Karanlık Ruhların Asi Lezzeti Siyah Dondurma!

siyah dondurma

Paylaşmayı unutmayın.

İçinizi ısıtan rengarenk seçenekleri ve her lokmasında serinleten hünerleriyle damak tadımızın mimarı dondurma, artık mevsim meselesi olmaktan çıkmış, bir zevk meselesi haline gelmiştir. Hal böyle olunca da tadına doyum olmayan bu zevki taçlandırmak yine hünerli dondurmacıları keşfetmekte saklı kalmıştır. Hatta dondurma aşkı için semt değiştiren, erkenden sıra kapmaya giden hatta ve hatta kıta değiştirenlerimizin olduğu (abartmıyor, İstanbul’dan bahsediyoruz.) sır olmaktan çıktı. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz.

Peki bilmediğiniz bir şeyle tanışmaya hazır mısınız? Damak tadınıza yeni bir hayal gücü eklemeye ne dersiniz?

ice cream

@littledamage

Öyle bir dondurma düşünün ki karanlık ruhlarınızla bütünleşsin, asi duruşunuzu külah üstünde gözler önüne sersin. Karşınızda ezber bozan görüntüsüyle dondurma dünyasının keşfedilmemiş lezzeti “Siyah Dondurma”.

siyah dondurma

@littledamage

Artık dondurma dünyasında serinlemenin yeni bir rengi var. Külah üstünde aynı klişelerden sıkıldıysanız ya da asi ruhunuza gökkuşağı renginde lezzetlerin yakışmadığını düşünüyorsanız siyah dondurma tam size göre…

İlk olarak Los Angeles, Kaliforniya’daki Little Damage Ice Cream tarafından hazırlanan ve sosyal medyada patlamasıyla dünyanın çeşitli ülkelerinde de üretilmeye başlayan bu eşsiz lezzet, sadece görüntüsüyle değil tadıyla da dondurma severleri mest etmiş görünüyor. Badem kömürüyle hazırlanan bu eşsiz lezzet hem gözlere hem de gönüllere hitap ederken, ne yazık ki ülkemiz insanının biraz daha beklemesi gerekiyor.

Sonuçta gelenekle gelecek arasında kurduğu köprüyü güçlendiren ve sütlü tatlılarımızı taçlandıran dondurmanın, damak kültürümüzde bu kadar yeri varken, bu lezzetin bu topraklardan mahrum kalmayacağını ümit ediyor, siyah dondurmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Kaynaklar:

Bored Panda
The Awesome Daily

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar