Mart Ayı Kariyer Etkinlikleri

Paylaşmayı unutmayın.

”Mart ayı dert ayı” derler, ”Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır.” derler. Hepsini unutun, çünkü 2018 Mart adeta bir etkinlik ayı! Bir seri halinde ilerlediğimiz gidilesi kariyer etkinliklerinde bu ay neler var? İşte sizler için derlediğimiz kariyer etkinleri!

Gelin birlikte inceleyelim!

Girişimin 7 Büyük Semineri – #7 Yatırım

Mart 7 / 18.20 – 20.00

İTÜ Çekirdek yeni döneme Girişimcilik Ekosistemi’n de ihtiyaçları karşılayacak bir seminer dizisinin son başlığı ile sizlerle. Y Combinator ve Stanford University birlikteliğiyle How to Start a Startup adıyla verilen girişimcilik dersinden esinlenerek hazırlanan program 7 başlık altında toplanıldı.

Etkinlik sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Network Buluşması

Mart 22 / 16.00 – 19.00

Girişim Network kapsamında, her ay düzenli olarak gerçekleştirilen buluşmalarda girişimci, mentor, eğitmen, yatırımcı, şirket vb. alanında uzmanlığı bulunan kişi ve kurum üyeleri ile bir araya geliyor. Network buluşmasında, alanında uzman eğitmenlerin bilgi paylaşımlarını dinleyebilir, her ay bir network üyesinin sektörü ve işi ile ilgili hizmetlerini öğrenebilirsiniz.

Etkinlik sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Startup Ekosisteminde Kadın Girişimciler

Mart 06 / 18.30 – 19.30

İTÜ GİNOVA Salı Söyleşileri’ne Büşra Baydan ve Gözde Büyükacaroğlu konuk oluyor.

Etkinlik sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

E-Ticaret Sitenizle Yurtdışına Satış Yapın

Mart 31 / 10.00 – 13.00

E-Ticaret sitenizle yurtdışına satış yapmak ister misiniz? Bunun için e-ticaret sitesi sahiplerini, ihracat uzmanlarını ve yurtdışında reklam ve pazarlama uzmanlarını bir araya getiren E-Ticaret Siteleri İçin İhracat kahvaltısına katılabilirsiniz.
Etkinlik sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Strateji, İş Modeli ve Kurumsal İnovasyon

Mart 5 / 19.00 – 21.30

Girişim bilgisi ve deneyimini sizlere sunmayı hedefleyen ve girişimcilik alanında farkındalık oluşturmak odaklı etkinlikte, konusunda uzman ve girişimcilik alanında deneyim sahibi eğitmen ile bilgi, deneyim ve önerilerin paylaşılacağı seminerde ayrıca eğitmene sorularınızı sorma ve danışma imkanı da bulabileceksiniz.
Etkinlik sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İşinEhli#4: Tansu Yeğen ile Geleceği Şekillendirecek 3 Teknoloji

13 Mart / 18:0020:00

Tecrübe paylaşmanın, sorularınıza yanıt almanın ve ilgi duyduğunuz sektöre sizin gibi merak duyan yeni dostlar edinmenin keyifli bir kurguda gerçekleştiğini ”İşin Ehli” buluşmalarının dördüncüsü, Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen ‘Geleceği Şekillendirecek 3 Teknoloji’ konusunu ele alacak.

HP, Microsoft, Apple, Turkcell ve şimdi de Samsung gibi sektörün en büyük şirketlerinde önemli pozisyonlarda kariyerine devam eden Tansu Yeğen ve teknoloji bir araya geliyor.

Gelişmenin ve ilerlemenin hız kazanarak yol kat ettiği teknoloji sektörüne dair sorularımıza cevap bulacağınız, yeniliklerden haberdar olacağınız ve geleceği şekillendirecek teknolojileri işin ehlinden öğreneceğiniz bu etkinlikte yer ayırtmayı unutmayın!

Etkinlik sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Başarılı bir gelecek hayaliniz varsa bu kariyer etkinliklerini kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar