz etmek için veritabanlarını sorgulamanıza olanak tanır. Bu paketi incelerseniz SQL ile nasıl çalışılacağını ve bundan nasıl yararlanılacağını öğrenirsiniz.
  3. Microsoft Excel
    Excel’i gerçekten ne kadar iyi tanıyorsunuz? Bu kapsamlı paket sizi formüllerin ve fonksiyonların temellerinden PivotTables, VBA ve daha fazla gelişmiş becerilere götürecektir.
  4. Makine öğrenmesi (Machine learning)
    Bugünlerde verilerle çalışmak, makine öğrenmesi ile ilgili çalışma bilgisi gerektirir. Ancak bu paket veritabanlarını her zamankinden daha akıllıca yönetmek için Keras’ta, Tensorflow gibi görselleştirme araçlarında ve Apache gibi büyük veri madenciliği araçlarında hızlanmanızı sağlayacak.

Şirket yönetimi

  1. Salesforce
    Salesforce tam olarak bir proje yönetim aracı değil. Ancak operasyonları ve müşteri yönetimini düzene sokar ve şirketinizin daha verimli çalışmasını sağlar. Neredeyse sonsuz şekilde özelleştirilebilir araçta uzmanlaşabilmek için bu paketi gözden geçirin.
  2. Genel proje yönetimi
    Bu 120 saatlik paket Agile, Scrum, PMP, Six Sigma ve daha fazlası dahil olmak üzere günümüzün en iyi proje yönetimi yöntemlerinden bazıları hakkında eğitim içerir.
  3. Gayrimenkul yatırımı
    Gayrimenkul pahalı bir yan gelir alanı olabilir. Ancak aynı zamanda yapabileceğiniz en güvenli ve kazançlı yatırımlardan biri. Bu paketle mülk değerini nasıl analiz edeceğinizi, satın almaları nasıl yapılandıracağınızı ve daha fazlasını öğreneceksiniz.
  4. e-Ticaret
    Fulfillment By Amazon (Amazon FBA) dünyanın en popüler yan gelir kaynaklarından biri haline geldi. Amazon’da ürün satarak, ürün envanterini tutmanıza gerek kalmadan pasif gelir elde etmek mümkün. Bu paketle bunu nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz.

Finans ve muhasebecilik

  1. Muhasebe
    Kendi kendinizin muhasebecisi olmak varken neden bir muhasebeci tutasınız ki? Diğer yandan Bu 42 saatlik paket muhasebe, defter tutma, finans ve işletme matematiği alanlarında uygulamalı eğitim içeriyor.
  2. QuickBooks
    QuickBooks, piyasadaki en iyi muhasebe yazılımıdır. Her boyuttaki işletmenin bütçeleme, harcamalar, maaş bordrosu, vergiler ve çok daha fazlasını otomatikleştirmesini sağlar. Nasıl kullanacağınızı buradan öğrenin.

Tasarım

  1. Adobe Creative Cloud
    Adobe Creative Cloud, grafik tasarım ve diğer yaratıcı araçların lider üreticisi. Bu paketle Photoshop, Illustrator, After Effects ve Adobe’un önde gelen araçlarından daha fazlasını öğreneceksiniz.
  2. UI / UX
    Kullanıcı deneyimi (UX) ve kullanıcı arayüzü (UI), web tasarımının en önemli temellerinden ikisidir. Bununla birlikte bu paketle güzel ve kullanıcı dostu UX / UI oluşturmak için Adobe’un güçlü yaratıcı araçlarını nasıl kullanacağınızı öğreneceksiniz.

İletişim

  1. Metin Yazarlığı
    Dijital çağda iyi yazma becerileri bir işletmeyi büyütmede önemli bir rol oynuyor. Ancak e-posta, sosyal medya, blog ve daha fazla ortamda nasıl ilgi çekici ve etkili bir metin yazacağınızı öğrenmek isterseniz bu pakete göz atmanızı öneririz.
  2. Yabancı dil
    Girişimciler icin en faydalı profesyonel beceri başka bir dil bilmektir. Diğer yandan işinizi bir sonraki seviyeye taşımak istiyorsanız, yurtdışıyla bağlantılı çalısmanız gerekecek. Yabancı dil bilerek avantajlı hale gelmek isterseniz buraya tıklayın.

***Bu yazının aslı “21 Professional Growth Skills to Master in 2021” başlığıyla Entrepreneur Europe web sitesinde yer almaktadır. Buraya tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar