Samsung’dan Bir Sanat Eseri: The Frame

samgung frame tv

Paylaşmayı unutmayın.

Hepimizin evinde, baktığımızda eski anılarımızı hatırlatması amacıyla bulundurduğumuz tablolar muhakkak vardır. Bu yazımızda yeni bir teknolojiden bahsetmek istiyoruz. Bu teknolojiyle evimizdeki tabloların ne tür bir bağı olabilir diye sormadan hemen önce, Samsung tarafından üretilen The Frame‘e göz atalım. Aslında, baktığımızda bu bir tablo veya resim değil. The Frame, gerektiğinde tabloya benzeyebilen bir televizyon. Aklınız biraz karışmış olabilir veya ürünü fazlasıyla merak etmiş olabilirsiniz onun için hemen incelemeye başlayalım.

The Frame

@pexels

Samsung The Frame Nedir?

The Frame’in serisinde, boyut açısından; 55 inç ve 65 in’ lik modelleri mevcut. The Frame, Tv ekranının resimlerden kişisel fotoğraf kütüphanesindeki görüntülere kadar uzanan, beğendiğiniz sanat eserlerini görüntülenmesine olanak tanıyan bir Art Modu (sanat modu) özelliği ile sunuluyor. Güç kaynağı açıkken, çerçeve UHD (4K) resim kalitesi sunar. Kapatıldığında ise çerçeve, özelleştirilebilir bir sanat eseri haline gelir.

Özelleştirilebilir çerçeve seçenekleriyle The Frame, her odanın ambiyansını ve dekorunu artırmak için Ceviz, Meşe ve Beyaz olarak birden fazla seçenek ile donatılmış. Bu çerçevede ortama kusursuz uyum sağlaması için parlaklık sensörü kullanılmış. Samsung, her türlü kolaylığı düşünerek The Frame’e bir de hareket sensörü eklemiş. Bu sensör sayesinde The Frame, insanların hareketini algılıyor ve odada kimse bulunmadığında çerçeveyi güç tasarrufu moduna geçiriyor.

Son olarak ürün duvara monte edildiğinde, kablo kalabalığının olmaması bizler için çok önemli bir artı. Tabii ki diğer televizyonlardaki kalabalıklara baktığımızda, The Frame’in can alıcı noktalarından birisi de bu diyebiliriz.

Samsung The Frame

@cnet

Hem evimizin dekoruna ve ortama uyum sağlayan hem de televizyon ihtiyacımızı tamamen karşılayacak olan bu ürün, Samsung tarafından yapılan başarılı ürünler sıralamasında üst sıralarda yer alacaktır. Şimdi hemen alta eklediğimiz The Frame’in tanıtım videosunu izlediğinizde, ürünün gerçekten ne kadar harika olduğunu kendi gözlerinizle göreceksiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar