En İyi 5 Kablosuz Kulaklık – 2023

Paylaşmayı unutmayın.

En İyi 5 Kablosuz Kulaklık– Kablosuz kulaklıklar, elektronik cihazlara kablo gereksinimi olmadan bağlanan kulaklıklardır.

Cihaza bağlı olarak ses sinyallerini radyo veya IR (kızılötesi) sinyaller üzerinden ileterek çalışır. Kablosuz kulaklıklar hayatımıza kolaylık katan teknolojik cihazlardan biridir. Örneğin, pil ömrü uzun olan bu cihazları gün içinde müzik dinlemek, telefon görüşmeleri yapmak ya da oyun oynamak için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ya da müsait olmadığınız bir zamanda gelen aramaları telefonunuza eşleştirdiğiniz bluetooth kulaklığı aracılığıyla kolayca yanıtlarken, bir yandan da işlerinizi halledebilirsiniz. Sizler için 2023 yılında alınabilecek en iyi 5 kablosuz kulaklığı listeledik.

1-Sony WF-1000XM4

Sony tam size göre tasarlanmış olağanüstü bir deneyim ile karşınızda. 2023’ün En İyi Kablosuz 5 Kulaklıkları listesinde birinci sırada yer vermek istedik. WF-1000XM4 tamamen kablosuz kulaklık, sektörde lider gürültü engellemeyi ve ses kalitesini bir üst seviyeye taşıyor. Çünkü Sony her kulağa uyacak şekilde tasarladığı bu ürünle kişiselleştirilmiş bir deneyime sahip olmanızı istiyor.

@amazon

WF-1000XM4 kulaklığın her unsuru tepeden tırnağa tasarım ürünüdür. Her zamankinden daha fazla gürültü engelleme sağlayan yeni Entegre İşlemcisi V1 çipi mevcut. Daha yüksek performanslı yeni sürücü birimi ile dikkat çektiğini de ekleyelim. Ayrıca gürültü algılayan mikrofonları da mevcut. Daha dengeli bir şekilde oturan kulak uçları da buna dahil.

Yenilikçi Gürültü Yalıtımlı Kulaklık Başlığı Uçları bunlara örnek olarak gösterebiliriz. Hatta rüzgarlı günlerde dahi kendinizi tamamen sese kaptırabilirsiniz. Çünkü otomatik Rüzgar Gürültüsü Azaltma modu, daha etkili gürültü engelleme için havanın rüzgarlı olup olmadığını algılar ve rüzgarı otomatik olarak bastırır. Sony, mükemmel bir yalıtım oluşturmak için kulaklarınızda genişleyen köpük tarzı uçlar içeren bir ürün yaratmış. Gürültü önleme ile birlikte dış dünyayı susturma konusunda etkileyici bir iş çıkardığını da söyleyebiliriz. Tek şarjda 6 saatlik kullanım ve şarj kutusundaki ekstra tam üç şarj ile tüm gün boyu enerjinizi koruyabilirsiniz.

2-Bose QuietComfort Earbuds II

QuietComfort Earbuds II herkese-tek-boy-kulaklık yaklaşımıyla tasarlanmamıştır. Sloganı ise şu şekilde: “Dünya’nın en iyi gürültü giderme teknolojisinin keyfini çıkarmanız için kulaklarınıza göre gürültü giderme ve ses performansını ayarlar.”

@RTINGS

Hangi kulak ucunun size uygun olduğunu anlamak için geliştirilmiş bir teknoloji sunuyor. Adımları ise oldukça basit. İlk önce her biri üç boyda gelen yumuşak kulaklık uçları ve stabilite bantlarıyla konforlu bir şekilde kulağınızda tutun. Daha sonra Bose Music uygulamasındaki Fit Test’ini çalıştırarak oturuşun tam doğru olduğundan emin olun.

Ayrıca Sessizlik Modunda Dünya’nın en iyi gürültü giderme teknolojisiyle çevrenizdeki gürültüleri susturabilirsiniz.

“Farkındalık Modu” Fark Yaratır!

Etrafınıza dikkat etmenin zamanı geldiğinde ise “Farkındalık Mod”u etrafınızda olup biteni duymanıza veya arkadaşınızla konuşmanıza olanak sağlar. Hatta farkındalık Modundaki ActiveSense teknolojisi çok seveceğiniz bir özellik. Çünkü arkaplandaki yüksek sesli gürültüleri yok ediyor. Entegre mikrofon sistemi sayesinde artık “efendim?” demenize artık gerek yok. Mikrofonlar çevrenizdeki gürültüleri filtreliyor. Sonra sesinize odaklanıyor. Ve konuşmalarınızı netlikle karşı tarafa gönderiyor. Bose Music uygulamasındaki Ayarlanabilir EQ sayesinde müziklerinizi daha fazla kişiselleştirebilirsiniz. Yani bas, orta-frekans ve tiz seslerini istediğiniz gibi anında ayarlayabilirsiniz. Tek şarjda 6 saatlik kullanım ve şarj kutusundaki ekstra tam üç şarj ile tüm gün boyu enerjinizi koruyabilirsiniz.

3-Beats Fit Pro – En İyi 5 Kablosuz Kulaklık

Beats Fit Pro, kulağınıza uyacak şekilde esneyerek tam oturan rahat kanat uçlarına sahip. Evrensel kanat ucu tasarımı, her daldan sporcu tarafından zorlu testlerden geçerek hazırlanmış. Yani çalışırken veya antrenman yaparken kulaklıkların kulağınızdan düşmeyeceğine emin olabilirsiniz. Üstelik basıncı azaltan havalandırma noktaları mevcut. Bununla tamamlanan tasarımı sayesinde bu kulaklıkları gün boyu rahatça takabiliyorsunuz.

Üç adet yumuşak silikon kulaklık ucu, size en uygun boyutu bulmanızı kolaylaştırıyor. Hem Apple hem de Android için sunulan Uygunluk Testi1, kişiye özel akustik yalıtım ve optimum performans için en doğru uyumu bulmanıza yardımcı oluyor.

@Irish Mirror

Günlük aktivitelerinizde size eşlik eden Beats Fit Pro 2023’ün En İyi 5 Kablosuz Kulaklıkları, listesinde yer almayı sonuna kadar hak ediyor. Çünkü Beats kullanıcılarına özel olarak akustik platformu aracılığıyla güçlü ve dengeli sesler sunuyorlar. İki bölmeli bir kasa içinde yer alan özel, çift bileşenli diyafram tipi sürücü, olağanüstü stereo ayırma özelliğiyle net sesler sunuyorlar. Bir yandan gelişmiş dijital işlemciyse ses performansını yükseklik ve netlik bakımından optimize ediyor. Öbür yandan En iyi 5 kablosuz kulaklık arasında Beats Fit Pro gürültüleri temiz bir şekilde engelliyor.

Dinamik Kafa İzleme Özelliği

Beats Fit Pro, dinamik kafa izleme özelliğine sahip Uzamsal Ses teknolojisine sahiptir. Bu sayede müziklerde, filmlerde ve oyunlarda büyüleyici bir ses performansı sunuyor. Dinamik kafa izleme özelliği için bilim insanları jiroskoplar ve ivmeölçer teknolojisini kullandılar. Sesi kafanızı çevirdiğinizi yöne göre ayarlıyor. Böylece kendinizi seslerin ortasında hissedeceğiniz çok boyutlu bir dinleme deneyimi yaşatıyor.

4-Airpods Pro 2. Nesil

AirPods Pro’nun ve gelişmiş ses performansının arkasında Apple tarafından tasarlanan yeni H2 çip var. Çip, özel geliştirilmiş bir sürücü ve amplifikatörle uyum içinde çalışıyor. Muhteşem çözünürlükte net ve berrak tiz notalarla birlikte, hem derin hem zengin baslar veriyor. Böylece tüm sesler her zamankinden daha canlı duyuluyor. Yepyeni H2 çip o kadar çalışkan ki şimdi her zamankinden fazla işlevi yerine getiriyor. Apple bu ürünün bilişimsel algoritmalardan yararlandığını da ifade ediyor.

Anlayacağınız, çok daha akıllı gürültü engelleme, üç boyutlu olağanüstü ses ve daha verimli pil ömrü özelliklerini aynı anda sunuyor. İlaveten H2 çip kalitesi her ses düzeyinde daha derin baslar ve daha net tizler duymanızı sağlıyor.

@MuyComputer

Yeni bir sürücü ve gelişmiş akustik algoritmaları sayesinde Aktif Gürültü Engelleme özelliği, istenmeyen daha fazla sesi azaltıyor. Böylece yoldayken veya odaklanmanız gerektiğinde rahatsız edilmiyorsunuz.

Dokunmatik Sensörleri ile Hayatı Kolaylaştırıyor!

Sesi ayarlamak için yukarı veya aşağı kaydırın. Ya da müzik çalıp duraklatmak ya da çağrıları yanıtlayıp sonlandırmak için basın. Aktif Gürültü Engelleme ve Adaptif Şeffaf Mod arasında geçiş yapmak içinse basılı tutun. Her insanın kulak şekli tıpkı parmak izi gibi kendine özel. İşte Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses tam da bunun için var. Bu özellik, kulak şeklinize daha uygun bir dinleme deneyimi için iPhone’unuzdaki TrueDepth kamerayla birlikte çalışıyor. Bununla da kalmayıp kafa şeklinize göre bir profil oluşturuyor.

Size özel oluşturmuş bu profil tüm aygıtlarınızda eş zamanlı hareket ediyor. Şarj kutusundaki yerleşik hoparlör ve Airtag özelliği kutuyu kolayca bulabilmeniz için ses çıkarıyor. Ayrıca pil azaldığında veya eşleştirme tamamlandığında sizi uyaran yepyeni ses tonları var.

5-Galaxy Buds2 Pro

Her nota gerçek gibi gelir çünkü net ses, en sevdiğiniz Samsung Galaxy cihazınızla kaynağında başlar. Güncellenen Samsung Seamless Codec, tam 24 bit sesi kodlar ve aynı 24bit yüksek kaliteli sesi koruyarak Galaxy Buds2 Pro’da çözer. Çünkü 3 adet yüksek SNR’ li (Sinyal gürültü oranı) mikrofon ile Galaxy Buds2 Pro, rüzgar gibi hafif sesler de dahil olmak üzere daha fazla dış sesi izler ve ortadan kaldırır.

Konuşmaya başladığınızda Ses Algılama, ANC’ yi kapatır ve Ortam sesini etkinleştirir. Böylece Galaxy Buds2 Pro’nuzu çıkarmadan konuşmayı net bir şekilde duymanıza olanak tanır.

Akıllı 360 Audio ile daha gerçekçi sesler duyabileceksiniz. Çünkü Direct Multi-channel (5.1 kanal / 7.1 kanal) Dolby Atmos® ve gelişmiş Head Tracking özelliğine sahip 360 Audio, her hareketin senkronize kalmasını sağlayarak sürükleyici bir deneyim yaratıyor. Ayrıca 360 Audio, siz başınızı hareket ettirirken bile sesin yönünü belirleyerek mekansal deneyim sunuyor. Dolby Atmos ile filmler ve müzik, standart sesle mümkün olmayacak şekilde etrafınızda hareket eder. Sadece sol veya sağ kanalların olmadığı, sürükleyici bir ses ortamı, farklı yönlerden sizi ayrıntılarla çevreler. 360 Audio’ yu denemek ve neler kaçırdığınızı duymak için kulaklığınızı takın.

KAYNAK: THE VERGE

Bonus: Gürültü Önleyici En İyi 12 Kulaklık

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar