İTÜ ARI TEKNOKENT’in Yeni Üyesi “İTÜ MAGNET”

İTÜ MAGNET

Paylaşmayı unutmayın.

İTÜ Arı Teknokent, kurulduğu günden beri girişimcileri destekleyen ve onları başarıya ulaştırmak için gerekli imkanları sağlayan bir platform olmuştur. Şimdi ise bünyesine yeni bir merkez daha ekleniyor: İleri Aşama Girişimcilik Merkezi “İTÜ MAGNET”.

Peki burası nasıl bir yer?

itü magnet

Şirketleşme sürecini tamamlayan, fikrini ürüne dönüştürebilmiş, büyüme aşamasına gelmiş, pazara yakın veya pazara çıkmış; girişimci firmalara, girişimcilere ve onlara yardımcı olacak katılımcılara hizmet etmeyi planlayan MAGNET, kullanıcılarına ihtiyaç duyacağı birçok şeyi sunuyor. Örneğin; 7/24 kullanıma müsait ofis, toplantı odaları ve locası; sunum imkanları, elektronik ofis araçları, laboratuvar gibi profesyonel hizmetlerin yanı sıra; kullanıcıların rahat edebilmesi için kafeterya, mutfak, yaz ve kış bahçeleri, kişisel dolaplar, telefonla daha rahat konuşabilmek için telefon kabini ve etkinlik alanları mevcuttur.

itü magnet

Girişimci firmaların ve girişimcilerin ihtiyaç duyacağı uzman gücünü ve yatırımcılarını tek merkezde toplamayı, girişimler arası iletişimi kolaylaştırıp, farklı profiller arası etkileşimi sağlamayı amaçlıyor. İTÜ MAGNET; kendini, bu alanda doğan sinerji ile Türkiye’de doğup dünyaya yayılacak olan teknolojilerin gelişimine katkıda bulunan  “girişimcilik ekosisteminin çekim merkezi ” olarak tanımlıyor.

itü magnet

MAGNET, sözleşmenizin uzatılması halinde istediğiniz kadar kalabileceğiniz ya da kendinizi hazır hissedince mezun olabileceğiniz bir platform. Konu ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için linke tıklayabilirsiniz.

Günümüzde “startup” kelimesini çok sık duyar olduk. Yalnızca yeni mezunlar değil, kurumsal hayatta yer alıp oraya ait istemeyen girişimciler de bu startupları kurmakta veya içlerinde yer almaktadırlar. Gelişim için girişimlerin desteklenmesinin öneminin farkında olan bu tarz organizasyonların artmasını canı gönülden diliyoruz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar