Sosyal Medya Pazarlaması İçin 13 Video Düzenleme Uygulaması

video düzenleme uygulamaları

Paylaşmayı unutmayın.

İşletmelerin % 81’i videoları bir pazarlama aracı olarak kullanıyor. Ayrıca pazarlamacıların % 97’si videonun, kullanıcıların ürün veya hizmetlerini daha iyi anlamasına yardımcı olduğunu düşünüyor.

Dijital pazarlama stratejinizi uygularken videolardan yararlanmıyorsanız bu işe çok fazla zaman ve para yatırmak zorunda kalabilirsiniz. Her markanın etkileşim ve farkındalık yaratmak için videolara ihtiyacı var.

Markanızın reklamını yapmak istiyorsunuz fakat hangi uygulamadan yararlanabileceğinizi bilmiyor musunuz? işte bu yazımızı tam olarak bu hedef doğrultusunda hazırladık!

1- Adobe Spark

Adobe Spark

@freshvanroot

Adobe Spark uygulaması hikayenizi videolarla paylaşabilmeniz için mükemmel bir fırsat sunuyor sizlere. Web ve mobil kullanıcıların videoları ve diğer görsel içerikleri kolayca oluşturmasını, özelleştirmesini ve paylaşmasını sağlıyor. 

Bu çapraz platform web uygulaması, etkileyici düzenleme araçları ve sosyal medya platformlarının her birinin yerleşim özelliklerini karşılayan şablonlar dahil olmak üzere videolar oluşturmak için kullanışlı araçlar paketi içeriyor. Bu durum ise oluşturduğunuz videoları oluşturmayı ve paylaşmayı kolaylaştırıyor.

2- Animaker

Animaker

@thenextweb

Animaker bir tür kendin yap (DIY) animasyon yazılımıdır. Yani profesyonel bir stüdyo çalışması gibi görünen fakat kolayca yapabileceğiniz bir bulut tabanlı video yapımcısıdır. 

Bu yazılım, aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda karakter ve sahne içeren kapsamlı bir ön animasyonlu varlık kütüphanesi içeriyor. Bu ise size her türlü bütçe ile kolayca video oluşturabilme imkanı sağlıyor. Üstün grafikleri var, yazılım çok sezgisel ve kullanımı kolay.

3- Animoto

Animoto

@YouTube

Animoto, hikayelerinizi ilginç uygulamalarla paylaşmanıza yardımcı olur. Pazarlama videoları veya slayt gösterileri hazırlayabilirsiniz. Kullanımı çok kolay ve ekonomiktir.

Bu uygulamanın kullanımı ise çok kolay, kullanmak istediğiniz fotoğrafları ve videoları doğru sırada yükleyebilir, müziğinizi seçebilir ve “video oluştur” düğmesine basabilirsiniz. Ardından metni düzenleyebilir ve ekleyebilirsiniz. işte bu kadar kolay ve basit şekilde harikalar yaratmak sizin elinizde.

Özelleştirme için ise birçok seçeneğiniz var. Videoları kolayca dışa aktarabilir ve paylaşabilirsiniz.

4- Biteable

Biteable

@Biteable

Biteable kendisini şöyle adlandırmış “Sizlere profesyonel kalite sağlayan dünyanın en basit video üreticisi.” 

Aralarından seçim yapabileceğiniz önceden hazırlanmış video şablonları bulunmakta, gerçekten büyük bir koleksiyon ile karşı karşıya kalacaksınız.  

Sürükle ve bırak özelliğini kullanarak videolarınızı kolayca kişiselleştirebilirsiniz. Metin, renkler, fotoğraflar ve sevdiğiniz sesleri kullanabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak çok geniş bir ses dosyası yelpazesine sahiptir. Düzenlemek ise sizler için her zaman olduğundan daha kolay.

5- Vyond

Vyond

@YouTube

Daha önce GoAnimate olarak bilinen Vyond, videoları kolayca yapmanıza yardımcı olur. Büyük bir kaynak kütüphanesine ve önceden oluşturulmuş şablonlara sahiptir.

Vyond esnek bir uygulama ve bulut tabanlı olduğundan herhangi bir indirme veya kurulum süresi gerektirmiyor. Videolarda kendi karakterlerinizi oluşturabilir ve kullanabilirsiniz. Ayrıca çok sezgisel bir video editörü var.

6- iMovie

iMovie

@lifewire

Bir Apple uygulaması olan iMovie, görüntülerinizi ve fotoğraflarınızı kaliteli videolara dönüştürebilir. Basit bir arayüze ve profesyonel görünümlü temaların ve fragmanların zengin bir kütüphanesine sahiptir.

iMovie, Mac kullanıcılarının video klipleri düzenlemelerine yardımcı olur ve çarpıcı 4K çözünürlük ile film haline getirir. iPhone veya iPad’de de videolarınızı düzenleyebilirsiniz. Filmlerinizi doğrudan sosyal medya hesaplarınızda paylaşmanıza da olanak tanır.

7- Magisto

@zdnet2

Magisto AI destekli bir akıllı video editörüdür. Video düzenleme işlemini yarı otomatik hale getirir, bu da video oluşturma işlemini sizin için basitleştirir.

Sadece dahil etmek istediğiniz fotoğrafları ve klipleri seçmeniz, düzenleme stilinizi seçmeniz, sesleri seçmeniz ve gerisini ona bırakmanız yeterlidir. Sitenizde video barındırmanıza yardımcı olur. Videolar, e-posta pazarlaması, içerik pazarlaması ve sosyal medya platformları için optimize edilmiştir.

8- PowToon

PowToon

@PowToon

Powtoon uzmanlara ve amatörlere animasyonlu videolar yapmalarında yardımcı olur. Sezgisel bir arayüze ve kullanışlı araçlara sahiptir. Kolaylıkla özel görüntüler ve sesler ekleyebilir veya Powtoon’un ücretsiz kaynaklarını ve şablonlarını kullanabilirsiniz.

Sürükle ve bırak özelliği, kolayca video çekmenizi sağlar. Videoyu doğrudan YouTube’a ya da kolaylıkla dışa aktarabilirsiniz.

9- Ripl

Ripl

@Ripl

Ripl, animasyonlu videolar yapmanıza yardımcı olan bir mobil uygulamadır. Tüm yapmanız gereken, videoyu kullanmak istediğiniz içeriğe sahip fotoğrafları yüklemek.

Tasarımı seçin, stilinizi kişiselleştirin, müzik ekleyin ve işiniz bitti!

Videoları tek bir tıkla sosyal medya kanallarında kolayca paylaşabilirsiniz. Ayrıca sosyal medya yayınlarınız için hashtagler ve başlıklar ekleyebilirsiniz.

10- Rocketium

rocketium

@rocketium

Rocketium en iyi video yapım araçlarından biridir. Yüksek kalitede videolar yapmanızı sağlayan ücretsiz bir çevrimiçi platformdur.

Akıllı otomatik boyutlandırma özelliği, her sosyal medya platformu için doğru boyutta videolar yapar. 100’den fazla dilde otomatik çeviri sağlar.

Medya ekleyebilir, temalar, müzikler, animasyonlar, geçişler, hareketli grafikler vb. seçip özelleştirebilirsiniz. Ardından videonuz pazarlama stratejileriniz için hazırdır.

11- Shakr

shakr

@alternativeto

Shakr basit bir video yapım yazılımıdır. Sürükle ve bırak özellikli video yapım platformudur ve kullanımı kolaydır.

Video oluşturmak için farklı türlerde medya dosyaları ekleyebilirsiniz. Size şablonlar sunar. Bunlar, seçilebilecek 2000’den fazla video tasarımı içerir.

Shakr, kolaylıkla profesyonel kalitede reklamlar oluşturmanıza yardımcı olur.Reklam videolarınızı Facebook ve Instagram’da tanıtmanıza yardımcı olur.

12- Typito

Typito

@Typito

Typito, web tabanlı bir video oluşturma aracıdır. Sürükle ve bırak arayüzüne sahiptir ve kullanımı basittir.

Videolara çekici grafikler ve metinler ekleyebilirsiniz. Bulut tabanlı bir yazılım olduğundan kurulumu çok kolaydır. Yazılımın indirilmesi gerekli değildir.

Basit tarayıcı tabanlı araç takımı, işletmedeki en iyi düzenleme araçlarına uygundur. Video oluşturmak, medyayı yüklemek, dokular, stiller ve diğer donanımları eklemek… işte bu kadar ve videonuz tek tıkla en sevdiğiniz platformda paylaşılmaya hazır.

13- Wideo

Wideo, web tabanlı bir animasyon video oluşturma platformudur. İşletmelerin promosyon, açıklama ve diğer pazarlama videolarını yapmalarına yardımcı olur.

Platform, videoları hazırlamaya yardımcı olmak için 80’den fazla hazır şablon içermektedir. Kullanımı kolay sürükle ve bırak platformu, video oluşturma, düzenleme ve paylaşmayı basit bir iş haline getirir.

Videolarınızı kişiselleştirebilirsiniz; yardımcı video paylaşımına ve video gömme özelliklerine sahiptir.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar