Parrotize: Yeni Nesil Çeviri Hizmeti

parrotize

Paylaşmayı unutmayın.

Parrotize Kimdir?

Parrotize, profesyonel çevirmen kadrosuyla online olarak hızlı, güvenli ve hatasız tercüme hizmeti sunan bir platformdur. “%100 insan çevirisi” mottosuyla diğer online çeviri platformlarından ayrılır. Platformda hukuk, turizm, finans, akademi, bilim, noter/resmi evrak, medikal, diploma/CV, mobil uygulama, yazılım, patent, teknik olmak üzere uzmanlık alanları bulunuyor.

Dijital dünyanın hızına uyum sağlayan Parrotize, çeviri hizmetine ihtiyaç duyan herkese büyük bir imkan sunuyor. Toplamda 200 dil ile çeviri adına ne aranıyorsanız bulabileceğiniz her şey burada mevcut. Mobil uygulama tercümesinden akademik tercümelere kadar pek çok farklı alanda profesyonel hizmet veriyor.

online çeviri

@parrotize

Pınar Bozyel ve Eyüp Bozyel tarafından 2017’de kurulan Parrotize’nin amacı dijital deneyim ile çeviri hizmetini güçlendirmek. Bu sebeple yaklaşık 17 bin başvuru içinden elediği 3 bin kişilik çevirmen kadrosuyla profesyonel bir hizmet anlayışı benimsiyor.

Parrotize, ülkemizdeki 2 bini aşkın çeviri bürosuna farklı hizmet seçenekleri ile rakip oluyor. Güvenilir redaksiyon ve editoryal hizmet sunmasının yanı sıra; eğitim, davet, konferans gibi etkinlikleriniz için online çeviri ve mekanda çeviri hizmetiyle yardımınıza koşuyor. Yani çevirmenlik hizmetini yalnızca yazılı olarak almıyorsunuz.

Parrotize Nasıl Çalışıyor?

Platformda  çeviri hizmeti dört adımda gerçekleşiyor:

  1. İhtiyaçların anlatılması: Neye ihtiyacınız olduğunu tam olarak aktarıyorsunuz. Bu doğrultuda yazılı, online ya da mekanda çeviriden birini seçmeniz gerekiyor. Sonrasında sunulan uzmanlık alanlarından ihtiyacınız olanı seçmeniz gerekiyor. Ayrıca çevirinizin yeminli tercüman tarafından yapılmasını isteyebiliyor, noter onayı talep edebiliyor, adrese teslim hizmetinden faydalanabiliyorsunuz.
  2. Uzmanın bulunması: İhtiyacınız ayrıntıları ile belirlendikten sonra talebinizi karşılayacak tercüman çeviriniz için görevlendiriliyor.
  3. Ödemenin yapılması: Parrotize tarafından size sunulan ödeme imkanlarını kullanarak ödemenizi yapıyorsunuz.
  4. Parrotize son aşamaya “Arkana yaslan” diyor: Bu noktada size sadece beklemek düşüyor. Talep ettiğiniz çeviri alanında uzman bir tercüman tarafından çevriliyor ve sonrasında redaksiyon hizmeti ile gerekli düzeltmeler yapılarak çeviri hatasız bir şekle dönüştürülüyor. Sözlü çeviri hizmetlerinde de size atanacak tercümanı önceden görme ve seçme şansınız bulunuyor.
parrotize onine çeviri hizmeti

@Parrotize

Müşteri memnuniyeti odaklı deneyim, uzman tercümanlar, %100 insan çevirisi, hızlı ve zamanında çeviri, ücretsiz revizyon, ödeme seçenekleri, noter onayı ve güvenli teslimat özellikleri ile Parrotize “Niçin bizi tercih etmelisiniz?” sorusuna cevap veriyor.

Yaklaşık 300 bin TL‘lik sermaye ile hizmet vermeye başlayan ve Garanti Bankası, TedX, Starters Hub, İTÜ Arı Teknokent gibi kuruluşlara yerli editörlük hizmeti Parrotize’de müşterilerden proje ücreti alınıyor, proje sonunda da çevirmenlere gerekli ödemeler yapılıyor. Herhangi bir yatırım almayan girişim, önümüzdeki süreçte global olarak uzman çeviri hizmeti vermek ve sektörde inovatif çalışmalara imza atmak amacını taşıyor.

Android cihazlarınız için Parrotize uygulamasını edinmek isterseniz, buradan indirebilirsiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar