“Gelecek” Marketing Meetup İle Gelecek!

marketing eğitimi

Paylaşmayı unutmayın.

Pazarlamaya ait faydalı alt konuların, alanında uzman konuşmacılar tarafından anlatıldığı, iş zekasına, analitiğe ve entelektüelliğe odaklanarak pazarlama ekosistemini geliştirmeyi amaçlayan bir buluşma serisi olan Marketing Meetup’ın üçüncü buluşması “Future” yani “Gelecek” temasıyla profesyonellerle buluşuyor.

Bugüne kadar birçok konuya ve sektör profesyoneline ev sahipliği yapan Marketing Meetup, “Future” konu başlığı çerçevesinde günümüzün hız dünyası içinde atladığımız, günü kurtarırken gözden kaçırdığımız gelecek ve sürdürülebilirlik kavramlarını derinlemesine tartışacak. Sektörün deneyimli isimlerinin “gelecek” olgusuna bakışlarını masaya yatıracağı Marketing Meetup, pazarlama ve teknolojinin geleceğine ışık tutucak.

Aynı zamanda teknolojinin şekillendirdiği yeni dünyaya odaklanacak olan Marketing Meetup’ın sahnesinde artırılmış gerçeklik ile sanal gerçekliğin bir arada kullanıldığı bir teknoloji olan mixed reality’i, Türkiye’de ilk kez bir etkinlik alanında canlı olarak deneyimlenecek.

Peki kimleri dinleyeceğiz?

Belli olan konuşmacılar, Microsoft Yazılım Geliştirme Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Cavit Yantaç, Fütürist Ufuk Tarhan, pazarlama sektörünün yeni trendi oyunlaştırma alanında uzman Ercan Altuğ Yılmaz, Futurebright kurucularından Akan Abdulla, Tribal Worldwide İstanbul Ajans Başkanı Arda Erdik, Araştırmacı ve Psikolog Tülin Turanlı Lehy ile birlikte dopdolu bir gün olacak. Bu günü “geleceğinize” ayırmayı unutmayın.

marketing

@marketingmeetup

Marketing Meetup, üçüncü serisi Future ile 9 Mayıs 2017’de İKÜ Akıngüç Oditoryumu’nda sizleri bekliyor.

Ajandanıza bu günü not almayı ihmal etmeyin. Kayıt yaptırmak ve adres bilgileri için ise linke tıklamanız yeterli…

Bulunduğumuz ortama ve hızla akan zamana adapte olmak artık yeterli değil. Artık, bugünden geleceğe hazır hale gelmemiz gerekiyor. Önceleri bilinmezlikler risk olarak iş dünyasında karşımızdaydı. Fakat hızla gelişen ve değişen dünyada bilinmezlik riskinin yerini “bilinmezlerin bilinmezliği” riski almış durumda. Neyi bilmediğimizi bilmiyoruz.

Biz dünyada neler oluyor, gelecek bize nasıl gelecek ve bunlar gibi bir çok sorunun cevabını duymak için orada olacağız… Sizleri de bekleriz…

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar