Siz Sadece Dinleyin, Tüm Notları Titan Note Alsın

titan note

Paylaşmayı unutmayın.

Artık hayatımızda o kadar çok şey görüyor, o kadar çok şey duyuyoruz ki; bunların hepsini akılda tutmak ve unutmamak gerçekten çok zor oluyor. Okulda, iş yerimizde veya dışarıda herhangi bir yerde bunları yazmaya çalıştığımızda ise bizim için gerçekten zorlu bir serüven başlıyor. Dinlemek ile not almaya odaklanmak arasında git-gel yaşadığımız ve o arada söylenenleri kaçırdığımız elbette olmuştur.

Titan Note, bunu değiştirmeyi ve notlarımızı daha kolay ve daha doğru bir şekilde tutmamızı sağlıyor. Dayanıklılık konusunda oldukça yeterli olan bu cihaz, cep boyutunda olmasına rağmen suya dayanıklı bir şekilde hazırlanmış ve not almamızı kolay ve stressiz bir hale getiriyor.

titan note

@thegadgetflow

Titan Note, sadece sesleri algılamakla kalmıyor 70 fit uzaklığa kadar ses kaydı yapabiliyor ve birden fazla sesi ayırt edebilme özelliği mevcut. Bu sesleri 10 farklı dilde (İngilizce, İspanyolca, Almanca, Fransızca, Portekizce, İtalyanca, Hollandaca, İsveçce, Danca ve Norveçce) çevirebiliyor.

Titan Note CEO’su Erik Jansson, “Hedefimiz, insanlara not almaları konusunda daha kolay bir seçenek sunmaktı; böylece bilgilerini nasıl yönettikleri konusunda da etkili olabilirler.” dediği konuşmasına “Ürünümüz, doğruluk açısından türünün en gelişmişlerinden biridir ve amacına ulaştığı için minnettarız.” cümlelerini de ekledi.

Titan Note Nasıl Çalışıyor?

Bu cihazı kullanabilmemiz için Android veya iOS işletim sistemine sahip aygıtımıza cihazın uygulamasını indirmemiz gerekiyor. Bu uygulama, cihaz açık olduğu sürece kayıt yapıyor; sizin inceleyebilmeniz ve 10 farklı dilde çevirebilmeniz için size imkanlar sunuyor.

Titan Note, Indiegogo‘da tamamen finanse edildi. Eylül ayında öngörülen satış fiyatı olan 80 USD ile sizde bu cihaza sahip olabilirsiniz. 250.000$’lık satış hedefine ulaşıldığında ise şu anda mevcut olan sadece siyah renginden farklı olarak mor ve mavi renkleri de üretilmeye başlanacak.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar