İngilizce Eğitimini Hafife Almayın!

İngilizce

Paylaşmayı unutmayın.

İş hayatında yabancı dil bilgisi artık bir zorunluluk halini aldı. Özellikle İngilizce biliyor olmak, hangi meslek grubu olursa olsun, öncelikli beklentiler arasında yer alıyor. Son yıllarda İngilizce eğitimi veren adreslere olan ilginin artması sadece iş hayatındaki bu beklentiden değil, sosyal yaşamda da artık İngilizcenin önem kazanmasından kaynaklanıyor. Hemen her yaştan kursiyer kabul eden pek çok adres var.

İşte bu noktada akıllar da bir hayli karışabiliyor. Elbette söz konusu bir dili en baştan öğrenmek olunca, verilen eğitimin kalitesi ya da başarısı çok daha fazla ön plana çıkıyor. Bu dili öğrenmek isteyen herkesin ortak talebi, hızlı ve kolay bir şekilde öğrenme sürecini tamamlamak ve bol bol pratik yapmak oluyor. Peki, bu beklentileri eğitim veren tüm adresler karşılayabiliyor mu?

wall street english

@d2wma18r1813bz.cloudfront

Elbette her kursun aynı kalitede eğitim verdiğinden söz edilemez. İngilizce öğrenmek isteyenlerin beklentilerini karşılayan birkaç eğitim kuruluşu var. Bunlardan biri de Wall Street English oldu. WSE, aslında birkaç yönüyle ön plana çıkıyordu. Bunlardan biri kuruluşun dil bilgisini sadece kelime öğretmek ve gramerin kavranmasını sağlamaktan ibaret görmemesidir. Dolayısıyla kursiyerlere de bu durum fazlasıyla yansıyor.

Öğrenciler Sıkılmadan İngilizce Öğrenebiliyor

“Anlıyorum ama konuşamıyorum” şeklindeki klişe, bu kursa katılan kursiyerlerin asla telaffuz etmediği bir cümleye dönüştü de diyebiliriz. Kursa katılanlar ilk dersten itibaren pratik yapmaya ve basit cümlelerle de olsa İngilizce konuşabilmeye başlıyor. İdeal bir program çerçevesinde çeşitli aktivitelerle dil öğrenmeyi kolaylaştıran bir stile sahipler.

İngilizce

@Wall Street English

Dikkat çeken bir diğer özellikleri de öğrencilerin sıkılmadan bu dili öğrenebilmelerini sağlıyor olmaları… Lise döneminde olan öğrencilerin konsantrasyonda aslında ne kadar zorlandıkları bilinir. Fakat WSE kurslarına katılan öğrencilerin derse kolayca odaklandıkları biliniyor. Bu da aktif bir eğitim stili ile derslerin verilmesinden kaynaklanıyor.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar