Reklamın İçerde’si!

Paylaşmayı unutmayın.

Türkiye’de Bir İlk!

Show TV ekranlarında baş rollerini Çağatay Ulusoy, Bensu Soral ve Aras Bulut İynemli’nin paylaştığı, izleyiciler tarafından severek takip edilen dizi İçerde, geçtiğimiz pazartesi yayınlanan son bölümüyle Türkiye’de bir ilke imza attı. Dizi, ekranlarda ilk kez karşımıza çıkan 360 derece teknolojisiyle insanlarda büyük bir etki bıraktı.

İçerde dizisinin final bölümünde 360 derece tekniği kullanıldı

@showtv

İçerde dizisinin son bölümünün final sahnesinde; Bensu Soral’ın canlandırdığı Melek karakteri bir anda vuruldu. Melek karakterini kimin vurduğu sırrı, dizinin sıkı takipçileri tarafından büyük merak uyandırırken şaşırtıcı bir şey oldu. Melek’i kimin vurduğunu öğrenebilmek için ekran başındaki izleyicilerin bölümü Shazam -akıllı telefonlarla müzik bulma programı- uygulamasıyla aratmaları istendi. Bunu yapan 57.500 kişi bölümün son sahnesini telefonlarından 360 derece teknolojisiyle izleyebildi. Bu şekilde sırrı çözen izleyiciler, kafalarındaki soru işaretinden de kurtulmuş oldular.

Bölümün bahsi geçen 360 derece teknolojisiyle yayınlanan son sahnesini hemen bu satırların altında izleyebilirsiniz.

Fiat İçerde!

Türkiye’de bir ilke imza atan İçerde dizisinin son bölümünün final sahnesinin yankı uyandıran sırrı, bizleri asıl ilgilendiren noktaya götürüyor.

Hafızalarda, “Ezber Bozan” sloganıyla yer edinen Fiat Egea; İçerde dizisinin “Ezber Bozan Final” sahnesiyle tüm dikkatleri tekrar üzerine topladı. Fiat Türkiye’nin resmi Facebook ve Twitter hesaplarından birçok görselle insanlara duyurulan bu deneyim, insanları dizinin içinde hissettirmeye yetti de arttı. İzleyicilere 360 derece teknolojisiyle benzersiz bir deneyim yaşatan Fiat ve İçerde işbirliği kendisinden çokça söz ettireceğe benziyor.

İçerde dizisi 360 derece teknolojisiyle Fiat ile çalıştı

@fiat

Dizinin sırrını o anda telefonlarıyla “Shazamlatıp” çözemeyen seyirciler ise bu deneyime, Fiat Türkiye’nin Facebook sayfasından ulaştılar. Video, dört gün kadar kısa bir sürede 1,5 milyon izlenmeye ulaştı. Bu da Fiat yetkililerinin istedikleri başarıya ulaştıklarını kanıtlar nitelikte.

Fiat’ın son dönemin en popüler dizilerinden biri olan bu projede, böyle farklı bir fikirle ekranlara çıkıp herkesi büyülediği bu çalışma tüm olumlu yorumları üzerinde topladı.

Son dönemde hızla yaygınlaşan 360 derece teknolojisini reklam sektöründe kullanan birkaç örneği “Reklam Videolarında 360 Derece Dönemi” başlıklı yazımızda inceleyebilirsiniz.

Bundan sonra dizilerde 360 derece teknolojisini görür müyüz bilinmez ancak bunu ilk kez yapanın Fiat olduğu gerçeği asla akıllardan çıkmayacak bir detay.

Sizler de bu çalışmayla ilgili görüşlerinizi bizlerle paylaşırsanız büyük mutluluk duyarız.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar