Quilted Northern’in İmaj Çalışması

Paylaşmayı unutmayın.

Tuvalet kağıdından gelinlik olur mu demeyin? Cheap Chic Weddings önderliğinde son 5 yılda binlerce gelinlik, tuvalet kağıdı kullanılarak tasarlandı. Firma, son olarak Quilted Northern’in sponsorluk desteği ile 2017 Tuvalet Kağıdı Gelinlik Yarışması’nı gerçekleştirdi.

Rekabetin yoğun olduğu günümüz küresel ekonomisinde doğru ürün ve satış stratejisi tek başına yeterli değil. Markalar ürün ya da hizmetlerindeki ayırt edici unsurları çeşitli imaj çalışmalarıyla ortaya koymak zorunda. Özellikle de ürünlerini henüz buluşturmadıkları yeni müşterilere ulaşmanın yolu, bu imaj çalışmalarından geçiyor. Tüm bu imaj çalışmaları içerisinde tüketici beklentilerini karşıladıklarına yönelik iddialarını da kanıtlamaları oldukça önemli. Haliyle markalar, etkili bir iletişim ve algı sağlayacak birçok yaratıcı uygulama ortaya koyuyor.

Yeni evleneceklere şık ama ucuz düğün çözümleri sunan Cheap Chic Weddings de tüketicinin karşısına çok da ihtiyaç karşılayan bir iddiayla çıktı:

“Ucuz bir düğün” mü? Tezat görünüyor değil mi? Hayatınızın tüm birikimini bu büyük günde harcamanız çılgınlık. Banka soymadan da şık ve güzel bir düğün yapabilirsiniz.

Cheap Chic Weddings, bu iddiasını yıllardır düzenlediği tuvalet kâğıdı gelinlik yarışması ile taçlandırmayı da ihmal etmedi. Son olarak 2017 Tuvalet Kâğıdı Yarışmasını ise köklü tuvalet kâğıdı markası Quilted Northern sponsorluğunda gerçekleştirdi.

Tuvalet Kağıdı Gelinlik, Quilted Northern’in imaj çalışması,ucuz gelinlik

@cheap-chic-weddings.com

Quilted Northern’in Hedefi

Bu yıl ilk kez yarışmaya sponsor olan Quilted Northern, büyük bir sıçrama yapmak ve ürünlerinin bu çılgınca görünen, rahatlık ve sağlamlık gerektiren tasarımlar için ne kadar uygun olduğunu göstermek istedi. Tasarımların ana malzemesi olarak Quilted Northern markalı kağıt havlu ve tuvalet kağıdı, yardımcı malzeme olarak da yapıştırıcı ve iplik kullanıldı. Finale kalan 10 tasarımcının elbiselerini ortaya çıkarmak için kullandığı tuvalet kâğıdı miktarı ise 250 rulo.

Köklü firma bu sponsorlukla “yüzyıllardır yenilikçi ve en iyi tuvalet kâğıdı tasarımı üzerine çalıştıkları” iddiasını kanıtlamış oldu. Bu yarışmayla marka, ürünlerinin ne kadar kaliteli ve sağlam olduğunu da dünyaya duyurmayı başardı.

2017 Tuvalet Kağıdı Gelinlik Tasarımları

Yarışma, yılın başında ülke çapında tasarımcılara açıldı. Yarışmaya katılan yaklaşık 1500 katılımcı arasından 10 finalist seçildi. Temmuz ayında New York’ta düzenlenen moda şovuna katılan 10 finalist arasından birinciliği Las Vegas’lı oyuncu ve model Kari Curletto aldı. 10.000 $’lık ödülün sahibi Curletto, yoğun bir el emeği ve çalışma gerektiren tasarımda yaklaşık 1600 el yapımı kelebek kullandı. Bu da yaklaşık 21 rulo tuvalet kağıdı harcandığı anlamına geliyor.

 @ cheap-chic-weddings, Tuvelet kağıdı Gelinlik, Kari Curletto, ilginç tasarımlar, ucuz gelinlikleri

@ cheap-chic-weddings.com

Bir gelinlikten beklenen şıklık, rahatlık, ucuzluk ve “dayanıklılık” bu gelinliklerde yeterince var gibi duruyor. Kağıttan yapıldıkları halde böyle giyilebilir olduklarına göre sizce de Quilted Northern imaj çalışmasında hedefi 12’den vurmamış mı?

Yarışmada yer alan diğer gelinlik modellerini görmek için firmanın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar