Linkin Park: Sen Yoksan Bir Eksiğiz!

linkin park

Paylaşmayı unutmayın.

1996 yılında Xero adıyla kurulan ABD’li rock grubu Linkin Park birçoğumuzu derinden etkileyen şarkılara imza atmış, müzik ödülleri almış, sevilen bir müzik grubu. Ancak bu sevilen müzik grubu ile ilgili olarak 20 Temmuz’da sosyal medya üzerinde gördüğümüz üzücü bir haber hepimizi derinden etkiledi.

Sen Yoksan Bir Eksiğiz!

1999 yılında gruba katılan solist Chester Bennington, diğer birçok başarılı sanatçı gibi hayatına son vermeyi tercih etti. 20 yıla yakın zamandır birlikte çaldıkları arkadaşlarını kaybeden müzik grubunun kurucu üyesi Mike Shinoda bu intihar üzerinde anlamlı bir hamlede bulundu ve grubun logosunu değiştirdi.

Linkin Park'ın yeni logosu

Grubun kurucu üyesi Mike Shinoda, Twitter profiline yeni bir logo yükledi. Grubun resmi logosu, her bir grup üyesini temsil eden bir altıgenden meydana geliyorken Bennington’ın ölümü üzerine köşelerden biri eksildi ve logoda beş köşe yer aldı.

linkin park logo

@Mike Shinoda

Shinoda’nın paylaşımına göre Linkin Park’ın yeni logosu bir beşgenden oluşuyor. Adeta Sen yoksan bir eksiğiz! diyen bu logonun resmileşip resmileşmeyeceği kesin olarak bilinmese de ve gruba yeni bir solist gelse de o köşenin tekrar tamamlanamayacağını düşünmekteyiz.

Bennington’ın intiharı üzerine Adam Ruehmer, Mike Shinoda’nın mesajını hayranları için şu şekilde tweetledi: “Mike’tan: Hayranlarımıza, onları sevdiğimizi ve harika mesajlarını ve jestlerini takdir ettiğimizi söyleyin.”

John Hahn da Instagram hesabında şunları söyledi: “Her zaman ışıl ışıl. Arkadaşımı özledim.”

https://www.instagram.com/p/BW04iNpBmL9/?taken-by=mrjoehahn

Linkin Park ayrıca Chester Bennington’ın ölümü üzerine One More Light albümü için yapacakları turneyi de iptal ettiğini açıkladı.

Bizler de bir kez daha üzüntümüzü belirterek – belli ki – burada bulamadığı huzuru gittiği yerde bulmasını umut ediyoruz.

Müzikle kalın!

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar