Yalnızlara Sevgililer Günü Hediyemiz HATER!

Paylaşmayı unutmayın.

Her zaman aynı şeylerden zevk aldığımız bir partnerimiz olmasını hayal ederiz. Peki, nefretlerimizin de bizi doğru kişiye yönlendirebileceğini söylesek? Hater ile bu mümkün.

İşte size Hater!

“Hater” adı ile hayatımıza giren tanışma uygulaması, aynı şeylerden nefret eden hatta tiksinen insanların birbirlerini bulmasını sağlıyor.

Taylor Swift? Donald Trump? Fareler? Sebzeler? Siz nelerden nefret ediyorsunuz?

Bir yabancıyla buluşmak, karşındakinin neleri sevip neleri sevmediğini, hangi konuları konuşmak isteyip hangilerini konuşmaktan kaçındığını bilmediğimizden, adeta mayın tarlasında geziyormuşuz gibi hissettirir. Fakat, karşımızdaki kişinin tutkuyla nefret ettiği şeyleri biliyor olsaydık, randevu daha kolay bir hal almaz mıydı? Hater’ın arkasındaki fikir tam olarak bu: aynı şeyden nefret eden iki kişiyi eşleştirmek!

Resmi olarak 8 Şubat’ta hayatımıza girecek uygulama Tinder’a rakip görünüyor. Üzerine nefretinizi kusabileceğini 3000’e yakın konu bulunmakta.

Uygulamaya Facebook hesabınız ile bağlanabiliyorsunuz. Ekranda karşınıza bir başlık çıkıyor. Bu başlığa olan yorumunuz, ekranı yukarı kaydırdığınıza çok sevdiğiniz, aşağı kaydırdığınızda nefret ettiğiniz, sola kaydırdığınızda hoşlanmadığınız, saga kaydırdığınızda ise hoşlandığınız şeklinde olacaktır.

Hater Inc. şirketinin Ceo’su Brendan Alper, bu fikir oluştuğunda çok saçma bulduğunu fakat düşününce fark yaratacağına inandığını söylemektedir.

Güney Florida Üniversitesi’nde Sosyal Psikoloji Professörü olan Jennifer K. Bosson, yapılan çalışmalarda aynı şeyden nefret eden insanlar arasında daha kolay arkadaşlık kurulduğunun görüldüğü bilgisini paylaşmaktadır.

Hater! Çünkü büyük aşklar nefretle başlarmış…

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar