Nestlé Pure Life ile Hareket Zamanı!

konuşan şişeler

Paylaşmayı unutmayın.

Değişen dünya ve gelişen teknolojiyle birlikte tüketicilerin markalara bakış açısı ve markalardan beklentileri de değişiyor. Kişiye özel uygulamalar ve deneyim, önem kazanmaya devam ediyor. Nestlé Pure Life, farkındalık oluşturmak adına; iletişimin önemli bir parçası haline gelen smiley karakterlerini, teknoloji ile birleştiren bir uygulama geliştirdi. Facebook Messenger ile birlikte kullanılan bu bot uygulama, Nestlé Pure Life su şişeleri ile görücüye çıktı.

Nestlé Pure Life, sağlıklı yaşama teşvik eden ve dokuz farklı smiley ile tasarlanan yeni şişelerinin tanıtımı kapsamında yeni bir reklam filmi yayınladı.

nestle pure life

@NestléPureLife

Şişelerdeki smiley karakterlerinin bazıları, halihazırda kullanılan karakterlerden seçilirken, bazıları ise bu projeye özel olarak tasarlandı.

Şişelerdeki Kodu Okut, Arkadaş Ol ve Harekete Geç 

Tüketiciler, Messenger uygulaması ile şişelerdeki kodu kameraya okutarak sohbeti aktifleştirebiliyor. Nestlé Pure Life’tan sağlıklı yaşam önerileri alabiliyor ve sürprizlerle karşılaşabiliyor. Belirli aralıklarla spor yapmak için hatırlatmaların olduğu uygulama, sağlıklı bir yaşam için hareket etmeye de teşvik ediyor. Sizin spor yapma ihtimaliniz olan saatlerde bildirim göndererek, doğru zamanda doğru mesajı iletiyor. Aynı zamanda kullanıcılar en yakın spor alanından, hava durumuna kadar birçok bilgiye de sahip olabiliyor.

Facebook Türkiye Direktörü Derya Matraş, konuyla ilgili olarak: “Messenger kodları, offline ve online mecralar arasında etkileşim yaratma ve bu etkileşimi bot uygulamalarına taşıma konusunda oldukça önemli araçlardır. Biz de Nestlé Pure Life’ın bu uygulamayı şişelerine taşıması, tüketicisini bot uygulamasıyla tanıştırması ve onları daha sağlıklı bir yaşam tarzına yönlendirmesinden mutluluk duyuyoruz” dedi.

Nestle'nin harekete geçiren kampanyası

@NestlePureLife

Yeterli su tüketimi ve sağlıklı yaşam için hareket etmenin öneminin vurgulandığı bu proje, tüketicileri eğlenceli bir şekilde harekete teşvik ediyor. Uygulamanın kullanıma açılmasının ardından ilk 20 günde, yaklaşık 16 bin kişi bot uygulamayı kullanarak sohbete katıldı.

Kazandıran Hareket

Ayrıca eğlenceli yüzler sizi sağlıklı bir yaşama davet ederken, ödüllü yarışmalara katılma seçeneği de sunuyor. Eylül ayı sonuna kadar devam edecek kampanyaya katılanlar, 10 adet Apple iWatch ve yüzlerce sürpriz hediye kazanma şansı elde ediyor.

Bu uygulamayı buradan sizlere duyurmuş olalım ve sağlıklı bir yaşam ile bol şanslar dileyelim.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar