Online Eğitim Alabileceğiniz 8 Platform 

Paylaşmayı unutmayın.

Günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte online fırsatlar da arttı. Artık çoğu kişi, ihtiyacını karşılamak için İnternet’e giriyor. İnternet üzerinden eğitim almak, yeni yeni bireylerin gözdesi olma yolunda ilerliyor. Eğitim konusunda tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük atılımlar yapılmış durumda ve çoğu ücretsiz olan bu dersler için talep oldukça fazla. Eğitim konusunda rekabet gün ve gün artıyor. Siz de bu rekabetin içinde yer almak ister misiniz?

İşte yeni şeyler öğrenmek veya kendinizi geliştirmek isteyenler için derlediğimiz; Online Eğitim Alabileceğiniz 8 Platform

1- Turkcell Akademi

Turkcell Akademi

@turkcellakademi.com

Turkcell Akademi aracılığı ile birçok derse ücretsiz olarak katılabilir ve birçok dersi izleyip başarılı olduktan sonra CV’nizde göze çarpacak sertifikaların sahipleri olabilirsiniz.

Ders yelpazesi oldukça geniş. Alabileceğiniz bazı dersler; Pazarlama, Etkili konuşma, Model Düşünme, Excel, Hafıza Teknikleri ve bunlar gibi onlarca ders…

2- Açık Akademi

açık akademi

@acikakademi

Yazılımcıysanız veya yazılıma ilginiz varsa bu site tam size göre! Microsoft’un aracılığı ile kurulan Açık Akademi; Web sitesi tasarlamayı, oyun yapmayı ve birçok kod dilini sizlere ücretsiz ve online şekilde öğretmeyi amaçlıyor. Ders anlatımlarını gayet net, basit ve yormadan yapan açık akademi öğreticileri sayesinde siz de programlama öğrenebilirsiniz.

3- Google Dijital Atölye

Google Dijital atölye

@learndigital.withgoogle

Google Sertifakasının CV’nizde nasıl dikkat çekeceğini tahmin edebiliyor musunuz? Google, dijitalleşmenin arttığı bu dönemde, dijital pazarlama dersleri vererek sizleri daha bilgili bireyler yapmayı hedefliyor. Siz de Dijital Atöyle‘ye katılarak, kendinizi ve CV’nizi geliştirebilirsiniz.

4- Bilge İş

bilge iş

@bilgeis

Oldukça profesyonel şekilde hazırlanmış ve kaliteli dersler sunan bu sitede, sınavlarda başarılı olarak, ücretsiz sertifika kazanabilirsiniz. Avrupa Birliği destekli Bilge İş projesinin, içerisinde barındırdığı derslerin kalitesi ve birçok ders seçeneğiyle bizim gözdemiz olduğunu söyleyebiliriz.

5- Сoursera

coursera

@coursera

Birçok üniversite işbirliği ile kurulmuş olan Coursera ile kendinizi ve mesleğinizi oldukça geliştirebilirsiniz. Daha çok profesyonel, mesleki eğitimlere yer verilen bu sitede, kendinize ve mesleğinize oldukça katkı sağlayabilirsiniz.

6- Khan Academy

khan academy

@khanacademy

Lise ve üniversite ders konularının, etkileyici ses tonları ile sunulduğu Khan Academy ile kaçırdığınız veya anlamadığınız birçok dersi izleyebilir ve derslerinizde başarılı olabilirsiniz.

7- edX

online eğitim edx

@edx

Eğer konuşulanları anlayacak kadar İngilizce bilginiz varsa edX sayesinde; sanattan bilime kadar birçok eğitime katılabilir ve sertifika kazanabilirsiniz.

8- Open Culture 

open culture

@openculture

İngilizce durumunuza bağlı olarak tavsiye edebileceğimiz bir diğer eğitim platformu, yurt dışında neredeyse, kullanımı en yaygın olan diyebileceğimiz Open Culture. Çok geniş yelpazeli eğitimlere sahip bu ortamda, kendinizi oldukça geliştirebileceğinizi düşünüyoruz.

 

İnsanın kendine yatırım yapması, gerek iş hayatında gerekse kaliteli yaşam adına yapılabilecek en güzel adımdır. İnternet’in yaygın olmadığı zamanlarda kitap okumak, belki de kendinizi geliştirmek adına yapılacak tek olanaktı. Ancak rekabetin arttığı bu dönemde, kendinizi geliştirmek adına bütün olanakları kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Online eğitim alarak hem zamandan hem de parasal yönden tasarrufa geçebileceğinizi ve aynı zamanda maksimum fayda sağlayacağınızı düşünüyoruz.

Cervantes‘in “İnsan eğitimle doğmaz, ama eğitimle yaşar.” sözü ile yazımızı bitiriyor ve iyi dersler diliyoruz!

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar