Vine’nın Kurucusundan Yeni Uygulama: Peach

peach

Paylaşmayı unutmayın.

Çok sevdiğimiz ve kullandığımız mesaj platformlarına bir yenisi Vine’nın kurucusu Dom Hofmann’dan geldi. Bu yeni uygulamanın adı Peach.

Bakalım bu platform ne işe yarıyormuş?

Mobil cihazlarda mesajlaşmayı sağlayan Peach, anlık mesajlaşmanın yanı sıra, Twitter’daki mesaj akış sayfasına sahip. Mesajlarımız burada tarih sırasına göre sıralanıyor. Ayrıca arkadaşlarımızın profil sayfalarına girerek onların mesajlarını da görebiliyoruz. Bunun dışında ise arkadaşlık isteği gönderme, beğenme, yorum yazma gibi fonksiyonlar da bulunuyor.

Bir başka farklı özelliği ise Magic Words (sihirli kelime). Bundan kastımız ise sihirli kelimelerden “GIF” yazarsak arşivden tüm “GIF”lere ulaşabiliyoruz. Yani mevcut “”GIF” arşivinden seçilmek üzere arama fonksiyonu devreye giriyor. Ardından yazacağınız kelime de bu GIF’ler arasında filtreleme yapmanızı sağlıyor. Anlayacağınız eğlenceli şeyleri paylaşmak adına hızlı bir erişim sağlıyor.

Bir sürü ünlü tarafından kullanılmaya başlanan uygulama şu an için sadece iOS cihazlarında kullanılıyor. Umarız bu girişim başarı ile sonuçlanır.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar