Vivo İle Aşka Daha Fazla Yer Açın!

Vivo'nun Brezilya için hazırlamış olduğu reklam filmi.

Paylaşmayı unutmayın.

Siz de arkadaşlarınızla bir kafede otururken herkesin telefonlarına gömüldüğünü ve asıl amacınızın bir araya gelip sohbet etmek iken bir anda sosyal medyanın büyüsüne kapıldığınızı fark ettiniz mi? Hatta bu durumun karşısında ‘Bırakın artık şu telefonları!’ diye bağırmamak için kendinizi zor tuttuğunuz, bazen buna engel olamadığınız oldu mu?

Ya da çok değer verdiğiniz bir insana hayatınızla ilgili önemli bir şeyler anlatırken aslında onun sizi dinlemediğini ve elindeki telefonla dünyayı kurtarırmışçasına uğraştığını görünce büyük bir hayal kırıklığına uğradınız mı?

Bir ortamda otururken sürekli telefonuyla ilgilenen insanlar.

@JacobUfkes

Muhtemelen bu durumlardan biriyle en azından bir kez de olsa karşı karşıya geldiniz. Ya da bahsi geçen telefon bağımlılarından biri de sizsiniz ve buna engel olamıyorsunuz. Hatta belki de bunun farkında bile değilsiniz.

Telefon bağımlılığının günümüzün salgın hastalıklarından biri olduğu bu dönemde hiçbirimiz, itiraf edemesek de o küçük cihazlardan vazgeçemiyoruz. Telefonlarımızdan azıcık bir süre bile uzak kalsak kendimizi huzursuz hissediyoruz. Bazıları için telefonları beş duyu organlarının yanına eklenen altıncı vazgeçilmez parçaları ve telefonlarından uzak kaldıklarında kendilerini eksik hissediyorlar.

Bu duruma nasıl bir çözüm bulabiliriz? Bu hastalıktan nasıl kurtuluruz da artık gerçekten çevremizdekilerle iletişim kurmaya başlarız? Cevap büyük bir soru işareti… Ancak durumun ciddiyetinin farkına varan Çin merkezli telefon üreticisi Vivo, akıllardan çıkmayacak yeni reklam filmiyle bizleri kendisine hayran bıraktı.

Aşka Yer Açın!

Brezilya’nın 12 Haziran’da kutladığı Sevgililer Günü – Dia dos Namorados – için Vivo tarafından hazırlanan reklam filminde kız arkadaşının gözlerini telefon ekranından bir saniye olsun ayırmayan genç, buna yine cep telefonu sayesinde çözüm buluyor.

”#Renamore – #Relove” etiketiyle yayınlanan reklam filmi, “Diğer her şeyi bir kenara koyun, aşka daha fazla yer açın.” cümlesiyle son buluyor.

Vivo’nun resmi YouTube kanalında yayınlanan videonun izleyiciyle buluşmasının üzerinden henüz sadece bir hafta geçmiş olmasına rağmen on bir milyonu geçen izlenmeye ulaşması insanların farkındalığını ve reklam filminin başarısını gözler önüne seriyor.

Cep telefonlarıyla ilgili bu büyük problemi yine bir cep telefonu markasının işlemesi sorunun gün geçtikçe katlanarak büyüdüğünü kanıtlar nitelikte.

Bunu durdurabilmenin belki kesin bir çözüm yolu yoktur ancak başlangıç olarak telefonlarımızı bir kenara koyup gerçekten iletişim kurmaya başlayabiliriz.

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar