İnternetten Kitap Siparişi Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

Paylaşmayı unutmayın.

Gelişen teknoloji ve her geçen gün artan kaynak sonucu, öğrenciler hem zaman kaybı nedeniyle hem de istenilen her mağazada kitabın bulunmamasından dolayı internetten kitap siparişi vermektedir. Farklı sitelerden kitap yorumu ve öğrencilerin tavsiyelerini dikkate alan kişiler, ihtiyacı olan yayınevi kitabını bir tıkla kitap siparişi kodunu girerek verebilmektedir.

 

Son günlerde artan talep sonucu kitap siparişlerinde ve seçeneklerinde artış olmuştur. Eğer hızlı ve güvenilir olsun istiyorsanız Tonguç mağazalarından kapıda ödeme kitap seçeneğini tercih edilebilirsiniz. Web sitelerinden kitap siparişi vermek isteyen kişinin en az üç ödeme seçeneği karşınıza çıkacaktır. Bunlar; kredi kartı ile alışveriş, kapıda ödeme ve havale – EFT seçenekleri olmaktadır. En hızlı işleyen kredi kartı ile alışveriş seçeneğidir. Kapıda ödeme ise kişilere daha güvenilir gelmektedir. Havale – EFT ile ise; bilgiler doğru bir şekilde girilip, sipariş onaylandıktan sonra, site tarafından sipariş kodu ve paranın yatırılması için banka hesap bilgileri verilecektir. Ödeme yapacağınız bankaya sipariş kodunu mutlaka girmelisiniz.

 

Kapıda Ödeme Alışveriş Siteleri

Özellikle kredi kartı kullanmayan müşteriler tarafından kapıda ödeme alışveriş siteleri daha revaçta olmaktadır. Sadece kredi kartı veya sadece kapıda ödeme gibi tek bir ödeme seçeneği sunmak yerine, birçok ödeme seçeneğini bir arada sunmak alışveriş sitelerini daha çok tercih edilir hale getirecektir. Son zamanlarda Tonguç mağazalarının çıkardığı kaliteli kitapları temin etme imkanı olmayan insanlar, kapıda ödeme alışveriş siteleri kullanır hale gelmiştir.

 

Kapıda ödeme seçeneğini kullanan kişiler giyim, eşya, okuma kitabı veya ders kitabı siparişi verebilirler. Web sitelerinden alışveriş yapmanın en büyük avantajları hem zaman kaybının önüne geçilmekte, hem de birçok seçeneği bir an da görme imkanı sunmaktadır.

 

 

Kredi Kartsız Alışveriş

Her ne kadar kredi kartı ile yapılan alışveriş daha hızlı olsa da, prensip olarak kredi kartı kullanmayan kişiler Tonguç mağazalarının kredi kartsız alışveriş yöntemini kullanabilirler. Sipariş sonucu yapılacak ödemede kredi kartsız alışveriş yapılacaksa en çok kullanılan seçenek kapıda ödeme seçeneğidir. Kapıda ödeme seçeneği tercih edilirse eğer, dikkat edilmesi gereken en önemli nokta adres bilgilerinin doğru ve eksiksiz girilmesidir. Ödeme kargo görevlisine, yayınevinin internet sitesinde gösterildiği tutar, yapılır. Ancak unutulmaması gereken nokta, kapıda ödeme tercih edilirse her zaman diğer seçeneklerden 5 – 10 lira arasında daha fazla tutar olmasıdır. Bu tutar da kargo şirketinin hizmet bedeli olmasıdır. Ancak kredi kartı veya havale – EFT ile yapılan ödemeler de bu fark alınmaz.

 

Siz de güvenli alışveriş yapmak istiyorsanız Tonguç mağazalarından kitap siparişi verebilir ve kapıda ödeme yöntemiyle satın alma işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar