Şubat Ayının Kariyer Etkinlikleri

kariyer

Paylaşmayı unutmayın.

Hiç şüphesiz kariyer yapmak birçoğumuz hayatımızın vazgeçilmezi durumunda. Çoğu kez de ne yapacağımızı ya da nereden başlayacağımızı bilemiyoruz. Ancak kariyer hedefimiz belirliyse de önümüze çıkan her türlü etkinlik bizler için birer hazine oluyor. İşte bu yazımızla sizler için bu hazine sandığının kapağını aralıyoruz. Kariyer hedefinize bir adım daha yaklaşmak adına Şubat ayı içerisinde katılabileceğiniz etkinlikler hemen aşağıda, buyrunuz!

Have You Met İTÜ Girişim?

Şubat 13 / 18.00 – 19.30

İTÜ girişimcilik etkinlikleri

Kalıplaşmış kariyer planlarından sıyrılarak hayallerini gerçekleştirebileceğine inananların destekçisi olan İTÜ Girişimcilik Kulübü, bahar döneminde de öğrencileri tüm girişimcilik  fikirlerini projelendirmeye, onlara network ortamı sağlamaya ve onları yönlendirmeye devam ediyor.

Etkinlik sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Çizginin Dışındakiler Zirvesi | The Outliers Summit

Şubat 17 / 09.00 – 18.00

çizginin dışındakiler zirvesi

Günümüzde başarıya ulaşmanın para kazanmayla eşdeğer görülmesi ve gittikçe sertleşen rekabet unsurları ile birlikte genişleyen pazar hacmi, iş dünyasının hemen hemen her alanında sürdürülebilirliği azalttı.

Gündelik hayatın birçok yerinde karşımıza çıkan ve birçoğunun “ihtiyaç” haline geldiği markalar bugünlere nasıl geldi? Girişimciliğe farklı bir bakış; “Çizginin Dışındakiler”

Etkinlik sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

E-Ticaret Sohbetleri

Şubat 21 /  19.00 – 21.00

e ticaret kariyer etkinlikleri

Dijitalleşen dünyada çoğu insan online alışveriş yapmaya başlamışken ve firmalar buna yatırım yaparken e-ticareti işin uzmanlarıyla tartışacağınız, son gelişmeleri dinleyeceğiniz, deneyimlerimizi paylaşacağınız ve tecrübelerimizi aktaracağınız bu sohbet dizisinde katılım sağlayanlar ile bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz.

Etkinlik sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Kripto Para Nedir?

Şubat 6 / 19.00 – 21.30

kripto para eğitimi

Herkesin, dünyanın her yerine anlık ödeme yollayabilmesini sağlayan, deneysel ve merkezi otoriteden bağımsız dijital para birimi kripto paranın ne olduğu, sunduğu fırsatlar ve geleceği hakkında gerçekleşecek bu eğitime buradan katılabilirsiniz.

Etkinliğe katılmadan önce veya katılamayacaksanız kripto para hakkında ki yazımızı okuyabilirsiniz.

Türkiye Yapay Zeka Zirvesi

Şubat 14 / 09:00 – 17:00

2018 türkiye yapay zeka zirvesi

Türkiye Yapay Zeka İnsiyatifi’nin girişimleri ile bu yıl ilk kez düzenlenecek zirve yapay zekanın farklı sektörlerdeki katılımını, geleceğe yönelik izleyeceği yolu ve hayatlarımıza dokunacağı noktaların sektörün liderleri tarafından inceleceği bir yapıda izleyicileri ile buluşacak.

Etkinlik sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Dijital Sağlık

Şubat 5 / 19.00 – 22.00

dijital sağlık kariyer eğitimi

Her ayın ilk pazartesi günü Dijital Sağlık günü… Etkinlikte biyoteknolojinin hayatımıza etkileri üzerine beyin fırtınası yapılıyor ve ” ihtiyaç duyulan organları üretmek, hastalıkları tam anlamıyla yok etmek, daha uzun bir yaşam” gibi konularda gelişmeler konuşulurken yapay zekanın hayatımızda ne kadar yer kaplayacağı tartışılıyor.

Etkinlik sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar