Müzik Dinlemek Bu Kulaklıklarla Çok Daha Güzel!

Paylaşmayı unutmayın.

Hayatımızda sürekli meydana gelen değişiklikler ve farklılıklar yüzünden bazen canımız sıkılabiliyor ve mutsuz olabiliyoruz. Bu durumlarda genelde telefonlarımızdan veya bilgisayarlarımızdan müzik dinlemeyi tercih edebiliriz. Daha önceki yazımızda “Özgürce Müzik Dinleyebileceğiniz En İyi 7 Uygulama” dan bahsetmiştik. Şimdi ise bahsettiğimiz bu web sitelerinden veya herhangi bir platformdan dinleyebileceğiniz müzik veya izleyeceğiniz filmler için önerebileceğimiz en iyi kablosuz kulaklıklardan bahsetmek istiyoruz. Lafı fazla uzatmadan ilk sıralarda görmekten hiç kuşkulanmadığımız kablosuz kulaklık ile başlayalım.

1. Sony WH-1000XM2

sony wh-1000xm2

@Sony

Kulaklıkları seçerken genelde dikkat ettiğimiz konunun gürültü engelleme olduğunu genel olarak hepimiz söyleyebiliriz ve emin olabilirsiniz ki bu konuda bizden en iyi notu alan Sony’nin bu muhteşem kulaklığı oldu. Daha detaylı olarak açıklamak gerekirse MDR-1000X modelinde gürültü engelleme teknolojisiyle Bosu’un Quietcomfort 25 ve Quietcomfort 35 kulaklıklarına büyük göz dağı veren Sony, yeni kulaklığında da bu başarısını bir adım yukarı taşıyor. Dış ortamdaki sesi izole ederek en iyi şekilde müzik dinlemeye yardımcı oluyor.

2. Bose QuietComfort 35

Bose QuietComfort 35

@Bose

Bu kulaklığı incelemeden önce şunu söylemeliyiz ki bu kulaklığı aldığınızda kutu içerisinde gelen kablo sayesinde kablolu olarak da kullanabilirsiniz. Katlanabilen yapısı ve 240 gram ağırlığı sayesinde taşıması çok rahat ve kafanıza taktığınız zaman ise sizi neredeyse hiç rahatsız etmiyor diyebiliriz. Eğer kullandığınız kulaklığın kulağınızı dışarıdan tam olarak kapatmasını seven biriyseniz Bose QC35’un kulaklık pedlerinin gerçekten çok rahat olduğunu söyleyebiliriz. Bu sayede dışarıdan ses yalıtımı konusunda fazlasıyla iyi olan bu kablosuz kulaklık size tam anlamıyla bir müzik keyfi yaşatabilir.

3. Beyerdynamic

Beyerdynamic

@Beyerdynamic

Bir alman markası olan Beyerdynamic kulaklığı, fiyatına karşılık olarak bize hem kaliteli malzeme hem de ayrıntılı ve net sesi bir arada sunduğuna inandığımız için listemize eklememiz gerektiğini düşündük. Ses kalitesi olarak tercih edebileceğiniz en iyi kulaklıklardan biri olduğunuz söyleyebiliriz. Öyle ki bas canavarı olarak tanımlanan Beyerdynamic, müzik dinlediğinizde sizi bambaşka yerlere götürebilir. Bu nedenle dikkatli olmanızı öneririz.

4. Sennheiser Momentum Wireless

Sennheiser Momentum Wireless

@sennheiser

Üst düzey bir kulaklık seti olarak düşündüğümüz bu kulaklık muazzam ses performansı ile beğendiğiniz şarkıları istediğiniz her alanda dinleyebilmeniz için size yardımcı oluyor. Aktif gürültü engelleme özelliği ile zengin bir kullanım sağlayan bu kablosuz canavar, müzikseverleri fazlasıyla memnun edecektir.

5. BackBeat Pro

BackBeat Pro

@TechRadar

BackBeat, kablosuz kulaklıklar yazımızda kesinlikle yer alması gereken bir kulaklık. Bir kulaklıkta ses kalitesi ve konfor arıyorsak rahatlıkla BackBeat’i tercih edebiliriz. Kaliteli ses yalıtımıyla bize müzik zevkini fazlasıyla yaşatan bu kulaklığın bir eksi yanı var o da biraz ağır olması. Tabii sizin için ağırlık fazla önemli değilse tercih edebileceğiniz bir kulaklık olarak kesinlikle önerebiliriz.

Benzersiz müzik deneyimleri tam size göre ise 8D TUNES kanalına mutlaka göz atmalısınız.

Keyifli dinlemeler!

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar