Tadelle İletişim Kampanyasını Değiştirdi

Paylaşmayı unutmayın.

2 yıla yakındır tüketicilerini, kendi reklamlarını çekme konusunda teşvik eden Tadelle, Puck Global ajansla birlikte yeni bir iletişim stratejisi oluşturmaya başladı.

“Hayatın Tadı Elinde” adlı bir site ve sosyal medya hesaplarıyla birlikte yürütülen kampanyada, tüketicilerin duygularına sesleniyor Tadelle. Günlük hayatta karşılaştığımız sorunlara karşı bizi cesaretlendiriyor. Coca Cola, Nutella gibi markaların kullandığı bir yöntem olan ürün ambalajından tüketiciye seslenme işini kendi imzaları olan kırmızı paketlerine de taşıyan firma, mutluluk teması ile çikolatayı şimdiden başarılı bir şekilde birleştirmiş gibi gözüküyor.

Tadelle, tüketicilerini hayatta istedikleri gibi yaşanmaktan çekindikleri her an için teşvik edip, yanlarında olduğunu hissettirerek içten bir izlenim veriyor.

Yeni heyecanlar yaşamaya BAŞLA:
İçinden geliyorsa AFFET tutma duygularını:
Ağlamak istiyorsan AĞLA bırak aksın gözyaşların:
Sen sadece EĞLEN:

Çikolatanın mutluluk ile bir ilgili olduğu kanıtlanmış bir gerçek. Çikolata yenildiğinde salgılanan hormonlar ise bu durumun baş rol oyuncuları olarak karşımıza çıkıyor. Diğer yandan insan olmak, eğlenmeyi, gülmeyi, ağlamayı, kızmayı, yeniden başlamayı gerektiriyor çoğu zaman. İnsan da yanında bir destek noktası arıyor kimi zaman. Tadelle bu kampanyası ile ağlamaktan utananlara AĞLA, herhangi bir konuda yeni bir başlangıç yapmak isteyenlere BAŞLA, küslükler sürmesin diye AFFET ve hayatın tadını doya sıya çıkarmak için de EĞLEN diyor. Tabii ki bu etiketler bu kadarla sınırlı kalmayacaktır. Daha destek görmeyi bekleyen bir çok duygumuz var. Tadelle önümüzdeki günlerde hangi duygularımıza yön verecek, birlikte göreceğiz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar